Norėjau pasiteirauti, kai jau atsisiunti per torentus filmuką, ar iš tos programos (uTorrent)juos rekia pašalinti, ar pats failas dings

gal galėtumėt kas turit par naują į programas sudėti, kad būtų galima atsisiūsti.Manau daug kas dar neturi, ir būtume labai dėkingos

Mano mažasis labai mėgsta šiuos filmukus
Persirašėm iš draugų, o kitus per LimeVire parsisiuntėm - per vakarą gal 5 filmukus - sakyčiau gana greit

o as nerandu kaip parsisiust, visur mokama rodo

QUOTE(nerko @ 2007 01 03, 16:17)
Susirask Limewire programą internete ir parsisiųsk, ten daug ką gali parsisiųsti iš jos... Aš nelabai moku paaiškint, pas mus šeimoj informatikas vyras - aš duodu nurodymus - jis vykdo

reiks ir man duot nurodymus 
aciu

aciu
gal kas gali įdėti nuorodą, kur ieškoti filmukų

Siunčiau siunčiau aš tuos filmukus per torentus dvi paras
ir ką...visai neįdomūs jie mano mažei
o va teletabius žiūri su džiaugsmu

QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 03, 20:11)
Siunčiau siunčiau aš tuos filmukus per torentus dvi paras
ir ką...visai neįdomūs jie mano mažei

manau jau per velu, maniskis labai ziuri, jam 9men beveik...pradeda pagaut kampa

QUOTE(juanita @ 2007 01 04, 21:51)
Per velu

QUOTE(juanita @ 2007 01 04, 22:51)
Nemanau, kad per vėlu... Čia nuo vaiko temperamento labai priklauso, kiek laiko jis gali koncentruoti dėmesį. Maniškis labai mielai visus filmukus žiūri, net iš pokštų juokiasi... Daug klausinėja..
Be to, yra filmukų jau vyresniems vaikams, gal kokiems trimečiam ar dar vyresniems, tokie, kaip Baby Shaekspyre, ar Niuton, ten daugiau kalba, eilėraščius deklamuoja. Gaila, kad nėra lietuviškai įgarsintų, tikrai pirkčiau...
Nu jau maniskis,tai atrodo visa diena galetu ziureti
,ryte tik atsikelia,ir kai atsinesam i lova,tai iskart ima pulta i rankas ir tiesia link TV,reiskia jau reikai jungti,nereikai nei valgyti,nei gerti...pagal muzikele soka,ziuri taip idemiai...labai grazu i ji taip ziureti,toki ramu,susikaupusi
Mes ziurim beveik nuo metuku,o dabar mums tuoj 1,4m