Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

sveikos, gal kas jau turi visa kolekcija Klaipedoje? ir mielai pasidalintu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
parsisiunciau pirma filmuka-niu labai fainas, bet jau kokybe doh.gif kai juda vaizdas tai tokiais kvadrateliais mirga verysad.gif ar jums irgi taip g.gif
o gal kas turi kokybiska visa kolekcija? atsidekociau blush2.gif
nes tokios kokybes nei pati nenoreciau ziuret, o ka kalbet apie lialiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2007 01 23, 23:29)
On the Go: Riding, Sailing, Soaring
1 dalis
2 dalis

Baby Mozart™ Music Festival
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis

Baby MacDonald™ A Day on the Farm
1 dalis
2 dalis
3 dalis

Neighborhood Animals
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
archyvo slaptažodis: shatalka

Language Nursery
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis

Baby Wordsworth™ First Words-Around the House
1 dalis
2 dalis
3 dalis

AS IRGI PARSISIUNCIAU NE VIENA.
kokybe gera. ir dukrytei labai patiko.
gal galetumete daugiau ideti?
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2007 01 23, 21:29)
On the Go: Riding, Sailing, Soaring
1 dalis
2 dalis

Atsisiunciau, muzikele groja, bet vaizdelio ner... Ar cia man vienai taip unsure.gif ? Raso error downloading codec g.gif
Atsakyti
O aš tundra išvis nesugebu parsisiųst doh.gif . Ar ten reik turėti sąskaitą išsipirkus? Padėkit kas nors man parsiųst help.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedula @ 2007 04 11, 12:23)
O aš tundra išvis nesugebu parsisiųst  doh.gif . Ar ten reik turėti sąskaitą išsipirkus? Padėkit kas nors man parsiųst  help.gif

ne tau vienai nesiseka verysad.gif man irgi nesigauna verysad.gif
Atsakyti
O man gerai viskas parsisiuntė g.gif Žiūri visą laiką, nieks nestringa.
Atsakyti
atsisiusti labai paprasta. Spaudziat ant nuorodos, atsidaro puslapis su lentele, jos apacioje kampe spaudziat free, tada atsidaro kitas psl kur reikia suvesti atsiradusi koda, suvedat koda ir spaudziat ENTER. Nurodot kur siusti ir sekmingai siunciates.

visas dalis reikia siustis atskirai. atsisiuntus viena reikia kazkiek laiko palaukti, nes raso, kad virsijamas limitas. paprastai paraso kiek min reikia palaukti. palauki ir vel siunti. Aisku ilgai uztrunka, bet verta smile.gif

kai atsisiunciat visas dalis, galit issiarchyvuoti ir ziureti.

mums irgi vienu nerode garso, kitu vaizdo. Tada reikia bandyti su kita programa atidarineti ir viskas ok.
Arba mums su kitu, naujesniu komopu dar puikiausiai rode, nes musiskis toks jau senokas. Manau, kad priklauso nuo programu versijos ar kazko panasaus.

sekmes siunciantis, jei kas neisku klauskit.
Atsakyti
QUOTE(garbaniukee @ 2007 04 15, 10:48)
atsisiusti labai paprasta. Spaudziat ant nuorodos, atsidaro puslapis su lentele, jos apacioje kampe spaudziat free, tada atsidaro kitas psl kur reikia suvesti atsiradusi koda, suvedat koda ir spaudziat ENTER. Nurodot kur siusti ir sekmingai siunciates.

visas dalis reikia siustis atskirai. atsisiuntus viena reikia kazkiek laiko palaukti, nes raso, kad virsijamas limitas. paprastai paraso kiek min reikia palaukti. palauki ir vel siunti. Aisku ilgai uztrunka, bet verta smile.gif

kai atsisiunciat visas dalis, galit issiarchyvuoti ir ziureti.

mums irgi vienu nerode garso, kitu vaizdo. Tada reikia bandyti su kita programa atidarineti ir viskas ok.
Arba mums su kitu, naujesniu komopu dar puikiausiai rode, nes musiskis toks jau senokas. Manau, kad priklauso nuo programu versijos ar kazko panasaus.

sekmes siunciantis, jei kas neisku klauskit.

atsidaro tas puslapis, kai paspaudi Free, bet paskui nematau jokio kodo kuri reikia suvesti, atsidaro tik raudonom raidem toks pilnas nuorodos adresas. bet jos neina paspausti..gal cia jau pasenus nuoroda?
Atsakyti
Ką tik bandžiau, man tai viskas susiveda. Kurį bandai siųstis? Šiaip jei pasenus nuoroda, tada iškart ir parašo, kad nebėr g.gif
Atsakyti
nuoroda tikrai nepasenusi.
kai paspaudi free atsidaro kitas puslapis, kurio vidury yra parasyta
No premium user. Please enter
ir parasyta koks kodas. tai suvedi ji ir spaudi enter.
Atsakyti
Hoste deine Dateien KOSTENLOS bei RapidShare!
1. Datei auswählen und auf Upload klicken
2. Download-Link verteilen
Upload-Limit: Unlimited! (Max. 100 MB per file! Split-Archives allowed!)
Download-Limit: Unlimited! (Some files have 100.000 Downloads!)

The RapidShare AG has taken the goal to set a new standard in webhosting, to better serve the needs of the community. A nearly endless scalable system has been designed with more than 1680 Terabytes of space and 90 Gigabit/s of internet-bandwidth. Our support team is available for you nearly 24 hours a day, also via telephone.

You have requested http://rapidshare.co...3-WAF.part1.rar (95000 KB).

You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 64 minutes

atsiprasau kad tiek nucopinau, bet man tas atsidaro kai paspaudziu free .yra langas kur vesti ta koda(kiek as suprantu bet jokio kodo nematau) doh.gif
Atsakyti