Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(skubanti @ 2010 05 23, 17:56)
Taikute, na man labai idomus tas kompasas ant lubu, o jis atliks kokia funkcija?

Tas komposas yra kaip dekoro detale, bet ji glaudziai siesis su interjero kurimu, nes ir salonas ir virtuve bus biskiuka su marinistine tema wink.gif Komposas yra tiksliai orentuotas pasaulio saliu atzvilgiu, jei matete kur remeliai yra salione ten klijuosis vienetinis foto tapetas is vykusio Klaipedoje "Tall ship race" regatos, na bet cia palikim intriga veliau kai viskas bus baigta bigsmile.gif
Atsakyti
Taikute....manau turesit superinius namucius. Labai idomiu-originaliu ideju pas jus interjere. LAbai patiko virtuves lubu dekoras"komposas" thumbup.gif O svetaine siai dienai ir labai graziai "dekoruojama". Dabar svarbiausiai, kad viskas gautusi iki galo, taip kaip suplanavot thumbup.gif Zaviuosi zmonemis, su tokiomis originaliomis idejomis notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
Taikute, tikrai fainos idejos thumbup.gif.
Atsakyti
Taikute, labai idomus ir jaukus namukais bus thumbup.gif man tai sunkiau su originaliom idejom blush2.gif taip kad pas mus gausis "nauja ir svaru" stilius...

QUOTE(skubanti @ 2010 05 22, 22:51)
taip mes stoga siltinom vata, tik ji ruzavos spalvos

o kas cia per vata, kad rozine g.gif gal kokios geresnes savybes g.gif as tai tik ta gelsva esu macius kai ant sienu dejo..
Atsakyti
ACIU, Sania, Skubanti, Indruciuk uz palaikyma, labai tikiuosi, kad gausis namuciai ne tik jaukus, bet ir grazus, manau ir pas jus visas namuciai tikrai bus grazus ir originalus, gi nera nei vienu namu vienodu, visur savotiskai grazu. Zinoma, tik veliau kai gyveni labai daug laiko reik juos priziureti ir saugoti, mes kaip tikri klaipedieciai bandome ta dvasia ir i kretingos namuka perkelti, tikimes, kad patiks si ideja ne tik mums vieniems rolleyes.gif nes realiai namuka irenginejame patys ir viska vyras ( didelis aciu jam) kiek iseina jo jegom, daro pats, va ir plyteles (kur matosi virtuveje) jo isdetos. Stengiames irengineti tikrai ne brangiom priemonem, o idejom, gi viska galima padaryti ir einamosiom priemonem, bet savotiskai wink.gif Tikrai matau ir is jusu foto, kad Jums mergelikes ideju tikrai netruksta, jusu namukai irgi bus superiniai, dabar lauksiu kuo daugiau foto ir is jusu grazejanciu namuku clap.gif
As sekancias foto pabandysiu imesti kai jau stoves virtuvinis, nes baldu i saliona dar neturesime greitai doh.gif
Atsakyti
Iskart begau ziuret kas ten pas Taikute per kompasai biggrin.gif .
Nu, Taikut, saunuole su savo idejom thumbup.gif . O ir supratau ka ten sudeje tarp virtuviniu spinteliu rolleyes.gif . O salione ant sienos klinkerines plyteles taip ir bus ar cia dar nebaigta? Ir arka arka arka, kuom ten sonai apdeti, grazu bigsmile.gif . Ai, ir dar, kas ten per kvadratas kabo ant sienos ar kazkas tokio ax.gif

Rytorasa, ziuriu nauju foto yra, o jau grozybe lauku aplink bigsmile.gif . O tavo foto laukt ar nebelaukt ax.gif ?
Papildyta:

QUOTE(rutulyte @ 2010 05 22, 19:29)
Nu bet jie ką, ir sutiko kad visai nemokėjot?  g.gif
Aš suprantu dalį kažkokią nesumokėt, bet kad visai žmonėms nemokėt už darbą  schmoll.gif

Man asmeniškai nei vienas pavyzdys nėra toks gražus kaip su plytelėm. Man tai ne mados reikalas o praktiškumo ir grožio  ax.gif
o tai su kuo jums tą stogą subraižė?  unsure.gif

Dali nedamokejo.

Grazios plyteles zinoma graziau nei dazyta, bet zmogus paklause ka daryt, nes dideles islaidos plytelems, tai as ir pasiuliau. As labai noreciau plyteliu tik iki puses vonioj, su graziu deeekoru, bet kadangi tai kainuoja daug, pradzioj issidazysim.
Atsakyti
rytorasa, o jus visa nama klinkeriu darysit g.gif ir kaip langus dejot- i apsiltinima ar i blokeli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 23 gegužės 2010 - 22:03
QUOTE(Taikute @ 2010 05 22, 21:14)
RK turiu tau klausimeli, tu rasei apie dazus grindim (garazo berods) kokie ten tie dazai turi buti (epoksidiniai su kazkuom maisomi ar kaip?) gal zinai kur jie yra maisomi ir kiek panasiai kainuoja, ar jie yra tonuojami ar tik sviesiai pilki buna?

MB jau pries metus pirko, kainos nepamena g.gif . O kokie ten dazai negaliu paklaust, jau miega... bet rasiau kazkur neseniai ax.gif

Taikute, supratau del remu, bus fototapetas.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 23, 23:54)
Iskart begau ziuret kas ten pas Taikute per kompasai biggrin.gif .
Nu, Taikut, saunuole su savo idejom thumbup.gif . O ir supratau ka ten sudeje tarp virtuviniu spinteliu rolleyes.gif . O salione ant sienos klinkerines plyteles taip ir bus ar cia dar nebaigta? Ir arka arka arka, kuom ten sonai apdeti, grazu bigsmile.gif . Ai, ir dar, kas ten per kvadratas kabo ant sienos ar kazkas tokio ax.gif

Rytorasa, ziuriu nauju foto yra, o jau grozybe lauku aplink bigsmile.gif . O tavo foto laukt ar nebelaukt  ax.gif  ?

Labukas, dekui dekui ideju jau baigiu pritrukti, bet tikiuosi siam kartui foto uzteks mirksiukas.gif Salione MB supjauste samotines plytas, isklijavo jas, bet dar reik uzbaigti siules ir nulakuoti, taip kad salionas dar nebaigtas. Ta arka bendrai su koridorium daryta is rotbando tokios tipo plytos (panasios i senoves Roma) labai sunku su nuotraukom perteikti, stovint koridoriuje labiau matosi viskas wink.gif Tas kvadratas kur kabo ant sienos ten padarytas remelis is gipso ir nudazytas (labiau nusendintas) o i ji klijuosis foto tapetas, kaip minejau marinistine tema, bet jau foto bus kitam kartui ir matysis viskas tada kai issiklijuos rolleyes.gif O sienu spalva kaip matai nuotraukose sunku iziureti, bet siaip grazi, bent man, gavosi wink.gif
O tu brukstelk jei gali as klausiau apie garazo grindu dazus (epoksidinius), kazkaip zadame garazo grindis dazyti, bet nedeti plyteliu, nes vyras paskaiciavo net pigiau ir daug patikimiau gausis, pats viska zada vel daryti doh.gif
Atsakyti

O mes buvom siandien Rietave - masinu turguj, tai nieko gero, o ir kainos, MB sake, didesnes nei internete g.gif
Jau sakiau, perkam bet ka, kad tik automatas butu....
Grizdami uzsukom prie namo, tai apmurytos terasos kolonos atrodo super, tik fotiko neturejau. Rytoj turbut prie namo vaziuosiu, nes lyg laiptus prades musu meistraut, tai reik man ten but, kad ko nepradetu ne taip daryt biggrin.gif
Musu valgomojo, miegamojo ir vaiku langai 65cm. nuo grindu, tai keistai atrodo taip zemai, kai jau betonas ispiltas pilnai biggrin.gif

Taikute, virtuvej po langu bus spinteles? Nes lyg langas per zemai tada g.gif
Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2010 05 23, 22:04)
O sienu spalva kaip matai nuotraukose sunku iziureti, bet siaip grazi, bent man, gavosi wink.gif
O  tu brukstelk jei gali as klausiau apie garazo grindu dazus (epoksidinius), kazkaip zadame garazo grindis dazyti, bet nedeti plyteliu, nes vyras paskaiciavo net pigiau ir daug patikimiau gausis, pats viska zada vel daryti  doh.gif

Oi, pamirsau apie sienu spalva biggrin.gif , tuoj paziuresiu.
Rytoj del dazu as tau paskambinsiu, kai suzinosiu mirksiukas.gif .
O rotbando plytas galima deti lauke? Nes mes gi kazka tokio desim dar ant virsaus klinkerio, kur kolonos. Ir kaina man rytoj pasakysi, kai pasuksiu, ok rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 24, 00:13)
O mes buvom siandien Rietave - masinu turguj, tai nieko gero, o ir kainos, MB sake, didesnes nei internete g.gif
Jau sakiau, perkam bet ka, kad tik automatas butu....
Grizdami uzsukom prie namo, tai apmurytos terasos kolonos atrodo super, tik fotiko neturejau. Rytoj turbut prie namo vaziuosiu, nes lyg laiptus prades musu meistraut, tai reik man ten but, kad ko nepradetu ne taip daryt biggrin.gif
Musu valgomojo, miegamojo ir vaiku langai 65cm. nuo grindu, tai keistai atrodo taip zemai, kai jau betonas ispiltas pilnai  biggrin.gif
Taikute, virtuvej po langu bus spinteles? Nes lyg langas per zemai tada g.gif
Papildyta:

Oi, pamirsau apie sienu spalva biggrin.gif , tuoj paziuresiu.
Rytoj del dazu as tau paskambinsiu, kai suzinosiu mirksiukas.gif .
O rotbando plytas galima deti lauke? Nes mes gi kazka tokio desim dar ant virsaus klinkerio, kur kolonos. Ir kaina man rytoj pasakysi, kai pasuksiu, ok rolleyes.gif ?

Virtuveje tai kur langas ten bendrai eis stalvirsis , tik zinoma jis pamazes, o po apacia bus traukiami stalciai, pas mano mama panasiai kazkas yra tai labai patogu, bent man wink.gif
Rotbando medziaga skirta tik vidaus darbams, bet deja ne lauko, tas komposas va suformuotas yra is rotbando dar su juo galima bet ka formuoti, jis labai patogus dalykas jei sienos nelygios arba jei nori isgauti kazkoki "grozi" lotuliukas.gif O skambint gali bet kada, jei atsiminisiu tas kainas, nebent MB reiks paklausti ko nezinosiu doh.gif
Atsakyti
Oi, pas tave sienu spalva kremine kazkokia. Idejau foto albume, kur savo issirinkta spalva buvau isdaziusi siena pries 3.5 metu ...

Dar idejau musu senaji valgomaji. MB norejo tokios pacios spalvos spinteliu, bet man nea schmoll.gif , noriu kremines spalvos. Stalas liks tas pats pakolkas, tik tos kedes man labai nepatinka, kazi ar galima kazka joms pasiuti, aprengti (atlosa turiu omeny) biggrin.gif ?

Ir idejau seno kiemo kampa, tai tik dabar pamaciau, kad stogo bitumines cerpes buvo rudos lotuliukas.gif . Oi kaip mums dabar reiktu tokios spalvos, nes dabartine visai nebe i tema mums unsure.gif , bet jau dzin, nebesigylinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 23 gegužės 2010 - 22:53