dvi plokštės (gali būt lentos, bet jos raitosi), ir paprasti staliaus spaustuvai, čia jau buvo apie juos kalbėta ir rodyta. puikiai tinka, nes gerai suspaudžia, tik visada reikia žiūrėti, kad būtų visur vienodai suspausta (matuoti ir tikrinti tarpą tarp plokščių iš abiejų (visų) bloko pusių, kad būtų vienodas).
čia turėjau omeny kai naudojami staliaus spaustuvai, atskiri tokie, du arba keturi, o plokštė didelė, t.y. per visą knygos plotą ir daugiau. ir tarp tokių plokščių dedi knygą ir verži jas. čia toks paprastesnis ir buitiškesnis variantas. jei spaustuvui normaliam tai žinoma geriau lentos, bet ne dėl svorio, o dėl linkimo, tik lentos turi būt labai rimtos, kieto medžio ir kelių cm storio. spaustuvo lentos nebūna per visą knygos plotą, jos būna tik apie 10-12 cm pločio. jei panaršysit senesnę temą rasite ten nuotraukų mano spaustuvo.
Iš ten Aš priemones pamokėlei ruošiau, tai ir užpirkau visoms vienodas O dar ir kaina labai gera buvo, gal 5 litus viena kainavo. Reiks jaučiu dar nuvažiuoti užsipirkti, jei dar visų neišpirko
misty, labai gražu o tie lapai jau susiūti būna? ir kilo klausimas, ta arčiausia kampinė knygelė ten su audiniu ar su popierium aptraukta? gražiai atrodo, na mėgstu aš tokias spalvas
misty, labai gražu
o tie lapai jau susiūti būna? ir kilo klausimas, ta arčiausia kampinė knygelė ten su audiniu ar su popierium aptraukta? gražiai atrodo, na mėgstu aš tokias spalvas