QUOTE(debesyse* @ 2011 01 11, 22:57)
visada galvojau, kad negalima. dabar manau kitaip. išsiskyrėm prieš du su puse mėnesio. išsiskyrėm gražiai. paverkėm kartu susėdę, kad nieko neišėjo, nors labai stengėmės, ir pasukom skirtingais keliais. draugaudami irgi nė karto nesusipykom. labai civilizuotai viskas buvo. po išsiskyrimo porą kartų atsitiktinai susitikom, bet tik kaip sekas pakalbėjom ir tiek. Paskui susirašinėt pradėjom. Dabar abu turim kitus žmones, su kuriais abiem gera. Ir susitikę buvom, visą vakarą prašnekėjom, prisijuokėm, atsiminėm daug ką, apie bendrus draugus, apie dabartines antras puses, apie mūsų buvusius santykius pašnekėjom, kas kodėl atsitiko. Bet be jokių slaptų minčių. Bendraut vistiek teks, nes daug bendrų draugų turim. Geriau kad nebūtų tos šaltumo sienos, kai bijai akis pakelt, ar nežinai, verta eit kažkur ar ne, nes jis bus. Rūpi jis man kaip žmogus, tikiu ir aš jam, ir noriu bendraut. Nuoskaudų jokių nelikę, išsiskyrimas buvo gal netikėtas, bet greitai susitaikiau. Noriu su juo bendraut ir tikiu, kad taip bus ir toliau.
Papildyta:
Man tokia situacija su buvusiu draugu, issikyreme ir paskui vel susitikimoen ir pasikalbeome, bet viskas priejo prie artimesnio rysio, buciavomes ir sutareme kad susitaikysime, bet kadangi paskui abejingos zinutes buvo ir panasiai, tai paskambinau ir pasisnekejau rimtai, dabar ateinanti savaitgali galvoju, jeigu tai rimti santykiai, pasakysiu kad sekso nebus, jeigu is tirkuju myli tai busime jeigu ne tai ne... Pabandysiu , nes seksas vyrui galvut nieko nereiksia, o man moteriai tai jausmu parodymas, todel pabusiu su juo be sekso, isbandysiu, galbut viskas ir paaiskes.