sveikos paneles, as siuo metu irgi noriu pirkti neturalius tresus, bet jau GEROS KOKYBES, nes esu pirkus is kinijos, tai

po to is perpardavejos kaune(lyg tai baltic hair pardavinejo, bet TOKIU kaune akropoly nemaciau) tai kokybe tikrai gera buvo, kol nesumasciau prisiauginti ju sruogomis.tada ejo i trasa sintetiniai. apie juos galiu paskyti kad jie vienam kartui, o ir blizgesys isduoda kad sintetiniai, nors daryk ka nori.gyvai darb baika, bet ant nuotrauku kaip matosi..

kaip bebutu noriu vel naturaliu plauku tresu.siu metu esu ne lt, todel tenka ieskotis nauju firmu.kol kas kaip kelios forumietes susidomeau foxy locks exensions, nes ir man ten NEREALUS plaukai.o ilgis ten visu plauku vienodas, 20 ar 22 incai(54 ar 59cm), galiukai pakirpti, ne siaurejantys, plius galima siusti savo lauku sruoga kad tau parinktu tinkamiausia, yra tinklalapyje ta forma kiap uzpildyti

. be to po 120g, 160g(deluxe) visada yra, tik nera 260g plauku.kalbant apie oro uostus, teko nnnn artu susidurti, tai visada pypses, ir skenuos visu akivaizdoje, bet neprasys nusiimti, nebijokite

bet visviena nemalonu ISSKYRUS pirmiem zmonem einantiem visada nepypsi(ar pirmiem 10 zmoniu ar kaip) bet jau daug kartu pastebejau. pvz buvo skeidau is uk siu timpom ir megztinuku, jokiu plauku, batu su metalu, dirzu ir t.t. kad isvengciau skenavimo.pirmakart eidamai nk necysejo, ir kaip tycia reikejo grizti pirkti atgal maiseli kosmetikai, kai antrakart ejau LYGIAI TAIP PAT man cypsejo.suprask kaip nori.skrendant i turkija patarimas nesideti plauku bent jau kol nenusileisit, nes SUSTIPRNTAI cypsi, kad ojoj...kol isaiskinau kad plaukai..net ciupinejo segtukus..

kad isitikintu.tai vat laukiu jusu pasisakymu kas jau turit plaukus is foxy locks, bukit geros, parasykit i a.z. apie plauku kokybe, kaip po plovimo jie, tiesinant, sukant garbanas..?