Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

uzeisiu su savo nauja sage gal truput prisvyles nes viens karoliuks apsisukes
user posted image

smile.gif
o kaip jums atrodo?del nuotraukos dar reik padirbet smile.gif
Atsakyti
mamyciuke,labai gražu,kad stengiesi,dirbi,mokaisi..ana sagė man patiko,o šita mirguliuoja akyse blush2.gif gal jei nebūtų kamėja būtų kitaip,dabar kažkas ne taip g.gif gal patys karoliukai didoki prie jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 26, 12:36)
mamyciuke,labai gražu,kad stengiesi,dirbi,mokaisi..ana sagė man patiko,o šita mirguliuoja akyse blush2.gif  gal jei nebūtų kamėja būtų kitaip,dabar kažkas ne taip g.gif  gal patys karoliukai didoki prie jos blush2.gif

aiskuciuka dekuj kad nuomone parasei.... as tik dar mokaus tai kuo toliau gal graziau vis bus,na bet dekuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2011 02 26, 10:41)
aiskuciuka dekuj kad nuomone parasei.... as tik dar mokaus tai kuo toliau gal graziau vis bus,na bet dekuj 4u.gif

bet tu nepamiršk,kad čia tik mano nuomonė biggrin.gif 4u.gif aš nesu profesionalas,bet kaip pirkėja,taip pakomentuočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 26, 12:50)
bet tu nepamiršk,kad čia tik mano nuomonė biggrin.gif  4u.gif  aš nesu profesionalas,bet kaip pirkėja,taip pakomentuočiau 4u.gif

na nieko aciux uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Kadangi juodi karoliukai nevienodo dydžio, tai tarp tų permatomų nevienodas atstumas gaunas. Galėtų jų išvis nebūti smile.gif
Atsakyti
Zivivi "Žydra snaigė" labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Rosebud1, ačiū wub.gif
Atsakyti
Štai ir mano šviežiausios sagės smile.gif
"Elegancija"
user posted image

"Bordo"
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2011 03 01, 20:04)
Štai ir mano šviežiausios sagės  smile.gif

Dirstelejus pagalvojau kad kazkas ne toj temukej savo torciuku nuotraukytes rodo lotuliukas.gif idomios sages 4u.gif
Atsakyti
Agne saule -Elegancija tai prie žiedelio į poras super..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyras 4u.gif
Atsakyti