Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 2 tema

QUOTE(klopez @ 2010 09 27, 12:20)
Sveiki 4u.gif

labai džiaugiuosi visai netyčia aptikus šią puikią temelę smile.gif norėčiau iš karto pasiteirauti gal kas neseniai pirko tokį plaktuką VILNIUJE nes aš tokių batsiuvio plaktukų knygos blokui formuoti labai ieškau, bet nepavyksta surasti. va tokio tipo

http://hollanders.co...ec-43407754dc3b
Ir taip pat gal galite paskyti kur Viniuje rasti tokią kaulinę mentelę bloko nugarėlei palyginti?
http://hollanders.co...ac-bdf45482fe5c

šitas plaktukas beveik niekuo nesiskiria nuo paprasto, esmė, kad jo kalamoji vieta lygi, tad tiks bet koks. (juk kalbam ne apie bloko formavimą, o apie nugarėlės apdorojimą, ar taip supratau?) nes girdėjau yra specialūs su dantukais, net nemačiau kaip atrodo..
o kaulinės mentelės "meno mūzoj" yra. 4u.gif
o iš kur mokate rišti knygas? jei ne paslaptis.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 27 rugsėjo 2010 - 13:56
QUOTE(trr @ 2010 09 27, 14:56)
šitas plaktukas beveik niekuo nesiskiria nuo paprasto, esmė, kad jo kalamoji vieta lygi, tad tiks bet koks. (juk kalbam ne apie bloko formavimą, o apie nugarėlės apdorojimą, ar taip supratau?) nes girdėjau yra specialūs su dantukais, net nemačiau kaip atrodo..
o kaulinės mentelės "meno mūzoj" yra.  4u.gif
o iš kur mokate rišti knygas? jei ne paslaptis..  ax.gif

Dekoju uz tokį greitą atsakyma, kad zinokite skiriasi ir dar kaip, paprastu tas antgalis gerokai mazesnis, o man reikia vat butent tokio plataus, bet nepavyksta vis aptikti biggrin.gif taip apie bloko nugareles formavima, tiesiog sutrumpinau smile.gif o del menteliu labai dekoju:) nes siunciuosi is JAV, bet gal LT pigiau...reiks uzsukti, dekui. O as dirbu spaustuveje-leidykloje ir pradedame daryti(tiklsliau tobulejame) ekskliuzyvinių irisimų sferoje, as atsakinga už įrankius ir visa kita... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopez @ 2010 09 27, 15:47)
Dekoju  uz tokį greitą atsakyma, kad zinokite skiriasi ir dar kaip, paprastu tas antgalis gerokai mazesnis, o man reikia vat butent tokio plataus, bet nepavyksta vis aptikti biggrin.gif taip apie bloko nugareles formavima, tiesiog sutrumpinau  smile.gif o del menteliu labai dekoju:) nes siunciuosi is JAV, bet gal LT pigiau...reiks uzsukti, dekui. O as dirbu spaustuveje-leidykloje ir pradedame daryti(tiklsliau tobulejame) ekskliuzyvinių irisimų sferoje, as atsakinga už įrankius ir visa kita... 4u.gif

pagaliau mūsų leidyklos užsiėmė mažatiraže kolekcinių knygų gamybą?? bigsmile.gif bigsmile.gif įdomu labai, o kokia tai leidykla? ax.gif gal galite man plačiau į AŽ kas ten vyksta.. ax.gif rolleyes.gif
mentelė apie 25lt kainuoja. bet rodos kažkur ir už dvidešimt mačiau, o gal čia anksčiau taip buvo.. g.gif
Atsakyti
nu dedu toliau jau pabaigtas knygas (žalia ta, kur buvo siūta ant dirželių).. ax.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ech, koks dailutės gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Trr, jūsų labai kokybiškai įrišti darbeliai, o mano manymu, dar ir labai skoningai 4u.gif Labai labai gražu wub.gif O dėl leidyklos-spaustuvės tai - dar esame tik pradinėje stadijoje, knygrišių gildijos nariai moko senoviniu irisimu, o galutinis tikslas bus faksimilė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 rugsėjo 2010 - 21:08
QUOTE(klopez @ 2010 09 27, 16:39)
Trr, jūsų labai kokybiškai įrišti darbeliai, o mano manymu, dar ir labai skoningai 4u.gif Labai labai gražu wub.gif O dėl leidyklos-spaustuvės - dar esame tik pradinėje stadijoje, knygrišių gildijos nariai moko senoviniu irisimu, o galutinis tikslas bus faksimilė 4u.gif

dėkui 4u.gif
kažkodėl maniau, kad tai klaipėdoje.. g.gif doh.gif
nelabai supratau, tai bus senovinių knygų kopijos? ar tai bus vienas leidinys ar daug įvairių? o kokiu tiražu? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 rugsėjo 2010 - 21:08
QUOTE(klopez @ 2010 09 27, 21:19)
Beje, tie mano ieškomi plaktukai iš tiesų kažkokie deficitiniai lotuliukas.gif

taip, aš irgi tokių nelabai mačiau prekyboje. o kalvarijų turguj bandėte ieškoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 27 rugsėjo 2010 - 21:11
QUOTE(trr @ 2010 09 27, 22:07)
taip, aš irgi tokių nelabai mačiau prekyboje. o kalvarijų turguj bandėte ieškoti?  g.gif

Zinokit bandziau, taciau nieko panasaus nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
tada belieka tik siųstis iš užsienio parduotuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
trr labai gražios knygos 4u.gif likau sužavėta wub.gif
Atsakyti
irmulia, o tu į mano klausimą taip ir neatsakei.. cool.gif ax.gif jei tai komercinė paslaptis tai taip ir sakyk. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 28 rugsėjo 2010 - 10:46