Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Griezlee @ 2010 06 28, 16:44)
Gera firma, teko bendraut.  thumbup.gif Baldus gamina kokybiskai.

butent virtuve pas juos ir gaminotes? blush2.gif tai visai jokiu nusiskundimu? laiku uzsakyma atliko?
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2010 06 28, 19:40)
butent virtuve pas juos ir gaminotes?  blush2.gif  tai visai jokiu nusiskundimu? laiku uzsakyma atliko?

mums gamino svetaines baldus, o mano sesei virtuves. viska atliko laiku.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 06 28, 10:10)
Dar vienas klausimukas - o toks variantas ar įmanomas - kaitlentė (elektrinė) ant stalčių ir indaplovės
user posted image

Jokiu budu kaitlente nesideda nei virs indaploves nei virs mazo saldytuvo.
Nebent kelti visus baldus apie 10cm tam kad padaryti reikiama nisa.
Aisku ....ribu nera bet bus tas pats kaip ir su saldytuvo grotelem jei tik prietaisas suges del jo remonto kompensavimo galesit kreiptis i geraji baldininka, kuris mielu noru jums apmokes visas jusu islaidas biggrin.gif

ps.Priestaraujantiems arba manatiems kitaip siulau paziureti kaitlentes montavimo instrukcija ir susipazinti su gamintojo reikalavimais.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 26, 18:33)
perskaičiau visą temą, radau tik vieną programą, kuria pačiam galim pasiplanuot virtuvę. Kaip supratau Alno populiariausia.
ar nėra temos, kurioj konsultuotų apie Alno programą. Kas iš to, kad parsisiunčiau, bet nemoku elgtis sad.gif
naudojaus paieška, bet tokios temos neradau, bet gal yra netyčia, tik paieška nerodo?  4u.gif
pas mus virtuvė jau stovi, bet mama nori persiplanuot, nes reik indaplovės  ax.gif o baldų projektuotojas labai be fantazijos  doh.gif

Yra dar PRO100 (rusu kalba) bei Kitchen Draw (lietuviskai) is populeresniu.
Dar galima Chef architekt susirast irgi paprasta programele.

Blogiausiu atveju sumoki pora simtu lt dizaineriui ir nereikes vargti gausi ir dizaina ir patars kur pasigaminti pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir tu: 29 birželio 2010 - 11:09
QUOTE(As ir tu @ 2010 06 29, 12:14)
Blogiausiu atveju sumoki pora simtu lt dizaineriui ir nereikes vargti gausi ir dizaina ir patars kur pasigaminti pigiau.

as noreciau patarimo kur pasigaminti pigiau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2010 06 29, 16:03)
as noreciau patarimo kur pasigaminti pigiau  biggrin.gif  ax.gif

Parasyk i AZ smulkiau paziuresiu ka galima parekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 06 28, 15:17)
drinks_cheers.gif aha, o dar man labai nesiziuri, kad virsus nesutampa su apacia, t.y. apacioje daryta 3 blokai spinteliu, apacioje jau isdalinta i 4 doh.gif ka sutalpinti i 60cm stalciu g.gif daryciau 90 smile.gif ir dar bent man nepatinka, tie mazi stalciukai virsutiniai, daryciau tik vidinius 4u.gif

Man taip pat truksta simetrijos. Ir kaitlente nesiziuri taip tarp spinteliu blink.gif .

Bet del stalciu nesutinku schmoll.gif . Turiu nuo super dideliu iki mazu. Visi geri thumbup.gif .
O vidiniai stalciukai, man tik del grozio. Praktiskumo nulis. Jei nori virsutini-vidini stalciu atidaryti, reikia du stalcius atidaryti doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 29 birželio 2010 - 15:34
QUOTE(jblmami @ 2010 06 29, 15:32)
Bet del stalciu nesutinku schmoll.gif . Turiu nuo super dideliu iki mazu. Visi geri  thumbup.gif .
O vidiniai stalciukai, man tik del grozio. Praktiskumo nulis. Jei nori virsutini-vidini stalciu atidaryti, reikia du stalcius atidaryti doh.gif .

kaip malonu, kai zmones jau su patirtimi nesibodi sugryzti i tema ir pasidalinti patarimais 4u.gif .

Vidiniai stalciukai, savaime suprantama, gaminami tik del grozio ir estetikos, bet ar tavo manymu tai nepasiteisina g.gif ? Ar tikrai dabar rinktumeisi jau atskirus, jei net ir vaizdas bent kiek del to nukentetu?

Nuolat skaitau komentarus, kad puodai netilps i 60 cm plocio stalciu, kad reikia bent 80 cm. Pas mane i varstoma spintele puikiausiai telpa 4 puodai ant dugno (is k-to nuo didziausio iki maziausio), dar po viena galiu ant virsaus uzdeti. Zinau, kad 60-ties stalcius bus siauresnis, bet negi ant tiek, kad jau puodai nebetilptu doh.gif ?.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 29, 16:37)
*kaip malonu, kai zmones jau su patirtimi nesibodi sugryzti i tema ir pasidalinti patarimais  4u.gif .

**Vidiniai stalciukai, savaime suprantama, gaminami tik del grozio ir estetikos, bet ar tavo manymu tai nepasiteisina  g.gif ? Ar tikrai dabar rinktumeisi jau atskirus, jei net ir vaizdas bent kiek del to nukentetu?

***Nuolat skaitau komentarus, kad puodai netilps i 60 cm plocio stalciu, kad reikia bent 80 cm. Pas mane i varstoma spintele puikiausiai telpa 4 puodai ant dugno (is k-to nuo didziausio iki maziausio), dar po viena galiu ant virsaus uzdeti. Zinau, kad 60-ties stalcius bus siauresnis, bet negi ant tiek, kad jau puodai nebetilptu  doh.gif ?.

*Malonu taip pat drinks_cheers.gif .

**Man virtuve pirmiausia turi buti funkcionali, o tik po to grazi. As ja labai daug naudoju ir dar neviena. Ir man visikai neatrodo negrazu kai yra tie negilus stalciukai virsuje. Kaip ir nedaryciau virsutiniu spinteliu atidaromu i virsu. Turiu tik vienas tokias dureles ir jos jau besilaiko atsidariusios auksciausioj pozicijoj. Meistras pasake, kad vidutiniskai liftines dureles dirba tik 7m. Jis jau pradejo keisti savo klientams tuos vyrius ar lankstus, nes jau pas kai ka stovi jau net 10metu. As dar palauksiu, nes nepigiai kainuoja ju pakeitimas doh.gif .

*** drinks_cheers.gif . Siaip nemaciau platesnio puodo negu 32cm. Nekalbu apie vokiskus troskintuvus-keptuvus.

O kaip jusu virtuve? Jau naudojates? As atsilikus, nes retai bunu SM blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2010 06 29, 18:59)
O kaip jusu virtuve? Jau naudojates? As atsilikus, nes retai bunu SM blush2.gif .

mes dar kol kas planavimo stadijoje, turiu laiko iki rudens smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 06 28, 16:17)
drinks_cheers.gif aha, o dar man labai nesiziuri, kad virsus nesutampa su apacia, t.y. apacioje daryta 3 blokai spinteliu, apacioje jau isdalinta i 4 doh.gif ka sutalpinti i 60cm stalciu g.gif daryciau 90 smile.gif ir dar bent man nepatinka, tie mazi stalciukai virsutiniai, daryciau tik vidinius 4u.gif

as irgi taip galvojau, kad nieko nesutalpinsiu, bet viskas ok - irankiai, lekstes, puodeliai, salotines - kazkaip viskas puikiai sutilpo. Bet jei vien puodams tokie stalciai, tai noretusi platesniu.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 06 28, 10:10)
Dar vienas klausimukas - o toks variantas ar įmanomas - kaitlentė (elektrinė) ant stalčių ir indaplovės
user posted image

Pamegink saldytuva perstumti desinen gausi daugiau erdves ir sviesos virtuveje.
Orkaites ant stalvirsio deti taip pat nepatarciau jai reikalinga ventiliacija is galo, geriau vientisa spinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir tu: 30 birželio 2010 - 11:16
QUOTE(vida777 @ 2010 06 18, 15:33)
jam tai kas, jis turbut tam sutvertas  devil.gif ir ant zemes paleistas, bet uz ka jums tokios kancios  doh.gif .

He he, jo, kaip Linetai Laimis tapo rakštim vienoj vietoj, taip ir jinai jam ryškiai. Na ką, gaila abiejų. Mums jis baldus vis dėlto pagamino, nors ir labai vėluodamas, nors ir su kabliukais, kuriuos mano reiklusis vyras rašėsi ant lapuko ir paskui pateikė meistrui taisyti - ir ką, taisė neatsikalbinėdami.
Išsiskyrėme draugiškai - mes patenkinti virtuve, meistrai, matyt, patenkinti gana sklandžiai praėjusiu projektu. Taip kad aš asmeniškai Interus priekaištų neturiu, nors po batalijų SM jau buvau nusiteikusi blogiausiam biggrin.gif
Atsakyti