Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(VaiPė @ 2010 05 27, 12:01)
Po orkaite indaplovė ax.gif
Aš irgi pamasčiau  apie tuos du vietoj trijų,bet kažkaip galvoju,gal patogiau mažesnis visokiems šaukštams susidėt g.gif

As Jusu vietoj daryciau arba abiejuose pusese po 2 stalcius, ara abiejuose pusese po 3 stalcius. Nes dabar netvarka su tais stalciais gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 27 gegužės 2010 - 11:16
QUOTE(Liusii @ 2010 05 27, 09:45)
o kodel turi buti didelis tarpas? mane irgi tas domina, nes va senoj virtuvej tai salia pas mane kriaukle ir kaitlente, tai visai patogu, dabar gal ir noreciau pastumti bet vyras sako gi vamzdziai taip eina  unsure.gif tipo tada juos reikia pjauti ir pan.  unsure.gif ir siaip sakykim jei padarai su didesniu tarpu ( cia pas mane) tai tada to darbinio ploto lieka taip kvailai - ten biski, ten biski ...

Tikrai turi būti didesnis tarpas tarp kaitlentės ir kriauklės. Pas mane namie dabar yra tik 30cm, tai KOKIA KANKYNĖ...... doh.gif Kai tik pastatė, supratau, kokį nepatogumą pasidirbau. Dabar darysiu kuo didesnį atstumą.
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 05 27, 12:12)
As Jusu vietoj daryciau arba abiejuose pusese po 2 stalcius, ara abiejuose pusese po 3 stalcius. Nes dabar netvarka su tais stalciais gaunasi.

Dėkui 4u.gif reiks daryt turbūt visur po tris 4u.gif

Pas mane bute dabar kaitlentė prie pat kriauklės.Tai kankynė nereali. Bet čia kriauklė gaunas toliau,negu vizualizacijoj atrodo g.gif Reiks bandyt gal traukt toliau viską.
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 27, 12:22)
Dėkui 4u.gif reiks daryt turbūt visur po tris 4u.gif

Pas mane bute dabar kaitlentė prie pat kriauklės.Tai kankynė nereali. Bet čia kriauklė gaunas toliau,negu vizualizacijoj atrodo g.gif Reiks bandyt gal traukt toliau viską.

Vaipe 4u.gif o nenorit palikti po du stalcius tik viename daryti vidini, taip islaikydama visuma g.gif
ir dar ... nedaryciau tokio kampo, daryciau paprasta, statu ir kriaukle nekampine stumciau kairiau smile.gif gautusi didelis kampas kokiam virduliui ar dar kam g.gif o sitoks kampas su tokia kriaukle man atrodo labai griozdiskas doh.gif bet jei jums patinka, tai saunu 4u.gif o visa kita man ziurisi graziai smile.gif

dar noriu paantrinti Bufeto vedejai ax.gif nebijokite blizgios baltos spalvos, ji nera tokia tepli, kaip gali pasirodyti 4u.gif valydama stalvirsi, sluoste perbraukiu ir virsutines spinteles, kur labiausiai matosi pedsakai ir tiek, neuztrunka nei min ir viskas grazu 4u.gif

paskutinis klausimas ir liaujuosi spaminti blush2.gif Bufeto vedeja, kokie planuojami zuveliokai?
atsiprasau visu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 27, 13:22)

Pas mane bute dabar kaitlentė prie pat kriauklės.Tai kankynė nereali.

o tai kame kankyne? g.gif man tai jokios kankynes ner unsure.gif as maniau kad siaip negerai kai salia del kazkokiu priezasciu techniniu ax.gif o jei patogumas tai cia jau kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 05 27, 16:19)
o tai kame kankyne?  g.gif man tai jokios kankynes ner  unsure.gif as maniau kad siaip negerai kai salia del kazkokiu priezasciu techniniu  ax.gif o jei patogumas tai cia jau kaip kam  smile.gif

Man didžiausias minusas,kad kažką kepant,neįmanoma indų plaut,nes tyška į keptuvę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2010 05 27, 13:58)
Vaipe 4u.gif o nenorit palikti po du stalcius tik viename daryti vidini, taip islaikydama visuma g.gif
ir dar ... nedaryciau tokio kampo, daryciau paprasta, statu ir kriaukle nekampine stumciau kairiau smile.gif gautusi didelis kampas kokiam virduliui ar dar kam g.gif o sitoks kampas su tokia kriaukle man atrodo labai griozdiskas doh.gif bet jei jums patinka, tai saunu 4u.gif o visa kita man ziurisi graziai smile.gif

Dėl stalčių tai pasimečiau dabar biggrin.gif susitikt su meistru turim,tai dar pakalbėsim apie tai ax.gif
O kriauklė kampe,man atvirkščiai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 27, 17:25)
Man didžiausias minusas,kad kažką kepant,neįmanoma indų plaut,nes tyška į keptuvę ax.gif

ai tai dabar supratau biggrin.gif nu jo cia tai ir man biski tyska, bet nepasakyciau kad daug ax.gif ir as noreciau kitur tos kriaukles ale ka su tais vamzdziais daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 05 27, 08:48)
Bufeto vedeja,o kodel to stalvirsio nerekomenduotum,kad ant tamsaus viskas matosi.Ar taip kokie minusai g.gif

todel, kad jis kazkaip keistai blizga, o ant jo visi pedsakai matosi be proto unsure.gif nu as pries tai turejau gana tamsu parketini stalvirsi, bet tikrai nesimate pirsto antspaudu, o sitas toks slidaus pavirsiaus, kazkoks kaip padengtas kazkuom, tai ant jo viskas matosi unsure.gif ir dar nuvalyti ne taip lengva...

QUOTE(milaaa @ 2010 05 27, 13:58)
dar noriu paantrinti Bufeto vedejai ax.gif nebijokite blizgios baltos spalvos, ji nera tokia tepli, kaip gali pasirodyti 4u.gif valydama stalvirsi, sluoste perbraukiu ir virsutines spinteles, kur labiausiai matosi pedsakai ir tiek, neuztrunka nei min ir viskas grazu 4u.gif

paskutinis klausimas ir liaujuosi spaminti blush2.gif Bufeto vedeja, kokie planuojami zuveliokai?
atsiprasau visu 4u.gif

jojo, as irgi perbraukiu su sluoste ir ciki viskas, zodziu tikrai apsiraminau del tos plokstes.

Zinok neissirinkom dar konkreciai, bet faktas, kad bus ciklidinis.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 27, 17:26)
Zinok neissirinkom dar konkreciai, bet faktas, kad bus ciklidinis.

thumbup.gif aciuks.gif
ir mes diskusus planuojam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 27, 09:03)
Laba.
Reikalinga jūsų kritika ax.gif  Spalvos ir paviršiai dar neišrinkti.Daug dvejonių ir neapsisprendimų doh.gif

Jei jau taip suplanavote stalcius, tai patogiau butu viena spintele keisti i du stalcius (su treciuoju, pasleptu viduje) ir liniju butu maziau, graziau ziuretusi.
Virtuve su staciu kampu (ten, kur dabar plautuve) atrodytu didesne.
Bet jusu atveju turbut galima plautuve deti ant indaploves arba indaplove po plautuve g.gif ? Kazkaip labai nepatogiai atrodo indaplove taip toli nuo plautuves schmoll.gif .
O gal orkaite butu galima perkelti i kairi krasta, o virykle stumteleti per viena spintele desiniau? Arba orkaite montuoti po virykle (pvz.antroje spinteleje nuo desines) - tada butu tikrai erdvus stalvirsis.
Aisku, daug lemia bendras patalpos vaizdas ir jusu turimu daiktu kiekis smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 27 gegužės 2010 - 16:48
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 27, 09:03)
Laba.

Reikalinga jūsų kritika ax.gif  Spalvos ir paviršiai dar neišrinkti.Daug dvejonių ir neapsisprendimų doh.gif

user posted image

norejau paklaust, o kaip sitos ileidziamos rankenos...? ax.gif ar patogu atidarineti dureles. man jos taip grazu, bet nesiriztu, nes bijau, kad bus nepatogu paimt uz ju.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2010 05 28, 08:59)
norejau paklaust, o kaip sitos ileidziamos rankenos...? ax.gif  ar patogu atidarineti dureles. man jos taip grazu, bet nesiriztu, nes bijau, kad bus nepatogu paimt uz ju.. verysad.gif

Realiai nebandžius,bet aš nesuku galvos.Man svarbiausia,kad gražu blush2.gif o visa kita priprasim biggrin.gif

vida777,ačiū už pamastymus 4u.gif
Atsakyti