Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 01 22, 19:07)
Danny, labai geros nuorodos. Jos labai praverte man "visiskai zaliai".
Viena atsisiunciau, dabar raso, kad virsijau limita. Idomu po kiek laiko galesiu vel siustis?

Šiaip ten parašo po kiek minučių vėl galėsi siųstis, dažniausiai būna po 3val. smile.gif
Atsakyti
On the Go: Riding, Sailing, Soaring
1 dalis
2 dalis

Baby Mozart™ Music Festival
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis

Baby MacDonald™ A Day on the Farm
1 dalis
2 dalis
3 dalis

Neighborhood Animals
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
archyvo slaptažodis: shatalka

Language Nursery
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis

Baby Wordsworth™ First Words-Around the House
1 dalis
2 dalis
3 dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 23 sausio 2007 - 21:30
Dar įmetu tokius filmukus Baby Classical, kažkas panašaus į Baby Einstein, nors mano vaikui labiau patiko Baby Einstein smile.gif

Classical Baby - Art Show
http://www.megaupload.com/?d=P9CKWYJA

Classical Baby - Dance Show
1 dalis
2 dalis

Classical Baby - Music Show
1 dalis
2 dalis
Atsakyti
O nėra nieko panašaus lietuvių kalba? Bent aš nemačiau ir negirdėjau, bet tai tik aš ax.gif
Atsakyti
Nuo kokio amžiaus vaikučiam duodat tokius filmukus žiūrėt? Mano mažutė žiūri nuo kokių 9mėn blush2.gif , bet jai taip patinka, kad negaliu neduot doh.gif Tai žiūri kasdien ar kas antrą dieną tą pati Dolittle. Ir krykštauja thumbup.gif
Papildyta:
Beje, per savo pirmčjį gimtadienį mažoji visus apstulbino. O buvo taip - žiūri ji savo filmuką (svečiai aplinkui irgi žiūri doh.gif ) ir pamato vaikas piešinuką - ištiesia ranką ir sako, "otter!", tada tą patį pasako ir per tv. Įsivaizduojat, išmoko doh.gif
Visi buvom išsižioję mirksiukas.gif
Atsakyti
Man trūksta šitų filmukų, gal kas turit? ax.gif

· Baby's Favorite Places - First Words Around Town
· Baby Monet - Discovering the Seasons
· Baby's First Moves
· Meet the Orchestra - First Instruments
· World Animals DVD

Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 11 29, 12:35)
Naudoju, tik visu filmuku kompe jau nebeturiu. Irasiau i DVD ir istriniau, nes labai reikejo vietos. Nebent, kai sumontuosiu savo video, galesiu vel isimesti filmukus i kompa. Bet cia tik uz geru 2 savaiciu.
Papildyta:
Gali irasyti, tik as ne Vilniuje.

labai idomu ir smalsu, gal netycia gyveni Kaune mirksiukas.gif
gal irasytum? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaveb @ 2006 12 04, 22:27)
as ir sitais hubais naudojuos. Izida kai turesite tuos filmukus kompe parasykite man zinute dc programoje mano nickas derikas. Aciu is anksto lauksiu zinutes.

Rasiau tau per DC zinutes, tik atsakymo nesulaukiau smile.gif

QUOTE(Mama Elena @ 2007 01 31, 20:17)
labai idomu ir smalsu, gal netycia gyveni Kaune  mirksiukas.gif
gal irasytum? 4u.gif

Ne, Mazeikiuose. O parsisiusti is ineto neiseina g.gif . Irasyti galiu, bet tektu pastu siusti. Gal kas is Kauno mamyciu tau pagelbes g.gif .
Atsakyti
[quote=Izida,2007 01 31, 21:48]

Sveika nu sorry kazkaip nepastebejau. Bet kai bandau paieska pagal tavo nicka uzsideti supernode ir bc4 hubuose niekad nerandu. Gal retai jungiesi. O jau turi visus filmukus kompe as nemazai prisirinkau bet dar neturiu visu. Gal tada i AZ parasytum kada prsijungsi prie hubo. Dekoju is anksto.
Atsakyti
[quote=linaveb,2007 02 05, 22:54]
[quote=Izida,2007 01 31, 21:48]

Sveika nu sorry kazkaip nepastebejau. Bet kai bandau paieska pagal tavo nicka uzsideti supernode ir bc4 hubuose niekad nerandu. Gal retai jungiesi. O jau turi visus filmukus kompe as nemazai prisirinkau bet dar neturiu visu. Gal tada i AZ parasytum kada prsijungsi prie hubo. Dekoju is anksto.
[/quote]

Retai prisijungiu smile.gif . Tuoj vel pasarinsiu ir tada prisijungsiu prie hubo.
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2007 01 23, 22:29)
On the Go: Riding, Sailing, Soaring
1 dalis
2 dalis

Baby Mozart™ Music Festival
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis

Baby MacDonald™ A Day on the Farm
1 dalis
2 dalis
3 dalis

Neighborhood Animals
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
archyvo slaptažodis: shatalka

Language Nursery
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis

Baby Wordsworth™ First Words-Around the House
1 dalis
2 dalis
3 dalis
Sveiki,o gal kas galetu paaiskinti kaip is cia parsisiusti,nes nesigaudau visai...o mano vaikiui taip patinka thumbup.gif sie filmukai
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2007 02 06, 16:49)
Sveiki,o gal kas galetu paaiskinti kaip is cia parsisiusti,nes nesigaudau visai...o mano vaikiui taip patinka thumbup.gif sie filmukai

paspaudusi nuoroda susirask apatinej desines leneteles pusej langeli -free,po to ishlauk kiek ten parasyta min.(kol bus 0),paskui suvesk i langeli simbolius(skaiciai,raides) ir spausk download.

p.s as kakzkodel nei vieno rar failo nebeatsidarau.gal kas zinot "vaistuku"?
Atsakyti