Įkraunama...
Įkraunama...

Traiškanojančios, pūliuojančios akytės

Mano vaikiukui pradėjo pūliuoti akytės, pradžioj paraudo, paskui pradėjo traiškanoti, traiškanos tokios gelsvai žalsvos.Ryte išvis sulipusiom akytėm atsikelia. Pradėjau lašinti levomicetiną, dabar jau pagerėjo (lašinu jau 3 dienas), bet dar truputį paraudusios akytės. Kiek laiko galima taip gydyti? Ar būtina vesti pas gydytoją (ta prasme, jei matosi, kad būklė gerėja)?
Atsakyti
Laba diena,

jau kelios dienos kamuoja sloga, šiandien pastebėjau, kad ir viena akytė ašaroja, matosi gelsvų išskyrų. Ar reikia ką nors lašinti į akį ? Į nosį nieko nelašinam, net jūros vandens neišeina įpurkšti, nes nesiduoda. Lašų į nosį taip pat nelašinam, nes vaikas prakvėpuoja, o gal reikėtų ?
Atsakyti
Laba diena,
Mano mergaitei 2 metukai, jau 2 dienos kaip puliuoja akytes. Atsikelia is ryto po nakties, taj viena akyte net sunkiai atsimerkia per traiškanas. Bandziau valyti su ramunelemis, taciau nieko negereja. Dienos metu atsiranda tokie pavieniai pulinukai, kurie dirgina akytes, akytes truputi paraudusios, ir truputi asaroja.
Kas taj galetu buti?Ar tai rimta?

labai aciu uz atsakyma.
Atsakyti
O kokio amžiaus Jūsų vaikas?
Atsakyti
Svarbiausia, kad nosis kvėpuotų- todėl ją reikia siurbti. Jei nekvėpuoja- lašinti lašus. O į akis, jei jos pūliuoja- lašai antibiotikų.O sergantį vaiką turi apžiūrėti gydytojas ir paskirti tinkamą gydymą.
Atsakyti
Akių pūliavimas susijęs su infekcija. Todėl reikia konsultuotis su gydytoja ir lašinti lašus. Praplovimai nepadės.
Atsakyti
Mums 10 d. Kai gime buvo akytes paraudusios ir asarojo. Bet lasino kazkokius lasiukus buvo nustoje. Dabar praejus 5 d. vel tas pats. Ka reikia daryti?
Atsakyti
Sveiki,

mergytei 2 men 3 sav. Vale akiu kanalelius, ziurejo akyciu dugna ir akiu gydytoja pasake, kad sviesus akiu dugnas ir tikriausiai busim dazni jos pacientai... noreciau daugiau suzinoti apie tai ka galetu reiksti sviesus akiu dugnas...

Labai jums aciu!
Atsakyti
Tokio medicininio termino nėra. Gydytoja tikriausia populiariai paaiškino, kad yra šiek tiek spazmuotos kraujagyslės.
Atsakyti
Reikia konsultuotis su gydytoja. Tikriausia akytės pūliuoja ir jas reikia gydyti.
Atsakyti
mano dukrytei dabar beveik 4 mėnesiai, kai tik grįžom iš ligoninės prasidėjo vienos akytės uždegimas, kuris tęsėsi daugiau kaip mėnesį. dabar pastebiu, kas dažnai ta akytė būna šiek tiek mažiau atsimerkus už sveikąją. kaip manote, ar laikui bėgant akių raumenukai susivienodins ar reiktų kreiptis į okulistą? dėkoju
Atsakyti
Pasitarkite su okulistu.
Atsakyti