Mergaites, o kiek filmuku galima siustis per karta su tuo torentu? As tik bandau su juo siustis, vakar idejau 5 tai vakare labai gerai siuntesi ir palikau per nakti. Na, pora jau baigia atsisiusti

QUOTE(Aina @ 2006 10 25, 08:49)
Torrent faila reikia ideti i koki nors torrent trekeri. Tada pasakysi visiem kur idejai ir gales parsisiusti. Na ir pati matysi ar siunciasi, ar ne. As kazkada dejau i http://www.manija.v-nes.lt
QUOTE(VIP @ 2006 10 25, 11:12)
Mergaites, o kiek filmuku galima siustis per karta su tuo torentu? As tik bandau su juo siustis, vakar idejau 5 tai vakare labai gerai siuntesi ir palikau per nakti. Na, pora jau baigia atsisiusti 

Dazniausiai kiek gali siustis parasyta torrent trekerio taisyklese ir priklauso nuo reitingo.
Sveikos,
Nuo tokių Izidos klausimų blondinės gali kristi į gilią depresiją
Turiu tokią programą BitComet 7/0, tai ten apačioj lange buvo mygtukas 'treker', tai ten įdėjau
Viena mamytė siunčiasi, nežinau kaip paėmė, kaip rado, bet siunčiasi. O kur ir koks adresas jei žinočiau kur pažiūrėt
Šiaip aš išvis nelabai suprantu tos torentų sistemos, na kas tas yr ir panšiai, bet čia tema turbūt ne apie tai, todėl jei man pasakysit (žingsneliais, etapais, na kur nueit į kokį saitą, kur padėt ir pan.) kur sudėt - sudėsiu. Pas mane 7 DVD filmai, 17.78 GB

Turiu tokią programą BitComet 7/0, tai ten apačioj lange buvo mygtukas 'treker', tai ten įdėjau

QUOTE(Stiuardese @ 2006 10 25, 13:25)
Sveikos,
Viena mamytė siunčiasi, nežinau kaip paėmė, kaip rado, bet siunčiasi. O kur ir koks adresas jei žinočiau kur pažiūrėt
Šiaip aš išvis nelabai suprantu tos torentų sistemos, na kas tas yr ir panšiai, bet čia tema turbūt ne apie tai, todėl jei man pasakysit (žingsneliais, etapais, na kur nueit į kokį saitą, kur padėt ir pan.) kur sudėt - sudėsiu. Pas mane 7 DVD filmai, 17.78 GB 

Gal CIA bandyk paskaityti. Nes man labai daug tektu rasyti, o ir tema ne apie tai.
QUOTE(Stiuardese @ 2006 10 23, 17:56)
Labai labai ačiū

O gal kas jau turi
Baby Einstein Meet the Orchestra - First Instruments
Baby Einstein Baby's First Moves
Baby Einstein Meet the Orchestra - First Instruments
Baby Einstein Baby's First Moves
QUOTE(astute_k @ 2006 11 03, 21:03)
Labai labai ačiū
Jau parsisiunčiau
Galima paprašyti dar įdėti filmukų į megaupload?
pačių pačiausių 

Kiti perdideli, kad ten dėt

Gaila

[quote=Stiuardese,2006 11 04, 08:29]
Labas. O gal galetum per skype atsiusti

Labas. O gal galetum per skype atsiusti

Kažin ar persisūs, šiaip man negaila, galima pabandyt
Mano Skype Stiuardess, jų dydis maždaug 2-4 GB

Pagaliau surinkau visa kolekcija
.

QUOTE(Izida @ 2006 11 27, 17:31)
Izida o jus hubais nesinaudojat gal ten galetumete ideti ta kolekcija.