Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotosesijos

sveikos man reiketu vieteliu klp smile.gif aisku jura cia tai pati pirma o kur toliau?buvom ziemos sode draugu vestuvese patiko man,bet kitos poros nervinosi jiems netiko,nesupratau kodel nes foto geros gaunasi smile.gif dar vienkemis kretingoj yra,bet vasara manau bus daug zmoniu ir kaip mes ten su pulku atrodysim ax.gif patarkit ka nors prasau 4u.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif gal kas žinote konkrečias vietas (gatves) Vilniaus senamiestyje kur būtų galima pasifotografuot? bandėm pasiieškoti, tai daug kur atnaujinti namai arba vyksta atnaujinimo darbai. Būčiau labai dėkinga už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(JRG @ 2009 05 12, 14:47)
Labutis smile.gif gal kas žinote konkrečias vietas (gatves) Vilniaus senamiestyje kur būtų galima pasifotografuot? bandėm pasiieškoti, tai daug kur atnaujinti namai arba vyksta atnaujinimo darbai. Būčiau labai dėkinga už informaciją.

Sveika, siulyciau Uzupi, ten daug idomiu vietu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 05 12, 14:35)
Sveika, siulyciau Uzupi, ten daug idomiu vietu yra  4u.gif

o kur tas užupis?
Atsakyti
[quote=Laurenci,2009 05 12, 17:03]
o kur tas užupis?
Netoli Onos baznycios....pervaziavus Vilnele..smile.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif mane domina grazios vietos aplink kauna i ta puse link sakiu mazdaug..... nes mes nuo sakiu atvaziuoti zadam i kauna, pazaislis grazu, bet tolokai mum gaunasi.... mums baznycia kacergineje ir toliau nezinome kur is kacergines vaziuoti :(laukiu pasiulymu
Atsakyti
Klaipedoja tai nerealu Ventes rage, prie Minges kur Jahtos ir laiveliai stovi, mes turejome ten fotosesija, ne vestuvine, bet vestuvems manau butu super irgi;)
Atsakyti
Vilniuje musu fotosesija vyko Subaciauciaus apzvalgos aiksteleje, grazios nuotraukos gavosi ax.gif
Atsakyti
Kaune senamiestje, prie vytauto baznycios, neries grazu ten
Papildyta:
QUOTE(Damutte @ 2009 08 26, 12:13)

seip tai nuo otografo priklauso, kitas padaro ir superines nuotrakas, pievoje, ar tarp blokiniu garazu. priklauso nuo jo talento ir aisku jusu skonio, pageidavimu.
Atsakyti
QUOTE(Damutte @ 2009 08 26, 12:15)
Papildyta:

seip tai nuo otografo priklauso, kitas padaro ir superines nuotrakas, pievoje, ar tarp blokiniu garazu. priklauso nuo jo talento ir aisku jusu skonio, pageidavimu.

drinks_cheers.gif mano fotografas siule daryt fotosesija turguj thumbup.gif kai pasakiau kad noriu originaliu foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 08 26, 12:20)
drinks_cheers.gif  mano fotografas siule daryt fotosesija turguj  thumbup.gif  kai pasakiau kad noriu originaliu foto biggrin.gif

jega, tai daret turguje?
Atsakyti
Nea, kazkaip tas turgus labai jau nekoks tam panevezy unsure.gif ir siaip jau buvau sugalvojus gelezinkeli, tai ir nekeiciau planu ax.gif ir likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti