Įkraunama...
Įkraunama...

Žiniukas

Jų internetiniame puslapyje kainos gan aiškiai surašytos: 500Lt/mėn + 120 Lt/mėn už valgį, dar papildomai jei lieka prailgintoj grupėj.
Atsakyti
QUOTE(DaliaMa @ 2010 09 21, 16:09)
Jų internetiniame puslapyje kainos gan aiškiai surašytos: 500Lt/mėn + 120 Lt/mėn už valgį, dar papildomai jei lieka prailgintoj grupėj.

aciu, kazkodel neradau...
Atsakyti
Mano dukra laimėjo konkursėlį į nemokamą GVA Žiniuko mokykloje - čia vadovauja tos pačios mokytojos? blush2.gif gal yra lankančių šią grupę vaikučių mamyčių? būtų įdomu susipažinti su realia šios mokyklėlės nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 25 rugsėjo 2010 - 20:28
Sveiki,
mano pirmokas dalyvavo GVA atrankoje, bet mokykla "dėl riboto vaikų skaičiaus neturėjo galimybės pakviesti dalyvauti" .

Tikrai įdomu būtų išgirsti, kas ten vyksta, nes nelabai supratome, ką su vaikais ten veiks ir ko jo mokys.
Atsakyti
O aš kiek žinau jie kaip tik pirmokų nesurinko ir dar kartą atrinkinės rytoj blush2.gif
Atsakyti
Chmmmmm.....

Na, nemanau, kad tokia rimta įstaiga meluotų, sakydama, kad vietų nėra, o patys nesurinktų grupės.



Atsakyti
QUOTE(Turmsas @ 2010 09 27, 20:33)
Chmmmmm.....

Na, nemanau, kad tokia rimta įstaiga meluotų, sakydama, kad vietų nėra, o patys nesurinktų grupės.


Matyt nesurenka gabių mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal...

Tik visada galima diskutuoti, kas tai yra "gabus vaikus". Žiūrint, ko iš vaikų tikiesi ir kokių tikslų nori su jais pasiekti.

Na, bet Jūs šį savaitgalį sužinosite kas ten taip paslaptingai buvo ruošiame ir tada, tikiuosi, pasidalinsite savo įspūdžiais.
Atsakyti
ar jus visur dalyvaujate tik kad dalyvauti?... jei nezinote naudos tai gal nereikejo nei bandyti ir palikti vietos tiems, kas atitinka reikalavimus ir tikrai nori dalyvauti.
istikruju tai as dziaugiuosi suzinojusi apie si projekta o ir apie mokyklele. Siais metais pradejom ja lankyti ir tikrai tai ka raso virsuj yra dziuginanti realybe.
Del GVA tai visa info ir labai issamiai suteikia mokykleleje (kokiu tikslu sis projektas, kas jame bus daroma ir t.t.) Butu gerai, kad is pirmu lupu ta ir isgirstumete. I projekta priima tik vaikus atitinkancius tam tikrus kriterijus. Del vietu nezinau, bet zinau, kad jei neatitiks kriteriju tai vaikas projekte nedalyvaus, nors ir vietu bus laisvu - tiesiog tokios projekto salygos. Ir smagu, kad tai ne del akiu deklaruojamos frazes, o tikrai siu salygu laikomasi ir tai tik patvirtina, kad tai rimtas projektas, o ne eilinis burelis LVJC.
Atsakyti
Nesužinosim - atsisakėm 4u.gif
Visų pirma todėl, kad pradžioje buvo kalbama apie nemokamą vietą, o šiandien gavom laišką, kad mokama - 1200 lt metams. Vyras skambino ir bandė aiškintis - nieko nesužinojo. Kaip jie ten atrenka ir kokiais motyvais - niekas nežino, nors nesigiriant - mūsiškė ten visa galva lenkė kai kuriuos trečiokus tongue.gif Kaip supratau, pirmokų buvo labai mažai (net testus sprendžia stojant visi kartu - pirmokai-trečiokai, dar ieškojo pirmokų iki pirmad vakaro ir pan.), gal nenori daryti atskirų užduočių jai vienai...........nežinau - neliko motyvo tą mokyklėlę lankyti, nes programos neaiškios. Labai gaila, kad negaunami net konkretūs atsakymai kas priimamas o kas ne - tokie dalykai turi būti skaidrūs ir visiems pasiekiami, o dabar atrodo, kad nemokamos vietos tyliai ramiai išdalinamos mirksiukas.gif
Tikiuosi klystu smile.gif
Mums nuoskaudos nėra - mergaitė į tą projektą žiūrėjo kaip į žaidimą (taip nuteikėm kad nebūtų traumos), aš visai nesigailiu - labiausiai nuliūdo mokytoja cool.gif

Sėkmės ten dirbančioms ir čia aktyviai rašančioms pedagogėms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 28 rugsėjo 2010 - 12:45
Mano dukryte pateko ir tuo labai dziaugiuosi.

Man labai idomu is kur jus zinote ,kad jusiske kitus vaikus lenkia??? Kai buvo atranka as su kitais teveliais sedejau atskiroje klaseje ir tikrai nemateme nei kaip nei ka vaikai daro. Ir niekas neatejo ir nepristatinejo ka kiti vaikai moka. Is pradziu vaikai grupemis sprende uzduoteles (kiek tai pavyko issiaiskinti is saviskes), po to buvo pas psichologe ir po to vaikai (be tevu) ejo i laisvalaikio kambari (kiek supratau, kad ten grupeje buvo kazkoks zaidimas, maniske detaliai nepapasakojo, bet itariu, kad irgi stebejo kaip vaikai elgiasi). tevus tame tarpe pasikviesdavo pokalbiui. Ir viskas ir isejome, tai tikrai ivertinti kieno vaikas koks nebuvo imanoma. Taip kad nebukite lietuve, kuriai kazkas nepatiko ar kazko nesuprato ir kuri pradeda varyti ant kitu. Del mokamu vietu man buvo pasakyta ir skelbe jie savo psl visa laika, kad 10 vietu nemokamu ir 5 mokamos, o ir sumos parasytos. Taip kad viskas buvo zinoma.
Atsakyti
Sveiki,

man tiesiog būtų įdomu pamatyti rezultatus, iš kurių būtų aišku, kad mano jaunuolis yra puikus vidutinybė, arba išgirsti argumentus, kad jis tiesiog neturi reikiamų savybių ar bruožų ir pan.

Dėl dalyvavimo - kai eina į LVJC keramikos būrelį, tai žinai, ko gali tikėtis, arba bent nuspėji, kas tai bus. O čia buvo labai daug klausimų, į kuriuos negavome atsakymų.

Kadangi Jūsų mergaitė lankys, tai labai prašyčiau Jūsų pasidalinti savo įspūdžiais.
Dėkui.
Atsakyti