QUOTE(kepuryte @ 2010 07 03, 00:34)
na va mes jau irgi mastom vis ziuredami i projektuka   atiduodu jusu teismui, gal ka patartumet pakeist, labai norisi padaryti kuo maziau klaidu, kad nereiktu gailetis
  atiduodu jusu teismui, gal ka patartumet pakeist, labai norisi padaryti kuo maziau klaidu, kad nereiktu gailetis   o musu virtuve nedidele
  o musu virtuve nedidele   tai stai tokia vizualizacija, tik spalvos cia nerinktos ir desnej pusej paskutines dvi virsutines spinteles butu su stiklu
  tai stai tokia vizualizacija, tik spalvos cia nerinktos ir desnej pusej paskutines dvi virsutines spinteles butu su stiklu   

atiduodu jusu teismui, gal ka patartumet pakeist, labai norisi padaryti kuo maziau klaidu, kad nereiktu gailetis
  atiduodu jusu teismui, gal ka patartumet pakeist, labai norisi padaryti kuo maziau klaidu, kad nereiktu gailetis   o musu virtuve nedidele
  o musu virtuve nedidele   tai stai tokia vizualizacija, tik spalvos cia nerinktos ir desnej pusej paskutines dvi virsutines spinteles butu su stiklu
  tai stai tokia vizualizacija, tik spalvos cia nerinktos ir desnej pusej paskutines dvi virsutines spinteles butu su stiklu   
 Siulyciau kelti orkaite iki standartinio aukscio
 dabar nei sis, nei tas, kazkoks keistas tarpinis aukstis
 dabar nei sis, nei tas, kazkoks keistas tarpinis aukstis  mano manymu, taip nusausite du zuikius
 mano manymu, taip nusausite du zuikius   apatine spintele, ar stalcius susilygins su uz sienos einancio darbastalio auksciu, beigi, kas man svarbiausia atrodo, kad visos 3 spinteles virs saldytuvo ir mikrobangines bus vienodos
 apatine spintele, ar stalcius susilygins su uz sienos einancio darbastalio auksciu, beigi, kas man svarbiausia atrodo, kad visos 3 spinteles virs saldytuvo ir mikrobangines bus vienodos  t.y. viename aukstyje. visa kita man patinka. o tos lentyneles kamputyje ar reikalingos
 t.y. viename aukstyje. visa kita man patinka. o tos lentyneles kamputyje ar reikalingos  ten nelabai kas tilps, isskyrus koki vyno butelaiti
 ten nelabai kas tilps, isskyrus koki vyno butelaiti  o gal jos tam ir skirtos
 o gal jos tam ir skirtos  o kur indaplove bus? salia virykles?
 o kur indaplove bus? salia virykles?