Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 30, 23:08)

cia, ziuriu, moderatore gerai musu tema pasvarino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kaip sakant, nauja sluota naujai sluoja  bigsmile.gif  RK, sekancioj temoj pavadinime gausi kazkaip graziai "apipavidalinti" tema,kad butu aisku, kad ne viena apie plytas ir cementa cia kalba vyksta  g.gif 

Tipo raides padare lietuviskas biggrin.gif ? Seniai reikejo, ant mano kompo to nera, nebent galejau is kitur kopinti teisingas raides biggrin.gif .
Kaip apipavidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 31, 12:00)
Tipo raides padare lietuviskas biggrin.gif ? Seniai reikejo, ant mano kompo to nera, nebent galejau is kitur kopinti teisingas raides biggrin.gif .
Kaip apipavidalinti?

Ne, del raidziu tai labai teisingai,reiktu pradeti rasyti lietuviskai, bet kad nepatogu labai blush2.gif nes pas mane tos lietuviskos ten kur skaiciai,o skaiciu atskirai nera...ten kur as apie balsavima vaiko piesinio rasiau visos zinutes istrintos mirksiukas.gif tai jei pradesim vel apie vaikus ir ligas ir kosmetikos priemones sneketi gal irgi pratrins g.gif biggrin.gif
teks tau sekancia tema kazkaip graziai uzvadinti,kad butu galima ne vien tik apie namo statybas sneketi, bet ir apie namo gyventojus, ju problemas dziaugsmus ir rupescius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
siandien dar vienas meistrelis skambino, sake musu namui darbas+medziagos(isskyrus plyteles, laminata ir tapetus) gautusi 57t g.gif ir tik ryt atvez issamia samata kas po kiek- numirt is smalsumo iki rytojaus galiu lotuliukas.gif Ir dar siulo dazyti su lietuviskais dazais- tipo jie seniai su jais dirba, gal kas girdejot apie juos ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 31, 01:09)
Betoniniu laiptu daromas karkasas  ax.gif  :

Kur osb, tai bus laiptu apacia:
user posted image

Pakopos ispiestos sone:
user posted image

Oi kaip fainiai, pas jus tie laiptukai bus ir kaip issikirpe jegovnai thumbup.gif

Mergelikes turiu klausimeli, pabaigem beveik su vyru savaitgali miegamaji issitapetuoti, sakykite, gal yra koks budas tas siules paplauti,nes matyt nuo kliju jos siek tiek matosi, su vandeniuku kai ploviau tai kazkaip nelabai pavyko, gal yra koks kitas budas g.gif Darbo kambary kai tapetavom tai viskas ciki piki kai isdziuvo, o miegamajame kiti tapetai, matyt kokie "lepesni" ir jau reikia su kazkuo paplauti, kiek zinau Droge yra kazkoks valiklis tapetu ir kilimu pirkti, gal kuri esate bandziusi?
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 05 31, 11:55)
Oi kaip fainiai, pas jus tie laiptukai bus ir kaip issikirpe jegovnai  thumbup.gif

Ka turi omeny issikirpe rolleyes.gif ? Mes dar pirma pakopa darem gylesne 10cm. ir suapvalinta, turetu but nieko, veliau imesiu pavyzdi ax.gif
O jum kaip faina, jau tapetai isklijuoti, sia savaite virtuvinis pareina, jega thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mes dar tebesikraustom ir neaisku kada pradesim gyvent, nes ziauru kaip neturim laiko, vyrui dabar egzas rytoj tai gal po to pajudesim,

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 31, 12:13)
teks tau sekancia tema kazkaip graziai uzvadinti,kad butu galima ne vien tik apie namo statybas sneketi, bet ir apie namo gyventojus, ju problemas dziaugsmus ir rupescius  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kazin ar leis nes kitoj temoj tai perkele i kita skyriu, jei gerai pamenu i bendramincius g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 05 31, 14:55)
sveikutes  4u.gif

mes dar tebesikraustom ir neaisku kada pradesim gyvent, nes ziauru kaip neturim laiko, vyrui dabar egzas rytoj tai gal po to pajudesim,
kazin ar leis nes kitoj temoj tai perkele i kita skyriu, jei gerai pamenu i bendramincius  g.gif

Tai jei kraustotes, o tai ko negyvent?
O ka cia perkele i bendramincius?
Man viskas ok su tuo pavadinimu, nezinau kas cia Indruciukui kliuna g.gif . Gi neimanoma pliurpt sausai TIK apie statybas, o jei kazkas tokio isiterpia kitokio, nemanau, kad reikia keist pavadinima g.gif
Atsakyti
RK laukiam labai galutinio laiptu vaizdo. Daba ziuriu laiptu remas didele pramoga vaikams - ciuozykla lotuliukas.gif

Kazkaip neina isiterpt i jusu diskudijas smile.gif Pas mane dabar aktualiausi lauko darbai doh.gif . Va pagaliaus vartus idejo... liko tik lentutem apkalt. Svarstom is ko daryt terasos grindis, ir niekaip neaipsisprendziam. Ai dar pagaliaus parejo darbo k. baldai, kai viska baiksim susidet pafotkinsiu.
Atsakyti
moderatore perkele ar kaip jos vadinasi, na bet nesvarbu gal cia taip nebus, nes tikrai daug info apie statybas, ir kol jusu nebuvau susiradusi niekuom nesidomejau smile.gif

tas kraustymasis labai letas dalykas nes tik mintyse jis, fiziskai jis nevyksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 05 31, 15:20)
RK laukiam labai galutinio laiptu vaizdo. Daba ziuriu laiptu remas didele pramoga vaikams - ciuozykla lotuliukas.gif

Kazkaip neina  isiterpt i jusu diskudijas  smile.gif Pas mane dabar aktualiausi  lauko darbai doh.gif . Va pagaliaus vartus idejo... liko tik lentutem apkalt. Svarstom is ko daryt terasos grindis, ir niekaip neaipsisprendziam. Ai dar pagaliaus parejo darbo k. baldai, kai viska baiksim susidet pafotkinsiu.

Oi, negreit bus laiptai apdirbti, nes 2-am aukste kadangi ne miegamieji, tai nedega jie cool.gif . Dabar tiek darbu, kad nezinom uz ko griebtis doh.gif
Tai lauksim darbo kambario foto ir kokias grindis terasos svarstot? As tik uz medi, plyteles praktiskiau, bet man nemalonu, basom, nesmagu...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 31, 12:13)
Ne, del raidziu tai labai teisingai,reiktu pradeti rasyti lietuviskai, bet kad nepatogu labai  blush2.gif nes pas mane tos lietuviskos ten kur skaiciai,o skaiciu atskirai nera...
...
teks tau sekancia tema kazkaip graziai uzvadinti,kad butu galima ne vien tik apie namo statybas sneketi, bet ir apie namo gyventojus, ju problemas dziaugsmus ir rupescius  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

visai OT, bet ar klaviatūroje nėra mygtuko "Alt Gr" ? Jis paprastai yra dešinėje pusėje Space (tarpo klavišo, to ilgojo) . Tai va, kai nuspaudi Atl Gr - tai vietoj lietuviškų raidžių galima rašyti skaičius, net jei įjungta Lt klaviatūra. Įpratus visai patogu mirksiukas.gif

O apie gyventojus, džiaugmus ir bėdas nesiūlau labai įsijausti, nes vieną labai puikią temą ("Sodybos") dėl tos priežasties išmetė į Bendraminčius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 31, 16:01)

Man viskas ok su tuo pavadinimu, nezinau kas cia Indruciukui kliuna g.gif . Gi neimanoma pliurpt sausai TIK apie statybas, o jei kazkas tokio isiterpia kitokio, nemanau, kad reikia keist pavadinima g.gif

čia ne Indruciukui kliūna, bet ji sako, kad nebegalėsim temoje apie nieką daugiau pakalbėt, tik apie statybas, nes moderatorė trina visas žinutes, kuriose kalbam ne apie statybos reikalus... Tai pakeitus pavadinimą į pvz. " Klaipėdos "statybininkių" pašnekesiai apie statybas, vaikus, kosmetiką ir pan. lotuliukas.gif moderatorė gal nesikabinėtų... rolleyes.gif
Bet šiaip tai nesąmonė tas temas taip išgryninti, kad daugiau apie nieką negali pakalbėt, tik statybų klausimais.. Juk natūralu, kad kartais tema pakrypsta kitur... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 05 31, 16:20)
Kazkaip neina  isiterpt i jusu diskudijas  smile.gif Pas mane dabar aktualiausi  lauko darbai doh.gif . Va pagaliaus vartus idejo... liko tik lentutem apkalt. Svarstom is ko daryt terasos grindis, ir niekaip neaipsisprendziam. Ai dar pagaliaus parejo darbo k. baldai, kai viska baiksim susidet pafotkinsiu.

jetus, kaip faina, jau apie terasos grindis galvoti.. aš tik už medį.. Kaip malonu šiltą dieną basom kojom medinėm terasos grindim vaikščioti.. wub.gif Ech, kaip mums dar toli iki terasos grindų.. biggrin.gif

QUOTE(axa @ 2010 05 31, 16:49)
O apie gyventojus, džiaugmus ir bėdas nesiūlau labai įsijausti, nes vieną labai puikią temą ("Sodybos") dėl tos priežasties išmetė į Bendraminčius...  doh.gif

nu bet man tai nesuprantamas tas temų "gryninimas".. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 31, 11:13)
Ne, del raidziu tai labai teisingai,reiktu pradeti rasyti lietuviskai, bet kad nepatogu labai  blush2.gif nes pas mane tos lietuviskos ten kur skaiciai,o skaiciu atskirai nera...ten kur as apie balsavima vaiko piesinio rasiau visos zinutes istrintos  mirksiukas.gif tai jei pradesim vel apie vaikus ir ligas ir kosmetikos priemones sneketi gal irgi pratrins  g.gif  biggrin.gif

Tai pas tave tos lietuviskos yra kazkur, o pas mane nera isvis..........
O kad keleta zinuciu isiterpia apie kazka kita, tai nieko blogo nematau, gi netgi zmones jei darbe susirenka, gi nesneka 100% apie darba, o apie viska persimeta zodziais.
Nieko as kitoj temoj nekeisiu, o tai parasysiu snekam apie statybas ir visa kita ir istrems mus is cia, vien is principo ar, kad naujoke moderatore, tai turi ikvepimo cia dabar bose jaustis.

QUOTE(axa @ 2010 05 31, 15:49)
O apie gyventojus, džiaugmus ir bėdas nesiūlau labai įsijausti, nes vieną labai puikią temą ("Sodybos") dėl tos priežasties išmetė į Bendraminčius...  doh.gif

Ismes kitur, bendrausim kitur, tik bus labai gaila, kad naujos klaipedietes besistatancios namucius, musu neberas unsure.gif
Beje, bedos, dziaugsmai susije su statybom, nes negi gali buti statybos be to???
Oi, ne viena tema zinau, kur moderatores viska sugadinusios............Gali ir cia taip nutikti......... ir nebegalesim issizioti laisvai, su sypsena, savo dziaugsmais .....................
Papildyta:

QUOTE(rytorasa @ 2010 05 31, 15:56)
Bet šiaip tai nesąmonė tas temas taip išgryninti, kad daugiau apie nieką negali pakalbėt, tik statybų klausimais.. Juk natūralu, kad kartais tema pakrypsta kitur...  rolleyes.gif

nu bet man tai nesuprantamas tas temų "gryninimas"..  unsure.gif

MAN IRGI NESUPRANTAMAS TEMOS GRYNIMAS............. Suprasciau kazkur kieto kuro katilo temoj sneka 5 puslapius apie geotermini ar temoj apie plauku sampunus diskutuoja apie gimdyma.............
O cia mes beveik 3 metai siltai bendraujam ir se kad nori, pradeda trinti doh.gif
TAI AISKU, KAD NATURALU, JEI KARTAIS NE TIK APIE BLOKELIUS, GIPSKARTONI, STOGA IR PANASIAI SNEKAM, nors sakyciau labai retai mes cia ir nukrypstam g.gif
Bet gi dar kiek laiko reik viska skaityt, kad istrint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 31 gegužės 2010 - 16:15