sveikos man reiketu vieteliu klp
aisku jura cia tai pati pirma o kur toliau?buvom ziemos sode draugu vestuvese patiko man,bet kitos poros nervinosi jiems netiko,nesupratau kodel nes foto geros gaunasi
dar vienkemis kretingoj yra,bet vasara manau bus daug zmoniu ir kaip mes ten su pulku atrodysim
patarkit ka nors prasau
QUOTE(JRG @ 2009 05 12, 14:47)
Labutis
gal kas žinote konkrečias vietas (gatves) Vilniaus senamiestyje kur būtų galima pasifotografuot? bandėm pasiieškoti, tai daug kur atnaujinti namai arba vyksta atnaujinimo darbai. Būčiau labai dėkinga už informaciją.
Sveika, siulyciau Uzupi, ten daug idomiu vietu yra
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 05 12, 14:35)
o kur tas užupis?
Klaipedoja tai nerealu Ventes rage, prie Minges kur Jahtos ir laiveliai stovi, mes turejome ten fotosesija, ne vestuvine, bet vestuvems manau butu super irgi;)
Vilniuje musu fotosesija vyko Subaciauciaus apzvalgos aiksteleje, grazios nuotraukos gavosi
Kaune senamiestje, prie vytauto baznycios, neries grazu ten
Papildyta:
seip tai nuo otografo priklauso, kitas padaro ir superines nuotrakas, pievoje, ar tarp blokiniu garazu. priklauso nuo jo talento ir aisku jusu skonio, pageidavimu.
Papildyta:
QUOTE(Damutte @ 2009 08 26, 12:13)
seip tai nuo otografo priklauso, kitas padaro ir superines nuotrakas, pievoje, ar tarp blokiniu garazu. priklauso nuo jo talento ir aisku jusu skonio, pageidavimu.
QUOTE(Damutte @ 2009 08 26, 12:15)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Culotte @ 2009 08 26, 12:20)
jega, tai daret turguje?
Nea, kazkaip tas turgus labai jau nekoks tam panevezy
ir siaip jau buvau sugalvojus gelezinkeli, tai ir nekeiciau planu
ir likau patenkinta