QUOTE(milaaa @ 2010 06 30, 18:05)
o buvo taip pageidauta, kad prie tamsaus fasado butu baltas sonas?

nesiziuri man kazkaip... ar cia kaip Linetai sudetos baltos plokstes, ten kur nefasadai

ir indaplove galetu buti imontuojama

dar kriaukle, kaip visos sako, buciau dejusi pries langa

o siaip grazi virtuve
mergaites, o kam jums dziovykles, jeigu yra indaplove

pas mane jos nera dabar ir senojoje virtuveje nebuvo. taip gyvenu be dziovykles jau kokius 5 metus ir nei karto nepasigedau
baltas šonas - tai stalviršis, o daugiau baltu šonų čia nėra
indaplovę tokią kažkada jau turėjome ir nenorėjome keisti - sutinku, kad ji mažiau tinka už įmintuojamą, atskira istorija, kaip ji pas mus atsirado (čia vienas iš tų "neidealumų") - lygiai taip pat ir šaldytuvas būtų gražiau įmontuotas - kaip jau sakiau, iki tobulybės oi kaip toli, bet man patinka

ir nematau anei vieno argumento už kriauklę prie lango ar ne prie lango - skirtumo nulis. Bet tai vėlgi mano subjektyvi nuomonė.
O dėl džiovyklės - na, man tai jos prireikia - tarkime, sumuštinių lėkštė ar šaukštelis, kuriuo pamaišiau kavą - praploviau lengvai, ir įmečiau nudžiūti. jau nekalbant apie peilius ar medinius įrankius, kurių indaplovėje apskritai neplaunu - tam man džiovyklė yra tobulas sprendimas. Na, kitu atveju tektų šluostyti rankšluostuku turbūt.
A, dar vienas pastebėjimas: stiklas ant sienos su lipduku po apačia - tai buvo didžiausias mano dizaino fiasko, nes užuot buvęs baltas jis, uždėtas ant sienos, patapo buteliniai-žalias, nu toks trilitriako spalvos, KAroč, pradžioj baisiai susinervinom, o paskui, kas baisiausia, akis priprato, ir liko jis ten. Jei kada labai pradės nebepatikt, nusuksim ir kažką kita sugalvosim