Įkraunama...
Įkraunama...

Katė šeriasi.. Ką daryti?

QUOTE(Lauragana @ 2010 03 16, 14:15)
Ar tikrai gerai pašalina beslenkančius plaukus tas furminatorius? pažiūrėjau klipą, tai toks vaizdas, kad jis  parauna kažkiek?

Sesės brituką kai šukavau, tai tikrai kaip iš to filmuko lotuliukas.gif Tiek plaukų doh.gif Pas mano siamukę mažiau, bet visus surenka, tai tikrai kambariuose neskraido. Jis pašalina ne tik plaukus, bet svarbiausia! poplaukį. Pačios šukos turi gal kažkokį aerostatinį krūvį, nes plaukai kaip prie magneto limpa, tai lengva į veltininį kamuoliuką surinkti. Katėms truputį gali pešti. Ypač jei ilgesnio plauko ir niekada taip nešukuoti. Manikšė jau gulasi ir iššukuoju be kalbų, o sesės britukas šukuojant kniaukė, bet ir kailiukas buvo pasivėlęs, kas , kad trumpas. Su jokiom kitom šukom taip neįmanoma kailio iššukuot schmoll.gif
Atsakyti
Pirksiu. Nuspręsta. Nes išprotėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2010 03 16, 14:40)
Pirksiu. Nuspręsta. Nes išprotėsiu.

Pirma iš ko nors pasisolink, gal taviškiui kaltūnui visai netiks g.gif

Jų ten visokių būna, net su vibratoriais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 03 16, 15:40)
Pirma iš ko nors pasisolink, gal taviškiui kaltūnui visai netiks  g.gif

Jų ten visokių būna, net su vibratoriais  rolleyes.gif

Su vibratoriais? hihihi.gif as pasižiūrėjau tą kaltūno šukuoklę čia http://www.furminato...CFUmS3wodhFQaTQ
tai jis paprastas, imciau mažą. O kur dar jų būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauragana: 17 kovo 2010 - 08:10
Turim mes siamuką (1,5 metų), kuris atrodo visą laiką šeriasi.Tai po kelių mėnesių turėsim mažą leliuką, o to semiuko niekaip neina atpratinti nuo mūsų lovos. Nuo pat gimimo jis miegodavo su mumis. Prieš kokį mėnesį pradėjome mokytis miegoti atskirai nakčiai.Bet vat..kiekvieną rytą pradeda staugti, žadina mus, šokinėja ant rankenos, kol mes įleidžiame jį ir vėl rituališkai visi trys pamiegame toje pačioje lovoje wub.gif . Jis visą laiką nori dėmesio ir mes norėdami miegučio gauname jį įsileisti. Žodžiu, niekaip mums ir kačiukui bambagyslė nenutrūksta ax.gif blush2.gif . Gal patarsit kaip jį atpratinti, kad nesiverštų su mumis pamiegoti kiekvieną rytą?Jis tiek daug triukšmo mums sukelia doh.gif , kad tikrai atžadins kogero ir vaikutį kiekvienąryt.O dar tie plaukeliai...nesinorėtų, kad vaikučiui dar kokia alergija išsivystytų g.gif
Atsakyti
Butent gyvuno serimasis buvo antras motyvas, del ko issirinkau sfinksiuka thumbup.gif Nuo vaikystes namuose visuomet budavo tai kates, tai sunys, todel serimosi sukeliami nepatogumai man gerai zinomi ir sprantami doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2010 04 17, 16:49)
Turim mes siamuką (1,5 metų), kuris atrodo visą laiką šeriasi.Tai po kelių mėnesių turėsim mažą leliuką,  kad tikrai atžadins kogero ir vaikutį kiekvienąryt.O dar tie plaukeliai...nesinorėtų, kad vaikučiui dar kokia alergija išsivystytų g.gif

As kazkur skaiciau, kad jei kai vaikas gimsta namuose yra katinas, tai vaikas kaip ir igauna katinui imuniteta, ta prasme maziau tikimybes kad bus alergiskas katinams... Tas pats ir su sunimis rolleyes.gif
Bent jau pas mane seimoje ir pazystamu rate tai 100% pasitvirtino, bet ar cia tiesa ar sutapimas reiktu klaust savo srities profesionalu smile.gif
Beto siamukams (pas mane tajukas, nezinau ar pas jus tikras siamo) net ir tie kurie alergiski katinams maziau jaucia alergija, t.y. silpniau pasireiskia alergija mirksiukas.gif
O del kailiuko tai as nesuku galvos nes nieko neprigalvosi, turiu puku valikli ir nuo visur labai puikiai surenku visus kailiukus thumbup.gif
Atsakyti
Atejau ir as cia pasiguosti doh.gif katinas seriasi istisus metus, visur puku kamuoliai, keitem ir maista, ir vitaminu kokiu tik nedaviau, niekas nepadeda verysad.gif negaliu net ant ranku paimti, pasidarau panasi i veltini lotuliukas.gif sukavimas irgi nepadeda. Gal oras bute per sausas g.gif zodziu turim vargeli doh.gif
Atsakyti
galvoju, uzsuksiu cia pasiskaitineti ir gal rasiu koki stebuklinga patarima. musu katinas seriasi tiek, kad as jau nebezinau is kur pas ji speja tiek ataugti doh.gif
Atsakyti
jeigu nėra jokių akivaizdžių sveikatos problemų, pabandykite pašukuoti su furminatoriumi - jis puikiai surenka plaukus... man patiko thumbup.gif bet aš juo nepiktnaudžiauju... juo šukuoju ne dažniau nei vieną kartą per savaitę ... pabandykite, gal padės 4u.gif
Atsakyti
pas mus ir laaabai seriasi, sako atseit kad dar jauna todel 8 men. isigijau furminatoriu, tai kailio maisais issukuoju, aisku, ne dazniau nei 1 k per savaite. doh.gif jauciu tuoj is Meino meskeno padarysiu Meino sfinksa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
seriam Hillsu, dar paildomai zolytes atnesu pakramtyti, tai alpsta del jos smile.gif vis naturalus vitaminai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltanosis: 06 rugpjūčio 2010 - 17:12
As jau galvojau, kad maniskis kokia liga pasigaves, kad taip seriasi, bet ziuriu cia ne mano vienos taip. O kiek tas furminatorius kainuoja? Ir kur jo ieskot?
Atsakyti