Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

QUOTE(Capricorn @ 2011 02 18, 20:57)
Mano kukli segė su oniksu smile.gif
user posted image

grožis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(taniuta @ 2011 02 18, 21:05)
user posted image

Tik fotografuoti dar mokytis ir mokytis  doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 02 22, 23:02)

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš 4u.gif

"Žydra snaigė"
user posted image

"Pavasario gaiva"
user posted image
Atsakyti
Zivivi, "Žydra snaigė" , o čia tai grožis, pasaka, super, fantastika ir t.t thumbup.gif
Atsakyti
Agnesaule, ačiū 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Zivivi, gal galit papasakot kaip paskutinei sagei tą storesnį kraštelį iš karoliukų tvirtinat? Ten po apačia yra koks pagrindas, jei ne-tai kaip laikosi, ar nesiriečia į vidaus pusę g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2011 02 23, 11:39)
Zivivi, "Žydra snaigė"  , o čia tai grožis, pasaka, super, fantastika ir t.t  thumbup.gif

man ir antra labai labai net labai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
noriu jusu paklaust jus su siulu ar su zilka veriat karoliukus sagei? as su zilka dariau... man idomu ar gerai su zilka?
Atsakyti
Niu man tai su žilka labiau patinka. Svarbu kad tvarkinga ir patikima būtų. biggrin.gif
Atsakyti
Bamu, ačiū wub.gif

QUOTE(Capricorn @ 2011 02 23, 14:36)
Zivivi, gal galit papasakot kaip paskutinei sagei tą storesnį kraštelį iš karoliukų tvirtinat? Ten po apačia yra koks pagrindas, jei ne-tai kaip laikosi, ar nesiriečia į vidaus pusę g.gif Ačiū  4u.gif

Po apačia yra gabalėlis veltinio, bet ne per visą tą išsikišimą, nes bent jau aš siūnu prie jau prisiūtų pirmosios eilės karoliukų ir tada ties sagės pagrindu bedžiu į veltinį ax.gif Niekas niekur nesiverčia biggrin.gif Nemoku aiškiai papasakoti, bet esmė tokia, darai visaip, kad tik nesimatytų valų ir būtų kuo patogiau bei patvariau nešioti mirksiukas.gif

QUOTE(mamyciuke22 @ 2011 02 23, 16:32)
noriu jusu paklaust jus su siulu ar su zilka veriat karoliukus sagei? as su zilka dariau... man idomu ar gerai su zilka?

Asmeniškai aš dirbu tik su valu. Jų įvairių spalvų būna, tai problemų tikrai nekyla 4u.gif
Atsakyti
Zivivi, "Žydra snaigė" wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zivivi, sages nuostabios. Ypac pirmoji, "Zydra Snaige". Tik nelabai suprantu, is ko pagrindas? Is modelino darei? Ar siaip toki grazu akmenuka radai?
Atsakyti