Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 12, 17:30)
Idejau i albuma laiptus ir seses dvynukus ax.gif

Nu teisiog angeliukai

Dar noriu paklaust dėl laiptu, kiek pas jum gavosi laiptuko pati siauriausia dalys ir plačiausia?( turbut supratai apie ką aš?) Aš vis galvoju ar patogu kojai lipant?
Papildyta:
QUOTE(leaona @ 2010 06 12, 09:03)
Sveikos mergaites.
[B]RK,suo metu mano statusas- kyla sienos. Darbai vyksta.Ir kaip statybose buna su nuotykiais. Atveze 10 padeklu fibo ,statybininkai per 3 dienas sumurijo. Pirkau blokelius vienetais,kad nors kiek darbo turetu.Blokeliai turejo atvykti po pietu ,atvyko 8 vakare .Stipriai lijo privaziuoti nejo taip ,kad iskrautu i vidu.Pristate padeklu priesais nama. Dabar reikes rankomis pernesti blokelius. Man visai patiko tvarkyti visus reikalus.Sekesi visai neblogai,buciau ir toliau vadovavusi paradui. Bet vakar mama susilauze ranka verysad.gif.Ji abu mano vaikus priziurejo ,kol as prie statybu ,o dabar man dar ir ja reikes priziureti. Bet as sakau, jei susiduri su problema ,reikia ja spresti. bigsmile.gif  Dar idomumu buvo su langais.Ant projekto jie atrodo normaliai,o kai pamaciau sienoje,tai jie tooookie dideli pasirode.Norejau tureti istisinius,bet skelti juos reikes t,y, dalinti i dvi dalis. Ar laiku "Perdanga "pateikia plokstes? Mes ten plokstes uzsisakeme ir dar dvi nestandartines saramas. Dabar galvoju ar bus laiku?
Nuotrauku ikelsiu veliau,nes fotikas liko statybose,kad fiksuotu progresa. biggrin.gif Tiek naujienu is mano statybvietes.

Mes jau parsivežėm iš perdangos plokštes, spėjom iki lietaus biggrin.gif
O dėl užsakymo, tai nespėjau namo sugrižt, o jau skambina , kad galės ryt atvežti, turi jie ten prisigamine plokščių, tai jie tik turi tokiu dydžiu kokiu reikia, tai iškart atveža. bet vežė su toookia didžiule mašina, tai jei šlapia , tai tikrai neįvažiuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelux: 12 birželio 2010 - 17:53
Sveikos,

Iloniux, mes nors nedideli dali emem is banko, apdaila visa savo lesom vistiek ipareigojo priduoti per 2 metus doh.gif

Jau ir mes prie apdailos priartejom, plyteles visos ir tapetai atkeliavo, o gasdino menuo, per pora savaiciu ir Linea ir Aparicci ir Dubingiai atveze thumbup.gif Nuo kitos savaites ateina kapsule montuoti thumbup.gif Meistram darbus menesiui i prieki isdalinau dabar laisvai gydytis ir reabilituotis galiu thumbup.gif

Jau ir baldus rinkti pradejau, kur dar tokio tipo virtuvinius daro apart Nabuko:4u:
user posted image
Atsakyti
Dar del dzovykles iskylo klausimas, ar patogu ja nauduotis, ar tikrai kaip islyginti is jos rubai, ar po juos reikia lyginti? Ar tikrai tik po kelis rubus galima i ja deti? 4u.gif
Atsakyti
Namo aplinka tvarkancioms nuorodėlę SM radau, nu kokiu groziu prikurta akeles paganiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 12, 20:26)
Dar del dzovykles iskylo klausimas, ar patogu ja nauduotis, ar tikrai kaip islyginti is jos rubai, ar po juos reikia lyginti? Ar tikrai tik po kelis rubus galima i ja deti? 4u.gif

Man atrodo, kad ne visos lygina. kazkada maciau demonstarvo Electoluxas turi sukures, dziovykle, kuri lygina. Tai marskiniai vyriski buvo grynai kaip islyginti
Atsakyti
Idejau rotbando sienos pavyzdzius i savo albuma. Galit paziuret , kam idomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 12 birželio 2010 - 20:29
QUOTE(Angelux @ 2010 06 12, 15:27)
Norėčiau paklaust, kas turite laiptus 180laipsniu su aikštele. Aš labai norėčiau tokių laiptu, kuriais lipi, paskui aikštele ir vėl laiptai į viršu. Ar tokie išeitu, jei anga laiptinei 2,7 ilgio ir 2,4 pločio. Aukštis nuo pirmo aukšto grindu iki antro aukšto grindu 3 metrai?

Pas mus tokie laiptukai ir net su dviem aikstelem ax.gif , bet vyras sake pagal jusu ismatavimus nesigaus, nes labai status laiptai tada iseina, ilgio mazoka 4u.gif

RK tavo seses dvynukai superiniai thumbup.gif O sesute ir i tave kazkuo panasi bigsmile.gif
MB grizo namo ir pranese dar viena gera naujiena, jau pas mus laiptukus pradejo montuoti ir ryt jau zada buti baigti bigsmile.gif tai laukiu nesulaukiu rytojaus kaip varysiu ziureti ne tik virtuvinio (nors dar nebaigto) bet ir laiptuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 12, 16:41)
Jaučiu, sesei rūpestėlių netrūksta..  biggrin.gif

Dabar dar nieko kol jos vyras iki rugpjucio 1d. bus, bet po to bus sunku unsure.gif . O mazyliai sloguoja, vos kvepuoja, vos pavalgo cool.gif . Sunkus laikotarpis bus netrumpa laika...

QUOTE(Simonne @ 2010 06 12, 16:51)
P.s. RK  dėl statuso keitimo, čia aš džiaugiuos už kitas  thumbup.gif

Ui, dziaugiames ir mes viena del kitos, tik tu statusu taip daznai nekaitaliojam biggrin.gif . Puses statusas isvis pievos lotuliukas.gif , nes nesilanko cia, o istrindinet is sarasu nenoriu, nes visu pirma netrukdo, o kitka, gal kuri kokia kaimyne uzmatys, kur bendrauja kitose temose ir net nezino, kad ji nama stato prie jos... ar nores kuriai kaimynei asmenine zinute parasyt.
Paprasciausia man, kai parasai: vidaus darbai (na iejus i vidu) ir psio biggrin.gif

QUOTE(Angelux @ 2010 06 12, 18:02)
Dar noriu paklaust dėl laiptu, kiek pas jum gavosi laiptuko pati siauriausia dalys ir plačiausia?( turbut supratai apie ką aš?) Aš vis galvoju ar patogu kojai lipant?

Pamirsau lotuliukas.gif . Zinau, kad labiausia kreipem demesi i viduri pakopos, kur bus lipama, tai ten 24cm., o su uzleista medine pakopa bus 29cm. Kazkur skaiciau, kad pakopos gylis turi buti kaip zmogaus peda. Musu laiptai nei labai super, nei labai blogi, dar nezinau kaip bus, kai tos pakopos uzsides, kazkada ... , nes i gyli bus 5 cm. daugiau, o tai daug ka reiskai! Kai sakiau, kad darom pakopas 20cm. aukscio, tai MB sake 18cm., tada meistrai man sukonstravo "pakopas" ir as labai pajauciau 2cm. skirtuma...............
Atsakyti
Per skypa drauge paskambino, tai nebaigiau rasyt ax.gif .
Angelux, jei bus idomu del laiptu, auksciai, plociai, gylis, gali uzsukt ir pasiziuret, palaipiot, bus aiskiau mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 12, 18:31)
Meistram darbus menesiui i prieki isdalinau dabar laisvai gydytis ir reabilituotis galiu thumbup.gif

Jau ir baldus rinkti pradejau, kur dar tokio tipo virtuvinius daro apart Nabuko:4u: 

Kas su sveikata unsure.gif ?

Pirklio baldai
Voke3
Kaiva
Reval
UAB Medis
Alkena
Antanas Rupeika (nebloga susidariau vaizda g.gif )
Gobana
Alantas
Geri laiptai (pjuvena@gmail.com), cia Kaune, bet atvaziuoja, o bendraujat skaipu, gera kaina, man is sm rekomendavo.

QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 12, 19:26)

As kiek skalbdavau, tiek sudedavau i dziovykle. SVARBU, NEPALIKT, NES SUSIGULI IR SUSIGLAMZO....... reik iskar isimt issisukus....... As tada iskart VISKA kabinu ant pakabu ir lyginima buvau Amerikoj pamirsus thumbup.gif . Dabar mano drabuzinese nebus jokiu maikiu lankstymu, o po to lyginimu doh.gif . Istrauki viska, sukabini viska (isskyrus triusikus ir koines) ir ramybe bigsmile.gif . Lygindavau kazka nebent sventems biggrin.gif
Turejom pacia paprasciausia dziovykle, o kuo jos skiriasi, nezinau, bet kaip parase Loreli, tai supratau, kad jos skiriasi, vienos lygina, kitos nea. Tai jei pas mus buvo kazkokia lieva ir sena Amerikoj, tai nemanau kad lygino, bet jei man tiko, tai kazi koks rezultatas tu, kurios LYGINA bigsmile.gif . Kazi kaip musu nauja dziovykle darbuosis, negaliu sulaukt bigsmile.gif thumbup.gif bigsmile.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 06 12, 21:06)

RK tavo seses dvynukai superiniai  thumbup.gif O sesute ir i tave kazkuo panasi  bigsmile.gif
MB grizo namo ir pranese dar viena gera naujiena, jau pas mus laiptukus pradejo montuoti ir ryt jau zada buti baigti  bigsmile.gif  tai laukiu nesulaukiu rytojaus kaip varysiu ziureti ne tik virtuvinio (nors dar nebaigto) bet ir laiptuku  mirksiukas.gif

Ir man grazios tos foto blush2.gif
Jau nekantrauju pamatyt tavo vaizdu nors fotkese bigsmile.gif , bet ir gyvai atleksiu biggrin.gif
Papildyta:

Perskaiciau ka parasiau apie dziovykle, tai rislumo truksta biggrin.gif , turbut kad su drauge skypu snekedama brendzio ikaliau, jos praejusiu vestuviu proga bigsmile.gif
Bet kuriuo atveju, dziovykle yra GERIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir smagu, kad jus visos cia esat. Smagu, kad radau bendraminciu, draugiu ax.gif . Ir i sveikata, uz jus visas drinks_cheers.gif
Oi, kaip as dziaugiuos, kad kraustymasis ant nosies ax.gif . Nors jau ta rasiau ne karta, nu bet as taip dziaugiuos ir laukiu to momento thumbup.gif . Prisimenu kaip laukiau kada grisiu i LT (nebuvus 7 metus, nemacius savo sesiu), kada isvysiu savo dukryte (pagimdysiu), kada MB gris po manes is USA (nemacius tik 2 men, bet labai buvau pasiilgus).
Prisimenu kai pirma karta vazinejom ieskodami sklypo ir as verkiau: NEGI MES CIA GYVENSIM blink.gif (dabar juokas ima kai prisimenu savo reakcija lotuliukas.gif )
RK jau laikas miegot jauciu doh.gif . Labanakt................................
Atsakyti
MB kabino kluzika ir santechnikai vakar sake, kad standartas yra 40cm. nuo grindu (su dangciu jau). Ka nusireguliavusios, kurios turit pakabinamus? Ar nekreipet demesio, kaip buvo pakabintas, taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 06 12, 21:28)
Idejau rotbando sienos pavyzdzius i savo albuma. Galit paziuret , kam idomu

labai grazus jusu namuciai, ir naujasis pirkinys labai fainas smile.gif, kur pirkai? ax.gif gal pasakysi kiek kainavo... ax.gif dar del sienu-kazi ar tas rotbandas nebijo dregmes? turiu ideja priespirti juo padaryti, gal su kokiu vandens motyvu, lyg pas Taikute maciau albume, gerves, kokios tai smilgos... manau, kad butu grazu... duokit, mergaites, kontaktus meistru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 12, 17:30)
Idejau i albuma laiptus ir seses dvynukus ax.gif

vaikuciai nuostabus, kaip is katalogo wub.gif
Papildyta:
Ir dar-gal turit kuri lauko zidiniu meistra, labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 06 13, 12:07)
labai grazus jusu namuciai, ir naujasis pirkinys labai fainas smile.gif, kur pirkai? ax.gif gal pasakysi kiek kainavo... ax.gif  dar del sienu-kazi ar tas rotbandas nebijo dregmes? turiu ideja priespirti juo padaryti, gal su kokiu vandens motyvu, lyg pas Taikute maciau albume, gerves, kokios tai smilgos... manau, kad butu grazu... duokit, mergaites, kontaktus meistru  4u.gif

Baldai is cia: baldai
Dabar geros nuolaidos thumbup.gif . Staliukas gavosi apie 600Lt. Ziauriai jis man patiko ir sulaukiau nuolaidu.
Dar ir stala toki pirkau dideli. Siaip tie baldai labai grazus. Bet jau matau alyvuotu baldu pirma problema-juos reiks nuolat priziureti, tik padejai ka nors slapio is karto matosi ir lieka deme, reikia alyvuoti.
Kas nori deti alyvuotas medines grindis- gerai pagalvokit bigsmile.gif

Del rotbando ir dregmes- nezinau. O meistro telefono neduosiu, nes isvykes i uzsieni. Nebent gal ziema gris, jei veliau reiketu. bet visokiu gerviu jis ir nedaro.
Atsakyti