QUOTE (Erdve @ 2004 05 31, 08:31) |
Merginos butinai nuvaziuokit iki vestuviu i ta botanikos soda Kairenuose. buvom nuleke su vyru sestadieni, tai nepaliko didelio ispudzio. Aisku viskam mes turim savo skoni, gal kazkam ten super:) todel patarciau nuvaziuoti apsidairyti iki vestuviu ![]() |
Jo ir mes buvom ,aisku yra visai nieko vietu ,bet kazko ispudingo ,tai ne,net geliu prazydejusiu beveik nera,o ieskojom karetos ,ir neradome.Kaina man atrodo 100,-lt 1 val.,o po to nuvaziavom prie Belmonto kriokliu ir visai ten man patiko

Merginos gal galit patarti kur pasifotografuoti Vilniuje, kad matytusi grazi architektura gamtos apsuptyje ar kazkas panasaus.
Pas mus ir taip bus daug nuotrauku gamtoje, tai nenorim vaziuoti prie Belmonto kriokliu ar i Verkiu parka. Tai va sumastem pries zaksa kur nors isiamzinti, tik va kur????
Gal kas gali ka pasiulyti???? Busciau be galo dekinga.

QUOTE (Sypsenaa @ 2004 06 28, 12:10) |
Merginos gal galit patarti kur pasifotografuoti Vilniuje, kad matytusi grazi architektura gamtos apsuptyje ar kazkas panasaus. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pabandyk prieš vestuves nueiti pasižiūrėti į vingio parke esančią botanikos sodo oranžeriją, gal patiks. pastati ten kiek apgriuvę, bet augalai, tai labai gražūs. man, kaip didelei augalų gerbėjai, tai labai chiki.
dar viena mano draugė fotkinosi užupy -ant tiltelio, "Tores" terasoj labai gražūs vilnelės vaizdai ir t.t. gražiai fotkės atrodo.
QUOTE (bonda @ 2004 06 28, 12:34) |
O per savo vestuves mes vaziavome prie Seduvos maluno ![]() ![]() ![]() |
I Trakus tai mes nenorim, nes pavasari tai gal ir geras variantas, bet vasara tai ten milijonas nuotaku, o as noriu buti vienintele.

O kur tas Seduvos malunas???

sypsenaa, pabandyk nulekti iki senamiescio. siulyciau tau apziureti Barbakana (vilniaus gynybine siena)... man ten visai patiko - senos aukshtos raudonu plytu sienos ir a-la pilis (beveik kaip trakuose)
p.s. jei nezhinai, tai yra salia ausros vartu
p.s. jei nezhinai, tai yra salia ausros vartu
QUOTE (bonda @ 2004 06 30, 10:53) | ||
O tas malunas tai Seduvoj... ![]() ![]() |
joooooo.... as minejau, kad norim kur nors pries zaksa truputi pasifotografuoti... tai iki Seduvos speju nedavaziuosim...

O ta gynybine siena tai as zinau, man ten irgi visai patinka, kolkas tai tik ja vienintele ir zinau kur butu galima graziai isiamzinti... tik va galvojau, kad gal dar kas nors zino kokiu graziu viecikiu.

Dar gražu Burbiškių dvare, važiuojant iš Šiaulių į Panevėžį.
Gėlynai, visokie tiltukai, dvaras, upeliai
Gėlynai, visokie tiltukai, dvaras, upeliai

O Vilniuj daugiau niekas jokios grazios vieteles negali pasiulyti????