Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

nu va tiek vėl bandžiau ir niekas man nesigauna verysad.gif kažką matyt netaip darau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 04 16, 15:36)
nu va tiek vėl bandžiau ir niekas man nesigauna verysad.gif kažką matyt netaip darau  unsure.gif

Kas butent tau nesigauna? Is kur tur bandei parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 04 16, 15:08)
Kas butent tau nesigauna? Is kur tur bandei parsisiusti?

ale palei visas tas jūsų nuorodad viską dariau parsisiunčiau tą torentą ir utorentą paskui, nu ir rodo reik su kažkuom ją atsisiųt ai nesąmonė kažkokia nu tikrai jau verksiu, taip norisi vaikui padaryti tokią staigmenėlę mors ji ir maža, bet nesigauna jau tiek bandau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 04 16, 20:48)
ale palei visas tas jūsų nuorodad viską dariau parsisiunčiau tą torentą ir utorentą paskui, nu ir rodo reik su kažkuom ją atsisiųt ai nesąmonė kažkokia nu tikrai jau verksiu, taip norisi vaikui padaryti tokią staigmenėlę mors ji ir maža, bet nesigauna jau tiek bandau verysad.gif

Ko bliauni ir ko aplinkiniais keliais vaikstai biggrin.gif Tuoj parsiusiu is DC strong
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 04 16, 20:05)
Ko bliauni ir ko aplinkiniais keliais vaikstai biggrin.gif Tuoj parsiusiu is DC strong

tai ką bliaut negalima rolleyes.gif lotuliukas.gif laukiu tavo atsiuntimo, bet jei ko neatsiųsi tada vėl čia ateisiu paverkt ir prašyt pagalbos nes pati nieko nesugebu blush2.gif
Atsakyti
Labas Izida jei nori galiu padaryti sioki toki aprasyma-pamokyma kaip naudotis BT-manija butu lengviau tada kas nemoka, ir galetum daugiau tada ikelti filmuku. Jie gyvuotu menesi laiko BT-manijoje
Atsakyti
QUOTE(kudikelis @ 2006 04 20, 06:15)
Labas Izida jei nori galiu padaryti sioki toki aprasyma-pamokyma kaip naudotis BT-manija butu lengviau tada kas nemoka, ir galetum daugiau tada ikelti filmuku. Jie gyvuotu menesi laiko BT-manijoje

Gal ir kelciau, jeigu tu po 3 dienu netrintum. Kaip jau karta buvo. Aprasyma kaip naudotis, jeigu yra norinciu, aisku kad gali parasyti. Tik gal reikia sukurti tema forume Mamos kompjuteris g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izida: 20 balandžio 2006 - 08:41
O as siuos filmukus ebay pamaciau, tada emiau supermamoj ir visur kur info ieskoti ax.gif Ir radau bigsmile.gif Bandau dabar siustis su Azureus viena filmuka, tikiuosi,patiks maziui bigsmile.gif Dar tuos filmukus galima ebay pirkti (na jei kartais nezinot.. blush2.gif ), 20 DVD rinkinys brangoka, apie 60svaru, o po viena parduoda nebrangiai.. Oj laukiu daba,kada atsisius tas stebuklas smile.gif
Atsakyti
Jus man mamos pasakykit, juk visi tie filmukai anglu kalba, tai kaip tada iseina , kad vaikutis mokosi angliskai, as visai to nenoriu, aisku gali visai vaikui jokiu filmuku nerodyti (kaip mes ir darom biggrin.gif ), bet sitie jauciu man visai patiktu, taigi pasakykit, kokia kalba vaikai po tokiu filmuku vadina daiktus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ridzis: 21 balandžio 2006 - 05:07
QUOTE(ridzis @ 2006 04 21, 06:06)
Jus man mamos pasakykit, juk visi tie filmukai anglu kalba, tai kaip tada iseina , kad vaikutis mokosi angliskai, as visai to nenoriu, aisku gali visai vaikui jokiu filmuku nerodyti (kaip mes ir darom  biggrin.gif ), bet sitie jauciu man visai patiktu, taigi pasakykit, kokia kalba vaikai po tokiu filmuku vadina daiktus?

Be zodziu yra Baby Mozart, Bach, Beethoven. Visi kiti anglu kalba, pas mane dar ir Ispanu. As, kai vaikas ziuri, tiesiog pakartoju visus zodzius lietuviskai. O turint kompa gali paimti ir dubliuoti filmukus i lietuviu kalba. Man pries koki menesi tokia mintis kilo, tik laiko vis truksta, prisesti ir padaryti.
Atsakyti
o nuo kokio amziaus sie filmukai yra rodomi vaikams. Mes irgi parsisiuntem, nes man jie labai patiko - tik kad musu mazius dar tik 7 savaiciu, tai manau ankstoka dar... g.gif
Atsakyti
g.gif doh.gif mazai ka supratau. kam reikalingas "BitTorrent", kam "utorrent"?
Atsakyti