Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

Mergaites, o kiek filmuku galima siustis per karta su tuo torentu? As tik bandau su juo siustis, vakar idejau 5 tai vakare labai gerai siuntesi ir palikau per nakti. Na, pora jau baigia atsisiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 10 25, 08:49)
jei zinai tiksliau kaip reikia daryti, paaiskink 4u.gif
idejau Baby Santa torentas

Torrent faila reikia ideti i koki nors torrent trekeri. Tada pasakysi visiem kur idejai ir gales parsisiusti. Na ir pati matysi ar siunciasi, ar ne. As kazkada dejau i http://www.manija.v-nes.lt

QUOTE(VIP @ 2006 10 25, 11:12)
Mergaites, o kiek filmuku galima siustis per karta su tuo torentu? As tik bandau su juo siustis, vakar idejau 5 tai vakare labai gerai siuntesi ir palikau per nakti. Na, pora jau baigia atsisiusti 4u.gif

Dazniausiai kiek gali siustis parasyta torrent trekerio taisyklese ir priklauso nuo reitingo.
Atsakyti
Sveikos,

Nuo tokių Izidos klausimų blondinės gali kristi į gilią depresiją lotuliukas.gif tongue.gif

Turiu tokią programą BitComet 7/0, tai ten apačioj lange buvo mygtukas 'treker', tai ten įdėjau ax.gif Viena mamytė siunčiasi, nežinau kaip paėmė, kaip rado, bet siunčiasi. O kur ir koks adresas jei žinočiau kur pažiūrėt g.gif Šiaip aš išvis nelabai suprantu tos torentų sistemos, na kas tas yr ir panšiai, bet čia tema turbūt ne apie tai, todėl jei man pasakysit (žingsneliais, etapais, na kur nueit į kokį saitą, kur padėt ir pan.) kur sudėt - sudėsiu. Pas mane 7 DVD filmai, 17.78 GB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 10 25, 13:25)
Sveikos,

Nuo tokių Izidos klausimų blondinės gali kristi į gilią depresiją  lotuliukas.gif  tongue.gif

Turiu tokią programą BitComet 7/0, tai ten apačioj lange buvo mygtukas 'treker', tai ten įdėjau  ax.gif Viena mamytė siunčiasi, nežinau kaip paėmė, kaip rado, bet siunčiasi. O kur ir koks adresas jei žinočiau kur pažiūrėt  g.gif Šiaip aš išvis nelabai suprantu tos torentų sistemos, na kas tas yr ir panšiai, bet čia tema turbūt ne apie tai, todėl jei man pasakysit (žingsneliais, etapais, na kur nueit į kokį saitą, kur padėt ir pan.) kur sudėt - sudėsiu. Pas mane 7 DVD filmai, 17.78 GB  ax.gif

Gal CIA bandyk paskaityti. Nes man labai daug tektu rasyti, o ir tema ne apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 10 23, 17:56)

Labai labai ačiū thumbup.gif Jau parsisiunčiau wub.gif Galima paprašyti dar įdėti filmukų į megaupload? ax.gif 4u.gif pačių pačiausių mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas jau turi

Baby Einstein Meet the Orchestra - First Instruments
Baby Einstein Baby's First Moves
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2006 11 03, 21:03)
Labai labai ačiū thumbup.gif Jau parsisiunčiau wub.gif Galima paprašyti dar įdėti filmukų į megaupload? ax.gif  4u.gif  pačių pačiausių mirksiukas.gif

Kiti perdideli, kad ten dėt verysad.gif
Atsakyti
Gaila unsure.gif
Atsakyti
[quote=Stiuardese,2006 11 04, 08:29]
Kiti perdideli, kad ten dėt verysad.gif

Labas. O gal galetum per skype atsiusti ax.gif
Atsakyti
Kažin ar persisūs, šiaip man negaila, galima pabandyt ax.gif Mano Skype Stiuardess, jų dydis maždaug 2-4 GB
Atsakyti
Pagaliau surinkau visa kolekcija thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 11 27, 17:31)
Pagaliau surinkau visa kolekcija  thumbup.gif  thumbup.gif .

Izida o jus hubais nesinaudojat gal ten galetumete ideti ta kolekcija.
Atsakyti