Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Lauragana @ 2010 05 28, 16:40)
Oi, klaidelė nereali. Ilgai prisiminsit savo parašymą  doh.gif  arba esat iš prigimties linkę prisitaikyti prie visko. Patogumas šiaip jau turėtų būti virtuvės vinis. Grožis paskui. Juk baldai ne batai, kad nepatogumą užbrauktum vienu nuėjimu į kokį akropolį  tongue.gif

drinks_cheers.gif va butent, reikia kad butu patogu o ne parodai stovetu biggrin.gif nes grazu pirmus metus, p oto pripranti ir pasidaro iprasta, o dar veliau atsibosta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 05 28, 15:13)
ismeti i kriaukle, bet jie nepatenka i vamzdzius, nes yra toks ale kamstis su skylem, kuris nepraleidzia viso slamsto i vamzdzius. poto ta kamsti iskratai i siuksline. o jei sudetum su viskuom i indaplove, manau ir kvapas po kurio laiko atsirastu  g.gif na nzn, mes taip priprate  mirksiukas.gif

O kriaukle paskui neuzsikemsa?
nereikia i vandens telkiny ranka kisti, kad kamstuka istraukti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 05 28, 14:50)
drinks_cheers.gif va butent, reikia kad butu patogu o ne parodai stovetu  biggrin.gif nes grazu pirmus metus, p oto pripranti ir pasidaro iprasta, o dar veliau atsibosta  tongue.gif

ir as uz grozi+patoguma:)
tai as vis del tu rankenu itekintu.. kas turit, ar patogu naudoti..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 05 26, 11:50)
Tokie stalciukai tikrai daug patvariau. ir mano nuomone, patogiau. Man siaip nelabai patinka tiek visi metaliniai krepsiai, as dazniau patariu rinktis toki varianta is stalciu. Beto galima pasikomplektuoti kokiu auksciu nori stalciu ir kiek. Vieno Blum stalciaus begeliu kaina yra apie 170Lt. Kokybisko krepsio kaina ~350Lt. Stalciai butu brangiau, bet patogiau.  ax.gif

Nesu tikras, bet ar neperdaug uz stalciuka? Manau uztektu 70lt be karteliu ir 80-90 su.
Taip kaip pavaizduota nuotraukoje nerekomenduociau. Apatinis stalcius per laika isluzta, kalbu is patirties. g.gif
Krepsys, mano nuomone, patvariau bet gal ne tiek patogu, nors dekliuku aukstis gali reguliuotis.
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 05 29, 09:44)
Nesu tikras, bet ar neperdaug uz stalciuka? Manau uztektu 70lt be karteliu ir 80-90 su.
Taip kaip pavaizduota nuotraukoje nerekomenduociau. Apatinis stalcius per laika isluzta, kalbu is patirties.  g.gif
Krepsys, mano nuomone, patvariau bet gal ne tiek patogu, nors dekliuku aukstis gali reguliuotis.

o nuo ko jis isluzta, nuo svorio ? Jei taip, tai normaliuose stalciuose svoris dar didesnis g.gif .
Atsakyti
Sakykit, gal susidurete kas nors su baldu gamintoja (tame tarpe ir virtuves baldu) GRAFOSTATA? Kazi kaip jos baldu kokybe? Nes kaina tai mums labai priimtina...
Labai laukciau atsiliepimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 27, 10:03)
Laba.

Reikalinga jūsų kritika ax.gif  Spalvos ir paviršiai dar neišrinkti.Daug dvejonių ir neapsisprendimų doh.gif

user posted image

o kur jūsų mikrobangų krosnelė (o gal jos iš vis nenaudojate?)
Atsakyti
Vakar pasiderinom jau daug maž su baldžium viską. Tai indaplovę perkėlėm prie kriauklės.Stalčius darom visur du ir vienam vidinį. Ačiū labai už patarimus 4u.gif

O man grožis visgi labiau pirmauja blush2.gif Dėl patogumo,tai kaip bebūtų,nepabandęs nežinosi. Bet labai džiaugiuos už jūsų patarimus biggrin.gif

Čia šiaip ne į temą,bet vakar buvau priblokšta,kad visgi brangu labai viskas biggrin.gif Kažkaip viską pigiau biškį išsivaizdavau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2010 05 29, 11:51)
o kur jūsų mikrobangų krosnelė (o gal jos iš vis nenaudojate?)

Virš orkaitės.
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 29, 12:55)
Vakar pasiderinom jau daug maž su baldžium viską. Tai indaplovę perkėlėm prie kriauklės.Stalčius darom visur du ir vienam vidinį. Ačiū labai už patarimus 4u.gif

O man grožis visgi labiau pirmauja blush2.gif Dėl patogumo,tai kaip bebūtų,nepabandęs nežinosi. Bet labai džiaugiuos už jūsų patarimus biggrin.gif

Čia šiaip ne į temą,bet vakar buvau priblokšta,kad visgi brangu labai viskas biggrin.gif Kažkaip viską pigiau biškį išsivaizdavau biggrin.gif
Papildyta:
Virš orkaitės.

nu sutinku kad norisi ir grozio ir patogumo ax.gif

o kainos tai jo, kai reklamuojasi atrodo nedaug, o kai konkreciai pradeda skaiciuoti tai pasikeicia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius_p @ 2010 05 28, 21:15)
O kriaukle paskui neuzsikemsa?
nereikia i vandens telkiny ranka kisti, kad kamstuka istraukti? smile.gif

jezau, zmones blink.gif aisku, as nzn kaip kas gyvenat, nu bet kazkokiais krastutinumais kalbat:arba... arba. tai nemeti gi i ta kriaukle mesgaliu arba nelaikai kriauklej dienom tu likuciu, kad ten priaugtu doh.gif net nupurte.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 28, 08:41)
Realiai nebandžius,bet aš nesuku galvos.Man svarbiausia,kad gražu blush2.gif o visa kita priprasim biggrin.gif

Neteisingas mastymas, turi buti ir grazu ir patogu.
Nors jei zmones mazai gamina, virtuve reikalinga, tik kaip interjero dalis, tai gal tada grozis ir svarbiausia rolleyes.gif Bet jei yra seima, gaminama kasdien, tai potogumas labai svarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 05 29, 18:29)
jezau, zmones  blink.gif aisku, as nzn kaip kas gyvenat, nu bet kazkokiais krastutinumais kalbat:arba... arba. tai nemeti gi i ta kriaukle mesgaliu arba nelaikai kriauklej dienom tu likuciu, kad ten priaugtu  doh.gif net nupurte....  doh.gif

bet gal rimtai papasakokit kaip su ta indaplove elgtis? kiek zinau, tai jokiu atlieku ten buti negali, bet pvz kokia misraine gaminai ir liko ten svoguno laiskas koks prilipes, majonezo likuciu, tai as viska dedu taip kaip yra, nieko nekrapstau unsure.gif
Atsakyti