Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

QUOTE(Marinda @ 2006 04 06, 09:01)
aha, tiek ir as supratau, bet is kur ja gauti? is ten pat?

o del to ikelimo, tai ten kazkaip daug ka instaliuoti reik, tai kai as toks kompu asas ph34r.gif , tai paskui tiek pizdulia gaunu nuo diedo... mad.gif

Parsisiunciat programa Azureus, utorrent arba bet kokia kita torrentu parsiuntimui.
Utorrent is CIA
Manau su sita bus lengviau issiaiskinti ir ji kompo neuzkrauna. Jos instaliuoti nereikia, tik paleisti. Parsisiunciat torrent faila is
http://www.bt-manija.net/ ir paleidziat ji su utorrent programa. Filmas ir prades siustis.
Atsakyti
Azureus programa parsisiusti galima is CIA Is ten pat ir JAVA reikia parsisiusti ir isiinstaliuoti. Siaip as nauduoju utorrent, o su Azureus tik torrentus darau (pripratau ir man patogu).
Atsakyti
ai, nu kacotce- priinstaliavau visokio niekalo kol galiausiai antivirusinis pradejo metyt zinutes... nepasileidzia nors tu ka... siusim per emule... 11 dienu g.gif 000164.gif
Atsakyti
Aciu Izida, kad apsvietei tokiais filmukais, o dar ir nauja programke suzinojau ir ismokau naudotis.
Siandien mazoji ziurejo, pakankamai ilgai islaike demesi i filmuka, nes domisi tiktai reklamomis telike.
Atsakyti
QUOTE(Etnamliv @ 2006 04 06, 22:03)
Aciu Izida, kad apsvietei tokiais filmukais, o dar ir nauja programke suzinojau ir ismokau naudotis.
Siandien mazoji ziurejo, pakankamai ilgai islaike demesi i filmuka, nes domisi tiktai reklamomis telike.

Prasom biggrin.gif
Atsakyti
Labai aciu Izida,
pavyko parsisusti Baby Enshtain - Mozart wub.gif
fantastinis filmukas thumbup.gif
net 9 metu mano dukra ziurejo susidomejusi biggrin.gif
Atsakyti
gal galetu kas irasyti i cd tuos filmukus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hudika @ 2006 04 07, 11:55)
gal galetu kas irasyti i cd tuos filmukus  4u.gif  ax.gif

Galiu irasyti. Tik pastu reikes siusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izida: 07 balandžio 2006 - 11:34
QUOTE(Izida @ 2006 04 07, 12:33)
Galiu irasyti. Tik pastu reikes siusti.

gal kas is kaunieciu turetu ax.gif jei ne tai tada reiks siustis pastu 4u.gif
Atsakyti
o is vis nuo kada vaikui galima telika pradet ziuret? g.gif mus sudomina filmukai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 08, 23:30)
o is vis nuo kada vaikui galima telika pradet ziuret? g.gif  mus sudomina filmukai... ax.gif

man atrodo kuo veliau tuo geriau schmoll.gif
Atsakyti
ir aš labai noriu tų filmukų, bet man niekas nesigauna gal kas galite atsiųsti, ale jau baigiu nublūsti, jei kas galit padėt parašykit į až verysad.gif
Atsakyti