Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

Pasakyk studijavimo formule tongue.gif

Ieškodama kažko kas buvo prieš 10 m. štai ką radau smile.gif
pokalbis telefonu su soc. rupyba

rupyba - klausau

aš - laba diena, girdėjau, kad vaikams turintiems negalia skyrė

vyriausybė kalėdinę dovanėlę po 75 lt

rupyba - vardas pavardė, jūsų sarašuose nėra, paskambinkite viršininkei kitiems metams įrašys į sąrašus.

aš - Kiti metai kiti ratai, bet dabar skyrė.

rupyba - Kiek turite vaikų

aš - du

rupyba - skyrėme kur šeimoje 3 ir daugiau.

aš - Bet laikraštyje rašė, kad ir vaikams su negalia.

rupyba - Kiek vaikų invalidų turite?

aš - tik viena.

rupyba - gaila tik 1 invalidą teturite.

aš - ačių dievui, kad tik vienas vaikas invalidas blink.gif

rupyba - ar iš tėvų yra invalidų?

aš - taip 1 yra invalidas.

rupyba - neliko pinigų mažai skyrė.

aš - bet rašė, kad visiems skyrė.

rupyba - klauskit kas rašė

aš - atleiskit už sutrukdyma ragelį padedu šansu nėra gyv. toliau nėra nėra skyrė mažai skyrė tik pagalvojau galėjo tuomet visai neskirti.
bet po kažkiek laiko gi atneša tuos 75 lt clap.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2010 05 30, 18:31)
Pasakyk  studijavimo formule  tongue.gif

Ieškodama kažko kas  buvo prieš 10 m. štai ką radau  smile.gif
pokalbis telefonu su soc. rupyba

aš -  atleiskit už sutrukdyma ragelį padedu šansu nėra gyv. toliau nėra nėra skyrė mažai skyrė tik pagalvojau galėjo tuomet visai neskirti.
bet po kažkiek laiko gi atneša tuos 75 lt clap.gif

Gyvas anekdotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Na mes pasibuvome puikiai pas broli. thumbup.gif Mazoji masynoje nuluzo.
O man kaip nugara susuko tai teko isgerti vaistu ir prisitrinti nugaros juosmeni,alia ot tie patogumai is zmogaus tik luosius daro schmoll.gif Kaip jau noriu savo namo. verysad.gif Anksciau man nieko neskaudejo.O gal jau man senatve blink.gif
Mergaites sorry del seimunu.Tikrai kad ne visi tokie sikniai.Vat is ponas Zakaris wub.gif .Jai visi tokie butu tai butu tvarka.
Melodija bet tikrai gyvas anegdotas su ta dovana, lotuliukas.gif
Vsio einu liulio.Nes pavargusi jauciusi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Kur dingusios ka?
Su vaiku diena ir su vasaros pradzia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 06 01, 11:38)
Sveikos.Kur dingusios ka?
Su vaiku diena ir su vasaros pradzia.  4u.gif

Sveikutes 4u.gif Kaip laikotes g.gif Pasodinau geliu daigus ispikiavus tai po lietaus visi prigijo thumbup.gif Na ka su vasara thumbup.gif
Atsakyti
Su vasarėle kad ir nesaulėta ir jūsų vaikučiams siunčiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Susitvarkiau jau visus dokumentus tik siutas ima kad šiandien nepavyko su ledais prekiauti nes mieste daug šeimų su vaikais nes vaikų diena, rytoj tai tuščia bus. bet nieko pakeisti negalejau taip jau surikiavo aukščiausias arba mano apsukos, bet buvo strioko, parlėkiau inetu padariau pravedimą lekiu į banką kad patvirtintu jog tikrai yra pravesta, o ten duok pasa o tas pasibaigias žadėjau nusišauti, bet gerai kad keli bankai yra tai pavyko smile.gif
man atrodo kad vaikai po mano langais nulaužė rože reik eiti į lauką žiūrėti.
Atsakyti
Viskas bus gerai melodija 4u.gif As savo gelyna jau susitvarkiau mirksiukas.gif Kazin kaip laikosi musu Iris,kaip jei sekasi naujuose namuose g.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites smile.gif su vasarele visas 4u.gif
pas mane tai bedu bedeliu, atrodo ir galo nebus joms unsure.gif
visu pirma butas, kuri vaziavau tada ziureti labai nuvyle, koridoriai blyn tokie jau siauri, kad vos su vezimeliu pravaziuosi, net nekalbu apie vonia, o parazitai parase skelbime, kad tinkamas verysad.gif tai va, grizau tada visa susinervinus, vakare pakilo temperatura, mane iskart ant antibiotiku, kita diena krauja lasint, iskart atmete, taip negera tik pasidare, galva susvaigo wacko.gif ....kaip issigandau scare.gif bet nieko, man tik kazkokiu vaistuku, paskui praejo
o siandien va istino desine koja nezinau nuo ko, pastebejau tik vakare atsisedus i lova, ir taip skauda verysad.gif dabar va jau 2val kaip laukiu gydytojo doh.gif
o ryt kaip tik turiu vaziuot dar 3 butu ziuret, kad tik man tas sutinimas bent praeitu kazkiek cray.gif verysad.gif tai va tokios ir naujienos pas mane
o Jus cia ziuriu, kad priplepejusios, ir vyriausybe i suns dienas isdejusios lotuliukas.gif bet apie juos tai nieko gero ir nera ka pasakyti schmoll.gif
Melodija, zinoma, biski abidna kad siandien neisejo ledais paprekiaut, but buves geras biznis, bet nieko tokio, visa vasarele dar pries akis mirksiukas.gif
o Dalmantinelota tai pas mus saunuole, ir bandeliu speja seimynai iskept, ir gelynus apsisodint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2010 06 02, 00:10)
sveikutes mergaites smile.gif su vasarele visas  4u.gif

Sveikute Iris, klausyk tu taip neimk i galva,bus tu butu gal geresni rasi mirksiukas.gif
O koja negalejo sutinti nuo vaistu,gal reakcija susidare gal elergiska jiems g.gif O del valdzios tai nebebijau nieko kol mes gyvi neleisim vaikams badaut,manau Dievas globoja savo vaikus,svarbiausia tiketi ir pasitiketi. mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2010 06 01, 21:22)
..O koja negalejo sutinti nuo vaistu,gal reakcija susidare gal elergiska jiems g.gif

zinokit tai sulaukiau pagaliau budincios gydytojos, apziurejo, tai sako arba kraujo kresulys kraujagyslej arba infekcija, galbut net ir kraujo uzkretimas unsure.gif tai zodziu ar taip ar taip sudas atsiprasant verysad.gif
lauksiu rytojaus kada ultrasauda padarys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2010 06 02, 04:12)
zinokit tai sulaukiau pagaliau budincios gydytojos, apziurejo, tai sako arba kraujo kresulys kraujagyslej arba infekcija, galbut net ir kraujo uzkretimas unsure.gif tai zodziu ar taip ar taip sudas atsiprasant  verysad.gif
lauksiu rytojaus kada ultrasauda padarys  verysad.gif

Kagi laikykis wub.gif Mes su tavim mintimis mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif Sveikotes.
Iris na as manau kad cia tau nuo nervu.Tau dabar visiskai negalima nervuotis.Nes kraujas kresa greiciau.Tad stenkis buti rami kad ir kas tau nutiktu at nepatiktu.Tik geros emocijos tau pades pasveikti.Tad brangioji auksciau nosyte ir velniop visas negandas. wub.gif
Atsakyti