QUOTE (Karmen @ 2004 10 28, 17:15) | ||||
Vilniaus. Man labai grazios nuotraukos Kaune prie tu senoviniu telefono budeliu, bet cia Vilniuj tikriausia tokiu nera, gal kas zinot? |
ne, Vilniuj tokiu budeliu nera....
bet yra daug kitu sauniu vietu! ir labai netiketu graziu foto galima padaryti rodos visikai neypatingoje vietoje! viskas priklauso nuo fotografo fantazijos. Jei fotogarfas profesionalas, tai jsi tikrai padarys daug nuostabiu foto, net jei ir nera tu sauniuju kauno telefono budeliu

QUOTE (Karmen @ 2004 10 28, 17:15) |
Man labai grazios nuotraukos Kaune prie tu senoviniu telefono budeliu, bet cia Vilniuj tikriausia tokiu nera, gal kas zinot? |
Uztat Vilniuj yra labai grazus senoviniai laikrodziai! Tie, kuriuos visia nesenai pastate Gedimino pr. ir kitur...

QUOTE (Rusnytė @ 2004 10 29, 12:01) |
Uztat Vilniuj yra labai grazus senoviniai laikrodziai! Tie, kuriuos visia nesenai pastate Gedimino pr. ir kitur...![]() ![]() ![]() |
Geras! Kazkaip senokai buvau Gedimino prospekte, reiks atkreipt demesi. Aciu Rusnyte!

Aš siūlyčiau pasikalbėti apie tai su fotografu, aišku, galima ir patiems ką nors susigalvoti, pavyzdžiui, pasižiūrėti jaunamarčių nuotraukų ir pasiklausinėti, kur jos fotografavosi. Mums buvo taip: susigalvojom, kad fotografuosimės Verkių rūmuose (visa tai vyko Vilniuje), po to nuvažiuosim į kokią nors pievą šalia Molėtų plento... Viskas baigėsi tuo, kad fotografė pasiūlė geriau pasifotkinti Užupyje, o po to važiuoti į Belmontą. Galvojau, dar pavyks ką nors sukombinuoti su pievom, bet mes kažkaip užtrukome Sereikiškėse, po to Užupyje, tada kol nuvažiavom į Belmontą... Na, gal ir neypač didelė vietų įvairovė, bet mes jau ir taip pavargom nuo pozavimo ir šypsojimosi (paskaudo skruostų raumenis
), tad visko užteko su kaupu...

mes fotografavomės Trakų pilyje
nuotraukų kokybė priklauso ne tik nuo vietos, fotografo bet ir nuo oro. su oru mums nepasisekė-lijo,apsiniaukę
tai ir nuotraukos niūrokos.
bet Trakus tikrai rekomenduočiau, nes vaizdelių gražių yra

nuotraukų kokybė priklauso ne tik nuo vietos, fotografo bet ir nuo oro. su oru mums nepasisekė-lijo,apsiniaukę

bet Trakus tikrai rekomenduočiau, nes vaizdelių gražių yra

Preita savaitgali dalyvavau vestuvese, fotosesija Verkiu rumuose, bet man labai nepatiko, nes sumoki 100 Lt, 5 sales ir 5 pulkai jaunuju, tai vienoj nusifotkijus reikejo laukti kol kiti baigs. Mes tai su vyru fotografavomes Lentvari
labai ciotkos nuotraukikes gavosi, nors ir fotografo neturejom, o draugai ir gimines fotkijo

Nors nesu Vilniete, bet man Lentvario gelezinkelio stotis labai patinka, palaikau minti, kad vaziuoti fotografuotis i pacias neitikiciausias vietas, tuomet ispudis buna didesnis, nes is anksto nezinai ko laukti...
Sveikutes,
Ką galėtume patarti, kur fotografuotis aplink Kauną, žinau, kad pažaislyje gražu, gal ką dar galetumėtė priiminti
Ką galėtume patarti, kur fotografuotis aplink Kauną, žinau, kad pažaislyje gražu, gal ką dar galetumėtė priiminti

Mes tai issirinkome ir tradicines vietas, kurias visi lanko per vestuves ir bandysime ieskoti dar nematytu
. Siulau rinktis pagal savo rajona
. Greitu laiku vaziuosime apziureti, ka issirinkome
P.S. Gal dar pades sitas - Lietuvos lankytinos vietos

. Greitu laiku vaziuosime apziureti, ka issirinkome

P.S. Gal dar pades sitas - Lietuvos lankytinos vietos
Labai grazi musu vestuviu fotosesija gavosi Lentvaryje prie dvaro yra parkelis, o jame labai ispudingos vieteles..
Labai ispudingi vaizdai, net nemoku paaiskinti kurioje vietoje, bet yra internetinis puslapis. Ten kavine ir tuo paciu ispudinga vietove www.pusynelis.lt
Taip pat uzutrakyje l. grazu...
Labai ispudingi vaizdai, net nemoku paaiskinti kurioje vietoje, bet yra internetinis puslapis. Ten kavine ir tuo paciu ispudinga vietove www.pusynelis.lt
Taip pat uzutrakyje l. grazu...