QUOTE(indruciukas @ 2010 05 31, 11:13)
Tai pas tave tos lietuviskos yra kazkur, o pas mane nera isvis..........
O kad keleta zinuciu isiterpia apie kazka kita, tai nieko blogo nematau, gi netgi zmones jei darbe susirenka, gi nesneka 100% apie darba, o apie viska persimeta zodziais.
Nieko as kitoj temoj nekeisiu, o tai parasysiu snekam apie statybas ir visa kita ir istrems mus is cia, vien is principo ar, kad naujoke moderatore, tai turi ikvepimo cia dabar bose jaustis.
QUOTE(axa @ 2010 05 31, 15:49)
O apie gyventojus, džiaugmus ir bėdas nesiūlau labai įsijausti, nes vieną labai puikią temą ("Sodybos") dėl tos priežasties išmetė į Bendraminčius...
Ismes kitur, bendrausim kitur, tik bus labai gaila, kad naujos klaipedietes besistatancios namucius, musu neberas
Beje, bedos, dziaugsmai susije su statybom, nes negi gali buti statybos be to???
Oi, ne viena tema zinau, kur moderatores viska sugadinusios............Gali ir cia taip nutikti......... ir nebegalesim issizioti laisvai, su sypsena, savo dziaugsmais .....................
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 31, 15:56)
Bet šiaip tai nesąmonė tas temas taip išgryninti, kad daugiau apie nieką negali pakalbėt, tik statybų klausimais.. Juk natūralu, kad kartais tema pakrypsta kitur...
nu bet man tai nesuprantamas tas temų "gryninimas"..
MAN IRGI NESUPRANTAMAS TEMOS GRYNIMAS............. Suprasciau kazkur kieto kuro katilo temoj sneka 5 puslapius apie geotermini ar temoj apie plauku sampunus diskutuoja apie gimdyma.............
O cia mes beveik 3 metai siltai bendraujam ir se kad nori, pradeda trinti
TAI AISKU, KAD NATURALU, JEI KARTAIS NE TIK APIE BLOKELIUS, GIPSKARTONI, STOGA IR PANASIAI SNEKAM, nors sakyciau labai retai mes cia ir nukrypstam
Bet gi dar kiek laiko reik viska skaityt, kad istrint