QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 12, 17:30)
Nu teisiog angeliukai
Dar noriu paklaust dėl laiptu, kiek pas jum gavosi laiptuko pati siauriausia dalys ir plačiausia?( turbut supratai apie ką aš?) Aš vis galvoju ar patogu kojai lipant?
Papildyta:
QUOTE(leaona @ 2010 06 12, 09:03)
Sveikos mergaites.
[B]RK,suo metu mano statusas- kyla sienos. Darbai vyksta.Ir kaip statybose buna su nuotykiais. Atveze 10 padeklu fibo ,statybininkai per 3 dienas sumurijo. Pirkau blokelius vienetais,kad nors kiek darbo turetu.Blokeliai turejo atvykti po pietu ,atvyko 8 vakare .Stipriai lijo privaziuoti nejo taip ,kad iskrautu i vidu.Pristate padeklu priesais nama. Dabar reikes rankomis pernesti blokelius. Man visai patiko tvarkyti visus reikalus.Sekesi visai neblogai,buciau ir toliau vadovavusi paradui. Bet vakar mama susilauze ranka
.Ji abu mano vaikus priziurejo ,kol as prie statybu ,o dabar man dar ir ja reikes priziureti. Bet as sakau, jei susiduri su problema ,reikia ja spresti.
Dar idomumu buvo su langais.Ant projekto jie atrodo normaliai,o kai pamaciau sienoje,tai jie tooookie dideli pasirode.Norejau tureti istisinius,bet skelti juos reikes t,y, dalinti i dvi dalis. Ar laiku "Perdanga "pateikia plokstes? Mes ten plokstes uzsisakeme ir dar dvi nestandartines saramas. Dabar galvoju ar bus laiku?
Nuotrauku ikelsiu veliau,nes fotikas liko statybose,kad fiksuotu progresa.
Tiek naujienu is mano statybvietes.
[B]RK,suo metu mano statusas- kyla sienos. Darbai vyksta.Ir kaip statybose buna su nuotykiais. Atveze 10 padeklu fibo ,statybininkai per 3 dienas sumurijo. Pirkau blokelius vienetais,kad nors kiek darbo turetu.Blokeliai turejo atvykti po pietu ,atvyko 8 vakare .Stipriai lijo privaziuoti nejo taip ,kad iskrautu i vidu.Pristate padeklu priesais nama. Dabar reikes rankomis pernesti blokelius. Man visai patiko tvarkyti visus reikalus.Sekesi visai neblogai,buciau ir toliau vadovavusi paradui. Bet vakar mama susilauze ranka

Nuotrauku ikelsiu veliau,nes fotikas liko statybose,kad fiksuotu progresa.

Mes jau parsivežėm iš perdangos plokštes, spėjom iki lietaus

O dėl užsakymo, tai nespėjau namo sugrižt, o jau skambina , kad galės ryt atvežti, turi jie ten prisigamine plokščių, tai jie tik turi tokiu dydžiu kokiu reikia, tai iškart atveža. bet vežė su toookia didžiule mašina, tai jei šlapia , tai tikrai neįvažiuos.