mamytės, gal nenusiriskime iki jų lygio.Juk nebūtinai reikia taip karštai reaguoti...Juk galim ir gražiais žodžiais nuomonę išsakyti
mamytės, gal nenusiriskime iki jų lygio.Juk nebūtinai reikia taip karštai reaguoti...Juk galim ir gražiais žodžiais nuomonę išsakyti
Pažiūrėjau ir aš tą laidą...
Nieko nebeteisiu ir neteisinsiu...
Palinkėsiu sėkmės Auksei ir jos vaikiukui
, o Skorpiukui lai gyvenimas atlygins už visą neteisybę...
Norėjau tik pagirti supermamas-detektyves:
Jūs be galo didelės šaunuolės, padirbėjot geriau nei "Srovių" žurnalistai
P.S. Kas dėl žurnalistų, tai pagarba jiems, kad nepaviešino Skorpiuko šmeižto Auksės atžvilgiu dėl to lindimo į lovą.. Bent jau šita vieta visoje istorijoje akivaizdus melas
Nieko nebeteisiu ir neteisinsiu...
Palinkėsiu sėkmės Auksei ir jos vaikiukui
Norėjau tik pagirti supermamas-detektyves:
Jūs be galo didelės šaunuolės, padirbėjot geriau nei "Srovių" žurnalistai
P.S. Kas dėl žurnalistų, tai pagarba jiems, kad nepaviešino Skorpiuko šmeižto Auksės atžvilgiu dėl to lindimo į lovą.. Bent jau šita vieta visoje istorijoje akivaizdus melas
Na, aš dar ne mama, kaip ir ne prie ko čia, bet pažiūrėjau laidą ir tiesiog negaliu neparašyt.
pasibjaurėjau Vilmos-skorpiuko elgesiu nerealiai..
O mamytės, išniukštinėjusios šią istoriją
QUOTE(jurgvita @ 2006 02 20, 20:42)
Mamytės šauniai atrodėt, puikiai kalbėjot
Manau, skorpiukui turėtų būti aišku, kad niekas netiki jos nekaltumu. Netikiu ir Aukse. Negalėjo ji taip jau nieko nežinoti... Bet tegul gyvena. Tik pikta ir skaudu, kad tokių žmonių gausėja ir darosi nebeaišku, kam iš tikro reikia pagalbos, o kas tik nori pasinaudoti kažkieno gerumu...
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 20, 20:45)
Bet kaip sakoma visokių žmonių yra visokių ir reikia.
Skaudžiausia tik tai kad yra daud žmonių kuriems tikrai reikia pagalbos, tikros pagalbos, o tokios istorijos tik įneša daugiau abejingumo ir noro pagelbėti vien todėl kad nebūtum apgautas.
QUOTE(ritusia @ 2006 02 20, 20:14)
Nu mamkos šaunuolės. Dabar skorpiukas Žirmūnų mamyčių saitą atakuoja.
. o prieš kažkiek metų ji čia aplink Žirmūnus trynėsi, iš mano vyro pinigų prašinėjo neva norėdama namo, į Palangą grįžti. 
nu ci adabar kas per fintai?kas diena po naujiena
QUOTE(eglisake @ 2006 02 20, 20:30)
patikek, jei uztenka naglumo, ir ji tikrai cia ateis, pala gal dar man AZ parasys, ar dar kuriai kitai...
As va dra nemaciau laidos, tik ryt ryte paziuresiu, tai gal ir pakomentuosiu jei dar temos neuzdarys,
Beje, gal reiktu prasyti moderatoriu kad adr neuzdarytu, tik paziurekit koks musu gausus ir siltas mamyciu burelis...
Ar matot kiek jau prikalbėjot puslapių?
Gal jau baikim visą šitą istoriją, nieko juk nebepakeisim, o tuščiai kalbėti irgi nebeapsimoka, kas buvo padaryta buvo šaunu... Džiaugiuosi, kad bendrauju su tokiom
mamytėm
Aišku, kad visa tai kad reikia baigti, tik mano nuomonė...
Tik kažkaip nebeapsimoka
Nedaug šioj temoj aš čia pasisakiau visoj šitoj temoj, bet visada skaičiau
Aišku, kad visa tai kad reikia baigti, tik mano nuomonė...
QUOTE(ICE-T @ 2006 02 20, 20:28)
Įdomu, kaip dabar scorpuks pasiteisins... ai, visai baisu, kad vaikas tokią mamą aferistę turės 
o jau kai jos vaikas pradės lankyti darželį ir mokyklą, kiek tada bus intrigų ir pan
QUOTE(Afroditte @ 2006 02 20, 20:47)
bet atrodo, kad dabar visos ir sėdi kartu
Mamytės
kad tik dabar dėl tokių apsimetėlių nepraeitų noras padėti kietiems
Ingakalni, Brooke, pagarba Jums ir kitoms mamytėms, kurios taip noriai atsiliepė į pagalbos šauksmą ir kilus įtarimams nepatingėjo visko išsiaiškinti