Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotosesijos

QUOTE(saulute85 @ 2009 02 24, 14:11)

Turejo buti neblogos nuotraukos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 28 rugpjūčio 2009 - 07:37
QUOTE(gutė pinkutė @ 2004 10 28, 15:14)
o as pasakyciau kad vietos grozis nieko nelemia jei prastas fotografas
drauges vestuvese buvau 2 dienos ir tik 90 nuotrauku o vaizdai pas ja buvo nuostabus jei super fotografas jis suras ir super vietas man pasiseke per vestuves ir nuotraukos gavosi super  thumbup.gif

dvi dienos - 90 nuotrauku doh.gif o del to kas parasyta auksciau tai visiska tiesa
Atsakyti
irgi neblogos smile.gif fotografijos
Atsakyti
Sveikutės,
kviečiu pasižvalgyti
http://www.fotovestuves.lt/
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 08 26, 12:20)
drinks_cheers.gif  mano fotografas siule daryt fotosesija turguj  thumbup.gif  kai pasakiau kad noriu originaliu foto biggrin.gif

Hm, idomi mintys visai smile.gif
Atsakyti
vieta ne tokia svarbi, kiek svarbus fotografo profesionalumas. nerealiu foto galima nufotografuoti ivairioje aplinkoje, salia musu... nuotraukos smelio karjere ar ant stogo, pelkeje pasiziurekite tomo staseviciaus nuotraukas www.tst-foto.lt . smile.gif na va dar ir reklama padariau zmogui , bet manau verta smile.gif
Atsakyti
mes fotografavomes, prie vytauto baznycios (kaune), poto vazevom i gamta tai buvo zemaitkiemio dvaro sodyba. nuotraukos tikrai lb grazios, mano vyrui ir pabroliam labai patiko nes ten yra motociklu kolekcija tai galejo pasifotkinti, foto tikrai thumbup.gif i ne tik jiem buvo geru kadriuku bet ir merginom t.y. pamergem ir man. ten kainuoja 100lt, yra pavesine kurioje gali pasedeti pasivaisinti uzkandzeis (jei noresit ka paklausti tai i AŽ nes neseku temos) mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir apskritai, sutinku, kad ne tiek vieta, kiek fotografas svarbus ir jo sugebėjimas įamžinti mirksiukas.gif
Mane dbr užkabino fotosesija ant motorolerių.
Pvz:
Porelė nespalvota
Simpatulkos ant raudono
Vespa, laisvė
Nuotaka ant vyyyšninio!

Kaip yra manančių? ar pritarančių, jog tai būtų įdomi idėja yra? rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu viskam, kas patinka mano jauniesiams. Jų norai ir svajonės yra svarbiausia smile.gif
Visados laukiu netradicinių vestuvių fotosesijų pasiūlymų smile.gif
Atsakyti
O as galvoju apie fotosesija Latvijos Rundales dvare smile.gif
Atsakyti
Gal Šiaulių apylinkėse (link Klemės labiau) galite ką rekomenduoti?
Domina ir tiesiog gamtos kampeliai ir privačios valdos.
Nenoriu jokių kaimiškų trobų.. apie dvarus jau pati prisiskaičiau..

Pati galvoju gal kokį kalną.. Net tokia vieta kaip Salduvė man pakankamai graži būtų, jei ją kas sutvarkytų..

Dar galvoju ir apie miesto nuotraukas, kad ir bulvare (ypač ties Šiaulių viešbučiu..)

Bet niekaip neatrandu TOS vietos, kur mne užkabintų ir nedvejodama sakyčiau TAiP, fotkinamės ten smile.gif visos toios.. "gal norėčiau, o gal ir nelabai"...

Gal kas pasidalinsite pasiūlymais bei patarimais ir patirtim?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Mane irgi domina vietos aplink Siaulius.. ax.gif

Grazu Šeduvos malune(jis nuo Siauliu vaziuojant link Panevezio yra, gal kokie 30 km..) aplinka ten tikrai nuostabi, drauge ten svente vestuves pries du metus, foto labai grazios is ten. Buvom nuvaziave paziureti gal pries savaitele- tikrai grazu, dar labiau prasiplete negu tada buvo..
Burbiskio dvare- gal irgi grazu jei zydi tulpes, bet liepos gale kai bus musu vestuves- nieko labai ten gero nebebus.. Taigi atkrenta.

Net dvejos pazistamu poros vaziavo fotografuotis i latvija- rundales pili, sake grazu. Bet man atrodo toloka (apie 100 km.) ir siaip komplikuota (turet reikia asmens korteles visiems ir pan. nu zodziu, manau nevaziuosim ten.
Pakruojo dvaras.. hmm... nezinau, nebuvau ten niekada- vieni sako kad grazu, kiti- kad nieko gero labai ten nera..

tai va, nieko nenusprendziam dar vis...

Kas gali ka patarti be mano isvardintu vietu? 4u.gif

Atsakyti