Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(viskas svarbu @ 2010 06 30, 14:11)
He he, jo, kaip Linetai Laimis tapo rakštim vienoj vietoj, taip ir jinai jam ryškiai. Na ką, gaila abiejų. Mums jis baldus vis dėlto pagamino, nors ir labai vėluodamas, nors ir su kabliukais, kuriuos mano reiklusis vyras rašėsi ant lapuko ir paskui pateikė meistrui taisyti - ir ką, taisė neatsikalbinėdami.
Išsiskyrėme draugiškai - mes patenkinti virtuve, meistrai, matyt, patenkinti gana sklandžiai praėjusiu projektu. Taip kad aš asmeniškai Interus priekaištų neturiu, nors po batalijų SM jau buvau nusiteikusi blogiausiam  biggrin.gif

o tai kur foto ax.gif idomu baisiai tongue.gif
Atsakyti
darom remontą ir kad sutaupyt virtuvėj vietos noriu daryt įmontuojamą orkaitę aukštai, pvz dėt ją ant indaplovės. gal kas turit pasidarę orkaitę aukštai, ar patogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maman8: 30 birželio 2010 - 14:17
Ai tai kad ner ka labai stipriai rodyt - virtuve kaip virtuve. Tokia vat ziurint is vieno kampo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2010 06 30, 16:29)
Ai tai kad ner ka labai stipriai rodyt - virtuve kaip virtuve. Tokia vat ziurint is vieno kampo

superine bigsmile.gif labai grazi , nu bent jau mano skonio - ideali thumbup.gif
Atsakyti
oi, Liusii, aciu uz gera zodi, bet iki "ideali" cia labai toli - bent jau dizaino prasme. Uztai funcionalumas, bent jau man, tobulas. O tai turbut ir svarbiausia - kad savininkas patenkintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2010 06 30, 18:00)
oi, Liusii, aciu uz gera zodi, bet iki "ideali" cia labai toli - bent jau dizaino prasme. Uztai funcionalumas, bent jau man, tobulas. O tai turbut ir svarbiausia - kad savininkas patenkintas smile.gif

o man atrodo kad tie dizaineriski sprendimai daznai buna idomu akiai bet naudojime nelabai praktiska ir patogu ax.gif mano busima virtuve bus labai paprasta, man svarbu talpumas, jokiu atviru lentyneliu nenoriu, o vat dizainere pazistama rado joje daug kabliuku, sakykim kodel dziovykla indu bus 60 cm, gi per maza, nu o man gana tokios, gi as naudosiuosi, arba stalciai, man ju nereikia daug, nes ten tik susimeta viskas , nepatinka man, nu bet dizaino poziuriu grazu kai vien stalciai ax.gif vienos pazistamos vyras gamina virtuves, tai sako ateina ir klausia zmoniu - ar gaminate valgyt? nes yra parodines virtuves ir tokios kurios naudojamos kasdiena biggrin.gif
Atsakyti
Liusii - matai virsutine mano spintele, tai dziovykla joje uzima tik ketvirtadali vietos - matosi net perskyrimas per stikla. Daugiau - lentyneles indams. Ir dziovykla butent tokia - 60 cm - man jos daugiau nei per akis! Gal mazesne butu blogai, bo neitu igrust kokios pjaustymo lentos ar isplautos keptuves, bet didesnes tai absoliuciai nepasigendu. Taip kad... Taciau mano visos sitos smulkmenos jau labai seniai buvo apgalvotos - nes kelerius metus naudojausi sia patalpa su "laikina" virtuve (o kaip zinia, nieko nera pastoviau uz laikina...), tai turejau labai aiskia ir vizija, ir argumentacija, kodel kas ir kaip turi buti...
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2010 06 30, 15:29)
user posted image

o buvo taip pageidauta, kad prie tamsaus fasado butu baltas sonas? g.gif nesiziuri man kazkaip... ar cia kaip Linetai sudetos baltos plokstes, ten kur nefasadai g.gif ir indaplove galetu buti imontuojama bigsmile.gif dar kriaukle, kaip visos sako, buciau dejusi pries langa ax.gif o siaip grazi virtuve 4u.gif
mergaites, o kam jums dziovykles, jeigu yra indaplove g.gif pas mane jos nera dabar ir senojoje virtuveje nebuvo. taip gyvenu be dziovykles jau kokius 5 metus ir nei karto nepasigedau smile.gif
Atsakyti
Viskas svarbu - graži virtuvė. Mes ir per Interus užsisakę - kol kas patinka kaip jie (tiksliau jis) dirba, tik gal dėl kitų atsiliepimų buvo kiek neramu. Mūsų projektas gan paprastas, tai gal viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2010 06 30, 15:15)
darom remontą ir kad sutaupyt virtuvėj vietos noriu daryt įmontuojamą orkaitę aukštai, pvz dėt ją ant indaplovės. gal kas turit pasidarę orkaitę aukštai, ar patogu?

Man asmeniškai, labai patogu ax.gif

QUOTE(viskas svarbu @ 2010 06 30, 17:33)
Taciau mano visos sitos smulkmenos jau labai seniai buvo apgalvotos - nes kelerius metus naudojausi sia patalpa su "laikina" virtuve (o kaip zinia, nieko nera pastoviau uz laikina...), tai turejau labai aiskia ir vizija, ir argumentacija, kodel kas ir kaip turi buti...

Laikina virtuvė leidžia aiškiai suformuoti funkcionalią virtuvę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 06 30, 18:05)
o buvo taip pageidauta, kad prie tamsaus fasado butu baltas sonas? g.gif nesiziuri man kazkaip... ar cia kaip Linetai sudetos baltos plokstes, ten kur nefasadai g.gif ir indaplove galetu buti imontuojama bigsmile.gif dar kriaukle, kaip visos sako, buciau dejusi pries langa ax.gif o siaip grazi virtuve 4u.gif
mergaites, o kam jums dziovykles, jeigu yra indaplove g.gif pas mane jos nera dabar ir senojoje virtuveje nebuvo. taip gyvenu be dziovykles jau kokius 5 metus ir nei karto nepasigedau smile.gif

baltas šonas - tai stalviršis, o daugiau baltu šonų čia nėra g.gif
indaplovę tokią kažkada jau turėjome ir nenorėjome keisti - sutinku, kad ji mažiau tinka už įmintuojamą, atskira istorija, kaip ji pas mus atsirado (čia vienas iš tų "neidealumų") - lygiai taip pat ir šaldytuvas būtų gražiau įmontuotas - kaip jau sakiau, iki tobulybės oi kaip toli, bet man patinka smile.gif ir nematau anei vieno argumento už kriauklę prie lango ar ne prie lango - skirtumo nulis. Bet tai vėlgi mano subjektyvi nuomonė.

O dėl džiovyklės - na, man tai jos prireikia - tarkime, sumuštinių lėkštė ar šaukštelis, kuriuo pamaišiau kavą - praploviau lengvai, ir įmečiau nudžiūti. jau nekalbant apie peilius ar medinius įrankius, kurių indaplovėje apskritai neplaunu - tam man džiovyklė yra tobulas sprendimas. Na, kitu atveju tektų šluostyti rankšluostuku turbūt.
A, dar vienas pastebėjimas: stiklas ant sienos su lipduku po apačia - tai buvo didžiausias mano dizaino fiasko, nes užuot buvęs baltas jis, uždėtas ant sienos, patapo buteliniai-žalias, nu toks trilitriako spalvos, KAroč, pradžioj baisiai susinervinom, o paskui, kas baisiausia, akis priprato, ir liko jis ten. Jei kada labai pradės nebepatikt, nusuksim ir kažką kita sugalvosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 06 30, 19:05)

nu pas mane virtuvej nebus indaploves smile.gif
Atsakyti