kas liecia kriaukle tai tikrai neisivaizduoju kaip jus ten plaunat kad jum viskas apsitasko
  kas liecia kriaukle tai tikrai neisivaizduoju kaip jus ten plaunat kad jum viskas apsitasko   o seip pas mus langas gaunasi toliau nei butu tarkim stalvirsis prie sienos, nes cia stalvirsis uzeina dar virs palanges tai pasididina
  o seip pas mus langas gaunasi toliau nei butu tarkim stalvirsis prie sienos, nes cia stalvirsis uzeina dar virs palanges tai pasididina   o sia vieta pasirinkom nes is tikro ir nera kito pasirinkimo, jei daryti salia elektrinio pado tai lieka labai mazas tarpas, o normalus stalvirsis tarp dujines ir kriaukles man butinas
  o sia vieta pasirinkom nes is tikro ir nera kito pasirinkimo, jei daryti salia elektrinio pado tai lieka labai mazas tarpas, o normalus stalvirsis tarp dujines ir kriaukles man butinas   o tos lentyneles prie lango tai is tiesu nebaisiai vietoj tik kad jos isbaigia virtuve, ten prasideda langas ir jos taip kreivai nueis, nes jei ne jos tai spinteles butu per siauros arba uzeitu jau ant lango
  o tos lentyneles prie lango tai is tiesu nebaisiai vietoj tik kad jos isbaigia virtuve, ten prasideda langas ir jos taip kreivai nueis, nes jei ne jos tai spinteles butu per siauros arba uzeitu jau ant lango  
Papildyta:
QUOTE(Liko @ 2010 07 03, 14:15)
Bandau pakomentuoti. 
Pats projektas tikrai puikus, tvarkingas. Kas man neiprasta, tai orkaite zemiau stalvirsio. Jei taip ir uzmanyta, tuomet viskas gerai. Kolona atskiria stalvirsi ir spinta, tad neislaikyta linija i akis beveik nekrenta, o naudotis mikro bangu krosnele bus kurkas patogiau.
Dar keli pasiulymai. Pirma, tai, kaip suprantu kaitlente norejote atitraukti nuo sienos. Viskas gerai, sprendimas teisingas. Taciau gartraukis pasislinkes kartu uzlipo ant kitos spinteles. Siulau lentyneles desiniajame kampe perkelti i kaire.
Antra, tai kampas. Dureles gana mazos, pasiekti kampe esancius daigtus bus gana sudetinga ir tikrai nepatogu. Pasiulyciau kampines dureles daryti islankstomas, bet cia kyla klausimas del kriaukles.
Tokie pastebejimai. Tikiuosi buvau naudingas.
Pats projektas tikrai puikus, tvarkingas. Kas man neiprasta, tai orkaite zemiau stalvirsio. Jei taip ir uzmanyta, tuomet viskas gerai. Kolona atskiria stalvirsi ir spinta, tad neislaikyta linija i akis beveik nekrenta, o naudotis mikro bangu krosnele bus kurkas patogiau.
Dar keli pasiulymai. Pirma, tai, kaip suprantu kaitlente norejote atitraukti nuo sienos. Viskas gerai, sprendimas teisingas. Taciau gartraukis pasislinkes kartu uzlipo ant kitos spinteles. Siulau lentyneles desiniajame kampe perkelti i kaire.
Antra, tai kampas. Dureles gana mazos, pasiekti kampe esancius daigtus bus gana sudetinga ir tikrai nepatogu. Pasiulyciau kampines dureles daryti islankstomas, bet cia kyla klausimas del kriaukles.
Tokie pastebejimai. Tikiuosi buvau naudingas.
ka reiskia dureles daryti islankstomas? cia siam projekte vienas butu kargo o kita seip spintele su lentynelem siek tiek su uzlindimu i kampa