tai ir aš sakau ačiū dievui kad supermama yra na, mums naujokėms, gera pamoka. dabar žinosim, kad pirma reik patikrint, o paskui daryt Šaunuolės mamkos
abidvi geros. tokios jaunos ir tokios aferistės... siaubas. aš kaip vyresnė, galiu tik pasakyti - ir kur tas pasaulis ritasi. geriausia būtų, kad paramą valstybė teiktų pagal formalizuotus kriterijus, o ne jaunos mamos, kurioms motiniški hormonai kartais ir protą susuka...
Supermamytės yra tikros super. Aš jumis labai didžiuojuosi. Taip greit suorganizuojat visas pagalbas ir jei kas negero viską išaiškinat. Tiesiog super.
Supermamytės yra tikros super.
Aš jumis labai didžiuojuosi. Taip greit suorganizuojat visas pagalbas ir jei kas negero viską išaiškinat. Tiesiog super.
Nu mamkos šaunuolės. Dabar skorpiukas Žirmūnų mamyčių saitą atakuoja. . o prieš kažkiek metų ji čia aplink Žirmūnus trynėsi, iš mano vyro pinigų prašinėjo neva norėdama namo, į Palangą grįžti.
Nu mamkos šaunuolės. Dabar skorpiukas Žirmūnų mamyčių saitą atakuoja. . o prieš kažkiek metų ji čia aplink Žirmūnus trynėsi, iš mano vyro pinigų prašinėjo neva norėdama namo, į Palangą grįžti.