Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

QUOTE(vilnera @ 2010 05 31, 15:49)
Geras klausimas.. Kai yra aistra, nebutinai yra ir draugyste - taip,kaip as ja suprantu - (draugyste - daiktas su altruizmo prieskoniu). Kartais draugyste issirutulioja jau po skyrybu, kai nuslopsta visos nuoskaudos, kai aistros tos nurimsta ir praeina smile.gif

pritariu wink.gif kartais žmonės negali būti pora, bet gali būti draugais, bet manau, kad po buvimo pora, retai gali tapti draugais.. per daug toli nueita g.gif
Atsakyti
tikrai galima.
priklauso nuo išsiskyrimo priežasčių.
bet net ir po "blogų"priežasčių, praėjus laikui tam tikram - galima puikiai bendraut.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 05 31, 20:32)
tikrai galima.
priklauso nuo išsiskyrimo priežasčių.
bet net ir po "blogų"priežasčių, praėjus laikui tam tikram - galima puikiai bendraut.

Teoriškai - galima puikiai bendrauti su bet kuo, ne tik su ex.
Praktiškai - turi tam paruošti tinkamai visus savo jausmus.
Aš nenorėčiau, kad mano gyvenime apsireikštų kuris nors ex. Kam to chaoso. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 06 02, 12:17)
Praktiškai - turi tam paruošti tinkamai visus savo jausmus.

O jausmus galima paruosti netinkamai?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 05 26, 09:20)
ka reiskia draugai? jus pasakosite jam apie savo naujas pazintis? sekso partnerius? k

Mano ex mėgdavo man pasipasakoti savo nuotykius, kol vieną kartą paklausiau: Ar manai,kad man čia įdomu?"
Draugais nesame, nes per daug interesai skiriasi, bet į lovą su juo niekas šiame pasaulyje neįtrauktų blink.gif
Atsakyti
Pažįstami taip,bet ne draugai...draugas kaip bebūtų reiškia artimą žmogų.
Atsakyti
kiek turejusi vaikinu, tai nei su vienu neesam draugai, aisku,susitinkam pasisveikinam, bet i jokias dideles diskusijas nesileidziam, nemanau kad galima likti draugais kaip sakoma :
Draugystė dažnai perauga į meilę, bet meilė į draugystę – NIEKADA
kai issiskyriau su draugu, tai kazkuri laika jokio bendravimo, jokio sveikinimosi, ir netgi vengiau netyciniu susitikimu, nesilankiau ten kur jis gali lankytis ir tai pavyko- issisplasciau taip apie puse metu lotuliukas.gif o susitikimas buvo po tokio ilgo laiko, netycia, klubo aiksteleje, kai as sedejau su savo nauju draugu masinoje, o jis bemanevruodamas masina atsistojo priesais mus, ir te tau kaip sakoma pries pat akis lotuliukas.gif ilga laika buvo juoko is jo reakcijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaErika480 @ 2010 05 27, 13:39)
Ir vel lyg tai sau pasilieku viltele, kad busime kartu, nors protu suvokiu jog tai labai skirtingos asmenybes gyventi kartu.

As tave gerai suprantu, nors mano situacija siek tiek skiriasi. Negali staiga israuti is sirdies zmogaus, kuri daug metu mylejai. O jeigu jis dar ziuri i tave meiliomis akimis, kalba svelnius zodzius, sirdyje atgyja viltis, kad vel viskas gali buti kaip buvo anksciau. Ir kartu galvoju - o kodel man dar karta nepabuti jo glebyje? Net jei jis manes nebemyli, kodel man juo nepasinaudoti, kad dar karta patirciau malonuma?
Visa beda, kad po to ateina kita diena, ir liudesys buna dar didesnis negu anksciau. Nutraukti rysius labai sunku, bet manau, kad nera kitos iseities. Kitaip zaizdu gijimas uztuks per ilgai.
Atsakyti
QUOTE(vabaliukasss @ 2010 06 02, 20:16)

Draugystė dažnai perauga į meilę, bet meilė į draugystę – NIEKADA

milijona kartu klausiau zmoniu: "kas tai yra meile?".
Ir nieks nesugebejo atsakyt.
Milijona kartu klausiau "kas tai yra draugyste?".
Irgi nieks neatsake.
Tik leido seiles, putas ir asaras...
Bet atsakymo nebuvo.

Jei negali atsakyt i klausima "kas tai", vadinasi to ir nera.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 06 02, 23:00)
milijona kartu klausiau zmoniu: "kas tai yra meile?".
Ir nieks nesugebejo atsakyt.
Milijona kartu klausiau "kas tai yra draugyste?".
Irgi nieks neatsake.
Tik leido seiles, putas ir asaras...
Bet atsakymo nebuvo.

Jei negali atsakyt i klausima "kas tai", vadinasi to ir nera.

kiekvienas zmogus, meile, draugyste supranta savaip.
taigi kaip ir bendro atsakymo tinkancio visiems nera....
galbut mano atsakymas "kas tai" jums atrodys visiska nesamone, o jusu atsakymas- man atrodys nesamone
Atsakyti
Bent jau as jei nelikau draugais , tai mano atveju neimanoma. Anksciau ar veliau is vyriskosios puses, vistiek islenda uzslaptintas noras vel suarteti... g.gif
Atsakyti
manau, kad kiekvienoj situacijoj skirtingai, imanoma but draugais jei graziuoju issiskyret, seksas nebuvo geras biggrin.gif ir jei abu jau turit kitas antras puses smile.gif
Atsakyti