Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

Norėjau pasiteirauti, kai jau atsisiunti per torentus filmuką, ar iš tos programos (uTorrent)juos rekia pašalinti, ar pats failas dings blush2.gif
Atsakyti
gal galėtumėt kas turit par naują į programas sudėti, kad būtų galima atsisiūsti.Manau daug kas dar neturi, ir būtume labai dėkingos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saugerda: 30 gruodžio 2006 - 15:35
Mano mažasis labai mėgsta šiuos filmukus thumbup.gif Persirašėm iš draugų, o kitus per LimeVire parsisiuntėm - per vakarą gal 5 filmukus - sakyčiau gana greit thumbup.gif
Atsakyti
o as nerandu kaip parsisiust, visur mokama rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 01 03, 16:17)
o as nerandu kaip parsisiust, visur mokama rodo  unsure.gif

Susirask Limewire programą internete ir parsisiųsk, ten daug ką gali parsisiųsti iš jos... Aš nelabai moku paaiškint, pas mus šeimoj informatikas vyras - aš duodu nurodymus - jis vykdo lotuliukas.gif
Atsakyti
reiks ir man duot nurodymus biggrin.gif
aciu
Atsakyti
gal kas gali įdėti nuorodą, kur ieškoti filmukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Siunčiau siunčiau aš tuos filmukus per torentus dvi paras doh.gif ir ką...visai neįdomūs jie mano mažei g.gif
o va teletabius žiūri su džiaugsmu rolleyes.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 03, 20:11)
Siunčiau siunčiau aš tuos filmukus per torentus dvi paras  doh.gif ir ką...visai neįdomūs jie mano mažei  g.gif
o va teletabius žiūri su džiaugsmu  rolleyes.gif  g.gif

manau jau per velu, maniskis labai ziuri, jam 9men beveik...pradeda pagaut kampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2007 01 04, 21:51)
manau jau per velu, maniskis labai ziuri, jam 9men beveik...pradeda pagaut kampa  biggrin.gif

Per velu blink.gif nu taip nemanyciau schmoll.gif Mano panelytei 3 metukai ir su malonumu juos ziuri , labai jei jie patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2007 01 04, 22:51)
manau jau per velu, maniskis labai ziuri, jam 9men beveik...pradeda pagaut kampa  biggrin.gif

Nemanau, kad per vėlu... Čia nuo vaiko temperamento labai priklauso, kiek laiko jis gali koncentruoti dėmesį. Maniškis labai mielai visus filmukus žiūri, net iš pokštų juokiasi... Daug klausinėja..
Be to, yra filmukų jau vyresniems vaikams, gal kokiems trimečiam ar dar vyresniems, tokie, kaip Baby Shaekspyre, ar Niuton, ten daugiau kalba, eilėraščius deklamuoja. Gaila, kad nėra lietuviškai įgarsintų, tikrai pirkčiau...
Atsakyti
Nu jau maniskis,tai atrodo visa diena galetu ziureti ax.gif ,ryte tik atsikelia,ir kai atsinesam i lova,tai iskart ima pulta i rankas ir tiesia link TV,reiskia jau reikai jungti,nereikai nei valgyti,nei gerti...pagal muzikele soka,ziuri taip idemiai...labai grazu i ji taip ziureti,toki ramu,susikaupusi mirksiukas.gif Mes ziurim beveik nuo metuku,o dabar mums tuoj 1,4m
Atsakyti