Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

Sveikos.
QUOTE(Jurgute_M @ 2010 05 27, 21:38)
Atbegau pasidziaugti biggrin.gif  Laikausi teises, siandien buvo mano pirmasis pravaziavimas, tai gryzau visa euforijoj, siaip patiko, matyt dar nesuprantu ar vaziavau ar ne lotuliukas.gif 5min kazkokiam sunkelyje pasisukiojau ir i miesta isvaziavom thumbup.gif

Saunuoleeeeeeeeeee thumbup.gif
As tai ir vairuotuoja bet jau su dideliu stazu esu. biggrin.gif

Dalmantinelota ale visai nieko kanceliarija atrase bigsmile.gif
Melodija kaip jums sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 05 28, 14:22)
Sveikos.

Saunuoleeeeeeeeeee  thumbup.gif
As tai ir vairuotuoja bet jau su dideliu stazu esu. biggrin.gif

Dalmantinelota ale visai nieko kanceliarija atrase  bigsmile.gif
Melodija kaip jums sekasi?  smile.gif

Kas is to vistiek visiems vel apkarpys ismokas,pasalpas,salpas,motinystes-tevystes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2010 05 28, 15:57)
Kas is to vistiek visiems vel apkarpys ismokas,pasalpas,salpas,motinystes-tevystes doh.gif

baisu kur lietuvele ritasi verysad.gif taupymas taupymu, bet neigaliuju saskaita schmoll.gif Dievas turetu nubaust tuos, kas tokius istatymus kuria!!
pikta esu siandien kaip sirse
Atsakyti
Sveikos mergičkos, visi mes ritames netik Lietuvėlė, greit visi būsime parduoti ir tapsime vergais, nes sėdime užsikase savuose reikaluose nesigilindami kas dedasi ir ką renkame į valdžią. Manau į valdžia nieku gyvu nerinkti verslininku, jie turi versla ir lai juo rūpinasi plėtoja neša tėvyniai nauda. nubaus dievas tik neaišku kada ir ką?

Jurgute_M sveikinu ir aš tave su pirma euforija.

O melodija šiandien buvo draugijoje iš kurios parėjo žado netekusi, nes pasakiau kad yra peticija parašyta ir paraginau pasirašyti viena atsakė kad niekur nesirašinėje, pirmininkė iš vis pasišiaušė, kad nereikalingi pinigai neįgaliajam, kad žmonės užaugino ir be jų vaikus. Taip supratau, kad vaikams pinigai nereikalingi, gal vaikams ir nereikalingi turi juos tėvai užauginti iki 18m, bet aš sakau suaugusiems neįgaliesiems tikrai reikalingi jis be jų neišgyventų.
Atsakyti
aciu mergaites uz sveikinimus..

ka cia kalbet apie ta valdzia.. kai jie savam darze nesugeba tvarkos isivest, kokioj valstybej gali tvarka daryt, kai savu siuksliu issinest nesugeba.. jie juk neturi laiko zmoniu labui dirbti, tik ir skalpuoja vieni kitus kuris ka pavadino kokiu sudvabaliu, kuris uz ka prabalsavo ir pan.

Gero savaitgalio jums visom 4u.gif
Einu parelaxuoti po sunkios dieneles karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 05 28, 22:50)

O melodija šiandien buvo draugijoje iš kurios parėjo žado netekusi, nes pasakiau kad yra peticija parašyta ir paraginau pasirašyti viena atsakė kad niekur nesirašinėje, pirmininkė iš vis pasišiaušė,  kad nereikalingi pinigai neįgaliajam, kad žmonės užaugino ir be jų vaikus. Taip supratau, kad vaikams pinigai nereikalingi, gal vaikams ir nereikalingi turi juos tėvai užauginti iki 18m, bet aš sakau suaugusiems neįgaliesiems tikrai reikalingi jis be jų neišgyventų.

Sveikutes 4u.gif Taip sneka tie kurie sveiki,o neduok Dieve patys papuola i beda ,tada vel kitaip sneka doh.gif Taigi esu neigali,kazi kaip reiktu uzaugint vaika negaunant pinigeliu g.gif Turiu vyra jis padirbeti netingi,per visa vasara pinigeliu uzdirba,bet is ju neisgyventume schmoll.gif Na o jei netureciau vyro ir ka pagal sveikuosius minigu nereikia unsure.gif Labai jau ziaurus ir pavydus zmones,taip toli nniekur nenueisim.O ir su tais rinkimais,juk daugelis neina balsuoti,taip uzdegdami zalia sviesa,arba vel renka tuos nuo kuriu jau apsvilo.Apklausos duomenimis vel laimetu socdemai,bet jie jau gerokai pastumejo i krize,taip pasigerint zmonem jie pakele pensijas,kad galetu patys nevarzomai taskyt lesas i kaire ir desine,net atsargas kurios buvo istustino.
Atsakyti
Tik viena galiu pasakyti visi jie malasi per viena jau 20m. nei vienos partijos nematau protingos tik iš partijų yra protingų žmonių keleta, dabar lyg JDJ ir žada padaryti kad galėsime rinkti žmones o ne partijas.

Bet ta mama pati turinti vaiką neįgalią šitaip kalba ir dar būdama pirmininkė draugijos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 05 29, 14:52)
Tik viena galiu pasakyti visi jie malasi per viena jau 20m. nei vienos partijos nematau protingos tik iš partijų yra protingų žmonių keleta, dabar lyg JDJ ir žada padaryti kad galėsime rinkti žmones o ne partijas.

Bet ta mama pati turinti vaiką neįgalią šitaip kalba ir dar būdama pirmininkė draugijos blink.gif

Gal jai konservatoriai padoriai saskaita papilde,kad maltu s..... cool.gif Ar ji tokia turtinga ,kad jei nereikia tu pinigeliu,tai tegul ji ju atsisako ir neima ,dovanoja valstybei,bet nekalba uz visus. schmoll.gif
Atsakyti
Uzsiminkiau tesla,kepsiu bulkutes su lasinukais,o vaikiukams saldzias mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Na mes visi issimaudeme tai dabar tokie gaivus jauciames lotuliukas.gif Nors karsto vandens dar tik pirmadieni susilauksime.Na iki to laiko as neisgyvenciau.Siandien musu namas dare generaline tvarka aplink nama.Tai kas sienavo zolia,kas darzelius ravejo as slaviau ir zole grebiau.Tai taip padirbejome visi kad uhhhhhhh kaip pasiilgstu fizinio darbo.Na o po tokiu darbu zinoma nuo prakaito nors gresk visus.Tai teko prisisylditi vandens ir nusiprausti.
O ryt vaziuosim pas mano krikstadukra i gymtadieni 10 metu.Biskutis balius bus.O paskui grysim vakare nes vyrui pirmadieni i darba.
Kas del partiju bei rinkymu tai vat man klausimas iskilo?O kagi tada galima butu rinkti i ta seima?Kokius zmones?Kad tarnautu tautai?Ar visi kurie pateko i seima kaip man tampa maitvanagiais?
g.gif
Atsakyti
O aš šiandien kūriau metraštį draugijos vat atsibodo ant galo sumaliau viską į krūvą ir lai padaro tvarką autorė einu miegoti ryt būtų gerai į sodą nulėkti. Pirmadienį į savivaldybę lėksiu kelt vėtros nes jau antra savaitė kaip pora parašiukų nesugeba padėti o antradienį turiu jau dirbti o kur dar vetrinorai ..... g.gif

Nevisi tampa maitvanagiais kaip pav. sakau Deputatą Žakarį jis žmogui paprastam visą širdį savo atiduoda. Svarbiausia kad nebūtų mafijos statytinis.
Visoms linkiu šilto ir ramaus savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 05 29, 21:48)
Sveikutes.

Kas del partiju bei rinkymu tai vat man klausimas iskilo?O kagi tada galima butu rinkti i ta seima?Kokius zmones?Kad tarnautu tautai?Ar visi kurie pateko i seima kaip man tampa maitvanagiais?
g.gif

Manau kad nevisi maitvanagiai schmoll.gif Tiesiog reikia isstudijuoti kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti