Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 01 18, 16:29)
Twista, tikrai labai kokybiškai ir natūraliai šie tresai atrodo  bigsmile.gif wub.gif  O jų ir yra tokia "v" forma ar ten šonuose Tavo pačios plaukai? g.gif  Ir, ar Tavo plaukai dažyti?

Aš pati tą V formą bandžiau išgauti pagal Youtube klipukus, kaip segti tresus, tik kol kas kreivai gaunasi biggrin.gif Nea, ten ne mano plaukai - mano plaukai iki pažastų maždaug, gal net aukščiau rolleyes.gif Irrr taip, mano plaukai dažyti 4u.gif Džiaugiuosi, kad spalvą sugebėjau taip gerai atitaikyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 18 sausio 2012 - 16:52
Jeigu nesusisega visos tresu dalys, susiukite po kelias dalis i viena ir uzsiukite tuos pacius segtukus smile.gif
patikrinta wink.gif
beje, kur panele foto idejo,tikrai graziai susilieja, manau kiekis yra pakankamas smile.gif
Atsakyti
Na metu as ir savo foto su prisegtais.
user posted image
Foto biski nekokia ir prisegta ant greicio blush2.gif
Atsakyti
Oje kaip as noriu tresu. Bet nezinau kaip internetu atsirinkt spalva. Pvz mano dazyti labai smulkiom sruogelem, jie nera balti kaip olialia, o kiek ziuriu pvz md svetainej, tai arba balti arba gelsvi. Ir kur butu imanoma uzsisakyti naturalius. Zinoma neesu pasiryzusi moketi keliu simtiniu, kaip kad daugelis cia raso pirko uz 300lt ir daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2012 01 23, 23:00)
Oje kaip as noriu tresu. Bet nezinau kaip internetu atsirinkt spalva. Pvz mano dazyti labai smulkiom sruogelem, jie nera balti kaip olialia, o kiek ziuriu pvz md svetainej, tai arba balti arba gelsvi. Ir kur butu imanoma uzsisakyti naturalius. Zinoma neesu pasiryzusi moketi keliu simtiniu, kaip kad daugelis cia raso pirko uz 300lt ir daugiau smile.gif

Na idomei,nori naturaliu ir nenori moket g.gif Pigiai ju ir nerasi.
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2012 01 24, 12:53)
Na idomei,nori naturaliu ir nenori moket  g.gif  Pigiai ju ir nerasi.

na kodel nerasiu? Yra pilna skelbimuose, kaina apie 150- 160lt tik nezinau kaip atsitaikyt spalva.
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2012 01 24, 14:17)
na kodel nerasiu? Yra pilna skelbimuose, kaina apie 150- 160lt tik nezinau kaip atsitaikyt spalva.

Galbut nzn,bet labai abejoju ju kokybe uz tokia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2012 01 23, 19:31)
Na metu as ir savo foto su prisegtais.
Foto biski nekokia ir prisegta ant greicio  blush2.gif

O čia pilnas plaukučių rinkinys? Nes atrodo jų laaabai mažai ir gerokai nuplonėję blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 01 24, 15:21)
O čia pilnas plaukučių rinkinys? Nes atrodo jų laaabai mažai ir gerokai nuplonėję blush2.gif

Vienas:su dviem,trim ir penkiais segtukais.
Mano pacios labai ploni ir labai nedaug plaukuciu,tai daugiau nors ir noredama negaliu prisisegt.
O del galiuku tai ka zinau,cia gal tik foto taip atrodo,nes plaukai ne kruvoj sumesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 01 17, 22:48)
Ėmiau Dark brown #2 smile.gif Atitinka parodytą. Čiupau 160 gr, o ne 120 - maniau, geriau daugiau, nei per mažai. Bet būtų užtekę ir tų 120 gr, nes mano plaukai dabar išslinkę, jų nėra daug, tai jei susisegu visas sruogas - neuždengia manieji jų normaliai, tad nesegu visų... O ir vietos ant galvos visiems segtukams per mažai biggrin.gif  Ilgis 50 cm, esu 178 cm ir man jie per ilgi atrodo – planuoju prašyti kirpėjos, kad pakirptų kelis cm g.gif Kaip manot?
Ir žinoma, dar reikia išmokti normaliai susisegti, nes dabar galiu tik sugarbanotais galais eiti į viešumą arba susirišus į 'arklio uodegą' biggrin.gif
user posted image

ir kiek laiko nesiojate?nesivelia?
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 04, 21:19)
Gavau savo silikona siandien pagaliau. na ir ka - plaukai kaip katik pirkti - svelnus, nesivelia, galiukai vel atrodo sveiki smile.gif viskas lygiai kaip pries plovima smile.gif

ir smagu ir ne. smagu nes pasirodo visgi yra priemoniu palaikyti tu plauku isvaizdai, nesmagu, nes silikonas brangoka priemone, uz 120ml sumokejau 40lt. aisku galus tepant gal uzteks kokiam menesiui bet visgi nera pigus malonumas smile.gif

kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2012 01 25, 11:56)
ir kiek laiko nesiojate?nesivelia?

Dar tik pora savaičių gal smile.gif Na, šiek tiek veliasi, bet aš įpratus plaukus dažnai šukuoti, tai man ne problema biggrin.gif
Atsakyti