Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotosesijos

QUOTE (renatta @ 2004 10 28, 14:09)
Man irgi mintis apie tai kur reikės fotografuotis neduoda ramybės g.gif Kai pasižiūriu kitų vestuvines nuotraukas, tai net pavydas eina, kad jie tokių gražių vietų randa... clap.gif

Tai kokios gi tokios vietos Renatta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Karmen @ 2004 10 28, 17:15)
QUOTE (Vilmukas @ 2004 10 28, 09:00)
QUOTE (Karmen @ 2004 10 27, 21:16)
Sveikos mergaites,
Labai butu idomu isgirsti kur planuojate fotografuotis per vestuves?
Kur yra graziu vietu vestuvinems nuotraukoms?

o tu is kokio miesto?

Vilniaus.
Man labai grazios nuotraukos Kaune prie tu senoviniu telefono budeliu, bet cia Vilniuj tikriausia tokiu nera, gal kas zinot?

ne, Vilniuj tokiu budeliu nera....
bet yra daug kitu sauniu vietu! ir labai netiketu graziu foto galima padaryti rodos visikai neypatingoje vietoje! viskas priklauso nuo fotografo fantazijos. Jei fotogarfas profesionalas, tai jsi tikrai padarys daug nuostabiu foto, net jei ir nera tu sauniuju kauno telefono budeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Karmen @ 2004 10 28, 17:15)
Man labai grazios nuotraukos Kaune prie tu senoviniu telefono budeliu, bet cia Vilniuj tikriausia tokiu nera, gal kas zinot?

Uztat Vilniuj yra labai grazus senoviniai laikrodziai! Tie, kuriuos visia nesenai pastate Gedimino pr. ir kitur...clap.gif Man tai jie tikrai thumbup.gif Manau, kad nuotrauka irgi superine gautusi. Tik gero fotografo reikia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 10 29, 12:01)
Uztat Vilniuj yra labai grazus senoviniai laikrodziai! Tie, kuriuos visia nesenai pastate Gedimino pr. ir kitur...clap.gif Man tai jie tikrai thumbup.gif Manau, kad nuotrauka irgi superine gautusi. Tik gero fotografo reikia. tongue.gif

Geras! Kazkaip senokai buvau Gedimino prospekte, reiks atkreipt demesi. Aciu Rusnyte! rolleyes.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau pasikalbėti apie tai su fotografu, aišku, galima ir patiems ką nors susigalvoti, pavyzdžiui, pasižiūrėti jaunamarčių nuotraukų ir pasiklausinėti, kur jos fotografavosi. Mums buvo taip: susigalvojom, kad fotografuosimės Verkių rūmuose (visa tai vyko Vilniuje), po to nuvažiuosim į kokią nors pievą šalia Molėtų plento... Viskas baigėsi tuo, kad fotografė pasiūlė geriau pasifotkinti Užupyje, o po to važiuoti į Belmontą. Galvojau, dar pavyks ką nors sukombinuoti su pievom, bet mes kažkaip užtrukome Sereikiškėse, po to Užupyje, tada kol nuvažiavom į Belmontą... Na, gal ir neypač didelė vietų įvairovė, bet mes jau ir taip pavargom nuo pozavimo ir šypsojimosi (paskaudo skruostų raumenis laugh.gif ), tad visko užteko su kaupu...
Atsakyti
mes fotografavomės Trakų pilyje thumbup.gif
nuotraukų kokybė priklauso ne tik nuo vietos, fotografo bet ir nuo oro. su oru mums nepasisekė-lijo,apsiniaukę cry.gif tai ir nuotraukos niūrokos.
bet Trakus tikrai rekomenduočiau, nes vaizdelių gražių yra thumbup.gif
Atsakyti
Kad nusifotografuotumete "Belmonte" reikes nusipirkti 2 butelius sampano po 40 lt g.gif drauge per savo vestuves ten fotkintis vaziavo,bet ju fotografas kelis kadrus padare su savininku susitares...o taip nelabai leidzia schmoll.gif
Tai man irgi sis klausimas neduoda ramybes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wrezija: 09 vasario 2005 - 21:11
Preita savaitgali dalyvavau vestuvese, fotosesija Verkiu rumuose, bet man labai nepatiko, nes sumoki 100 Lt, 5 sales ir 5 pulkai jaunuju, tai vienoj nusifotkijus reikejo laukti kol kiti baigs. Mes tai su vyru fotografavomes Lentvari smile.gif labai ciotkos nuotraukikes gavosi, nors ir fotografo neturejom, o draugai ir gimines fotkijo
Atsakyti
Nors nesu Vilniete, bet man Lentvario gelezinkelio stotis labai patinka, palaikau minti, kad vaziuoti fotografuotis i pacias neitikiciausias vietas, tuomet ispudis buna didesnis, nes is anksto nezinai ko laukti...
Atsakyti
Sveikutes,
Ką galėtume patarti, kur fotografuotis aplink Kauną, žinau, kad pažaislyje gražu, gal ką dar galetumėtė priiminti 4u.gif
Atsakyti
Mes tai issirinkome ir tradicines vietas, kurias visi lanko per vestuves ir bandysime ieskoti dar nematytu smile.gif . Siulau rinktis pagal savo rajona
. Greitu laiku vaziuosime apziureti, ka issirinkome wink.gif

P.S. Gal dar pades sitas - Lietuvos lankytinos vietos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 25 vasario 2005 - 10:03
Labai grazi musu vestuviu fotosesija gavosi Lentvaryje prie dvaro yra parkelis, o jame labai ispudingos vieteles..
Labai ispudingi vaizdai, net nemoku paaiskinti kurioje vietoje, bet yra internetinis puslapis. Ten kavine ir tuo paciu ispudinga vietove www.pusynelis.lt
Taip pat uzutrakyje l. grazu... wub.gif
Atsakyti