Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 11:37)
bet kalba kaip ka tik traktoriaus vaira paleides, juo labiau kad su moterimis wink.gif Matyt visdelto nesuteike pakankamai issilavinimos tos psichologijos studijos, arba kaimietisku manieru, bei chamiskumo niekaip neiseina tamstai atsikratyt. O tokius fruktus as labai megstu, patinka per nervus tokiems pagrot  biggrin.gif

thumbup.gif taiklus pastebejimas thumbup.gif

QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 11:38)
O jus gal prostitute is Sodu gatves busite?

mano darbas ne tavo susik..... reikalas bigsmile.gif cia ne as savo problemas viesinu.

P.S. MERGINOS, o kukas2 jau mane per az pradejo persekiot lotuliukas.gif

Nebuk toks kuklus, dek cia ta savo diploma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 11:37)
Mano ego neturi del ko klibet, tik man juokas ima, kai zmogus bando apsiskelbt labai issilavinusiu, bet kalba kaip ka tik traktoriaus vaira paleides, juo labiau kad su moterimis wink.gif Matyt visdelto nesuteike pakankamai issilavinimos tos psichologijos studijos, arba kaimietisku manieru, bei chamiskumo niekaip neiseina tamstai atsikratyt. O tokius fruktus as labai megstu, patinka per nervus tokiems pagrot  biggrin.gif

Nesuprantu kodel uz vienokiu ar kitokiu lytiniu organu turejima as kazka per se turiu gerbti?
IMO gerbiama uz darbus ir gerbiamos asmenybes (nepriklausomai nuo lyties).
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 16, 11:41)

P.S. MERGINOS, o kukas2 jau mane per az pradejo persekiot  lotuliukas.gif

Nebuk toks kuklus, dek cia ta savo diploma  biggrin.gif

Jus vel girta? - taigi suabejote mano issilavinimu, pasiuliau kaip tai irodyti, vis tiek netinka?
PS Alkoholis neigiamai veikia kepenis smile.gif - maziau gerkite smile.gif
PPS Prostitucija taip pat nera gerai...
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 11:44)

Jus vel girta? - taigi suabejote mano issilavinimu, pasiuliau kaip tai irodyti, vis tiek netinka?

Skaityt nemoki? Gi nerasiau, kad nenoriu irodymu. Kelk cia! Visoms idomu!

P.S. na, bet stebiuosi, kad kas su tokiu "kaimo traktorininku" is viso bendrauti nori, tai ir nesitiki tavo problemos tikrumu. Ale diplomo vistiek laukiam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 12:44)
Nesuprantu kodel uz vienokiu ar kitokiu lytiniu organu turejima as kazka per se turiu gerbti?
IMO gerbiama uz darbus ir gerbiamos asmenybes (nepriklausomai nuo lyties).
Papildyta:

Oi apsaugok dieve, tik nereikia musu gerbti, garbinti ar dar kazka panasaus daryt, bet leksikona vertetu pasikoreguot, kaip ir tuos pacius klibancius nervukus, bei pykti ir nepasitenkinima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 16, 11:49)
Skaityt nemoki? Gi nerasiau, kad nenoriu irodymu. Kelk cia! Visoms idomu! 

P.S. na, bet stebiuosi, kad kas su tokiu "kaimo traktorininku" is viso bendrauti nori, tai ir nesitiki tavo problemos tikrumu. Ale diplomo vistiek laukiam  biggrin.gif

Jokiu problemu - viesai skelbti nezadu, kur ir kada su jumis (Jumis ir Jusu draugemis ir draugais) sustikti galime?
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 11:49)
Oi apsaugok dieve, tik nereikia musu gerbti, garbinti ar dar kazka panasaus daryt, bet leksikona vertetu pasikoreguot, kaip ir tuos pacius klibancius nervukus, bei pykti ir nepasitenkinima wink.gif

Kazkoks zodziu kratinys - nieko nesupratau.

PS Del lexikono - jeigu Jus, mokantis lietuviu ir, sakykim, anglu, susitinkate pazistama dana, kuris moka daniskai ir angliskai - kokia kalba Jus susikalbesite?
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 12:06)
Jokiu problemu - viesai skelbti nezadu, kur ir kada su jumis (Jumis ir Jusu draugemis ir draugais) sustikti galime?

jei jau ne viesai, tai per az prasyciau ax.gif susitikti NO PROBLEM, ale as ne LT gyvenu, tai tau toloka bus. Atvaziuosi? bigsmile.gif Is tavo puses diplomas, is mano kvietimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 16, 12:15)
jei jau ne viesai, tai per az prasyciau  ax.gif susitikti NO PROBLEM, ale as ne LT gyvenu, tai tau toloka bus. Atvaziuosi?  bigsmile.gif Is tavo puses diplomas, is mano kvietimas  bigsmile.gif

1. Kaip ir aisku - sablonu megeja be smegenu - KUR IR KADA RASIAU kad gyvenu LT?
2. Del AZ - jau viena karta viesai apie mano zinute pasiklaidete - po to norite, kad patikeciau, kad AZ Jums - ne viesai skelbiama informacija? - rimtai, Jus tikrai tokia kvaila, ar tik apsimetate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 16 gruodžio 2013 - 12:25
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 13:22)
1. Kaip ir aisku - sablonu megeja be smegenu - KUR IR KADA RASIAU kad gyvenu LT?
2. Del AZ - jau viena karta viesai apie mano zinute pasiklaidete - po to norite, kad patikeciau, kad AZ Jums -  ne viesai skelbiama informacija? - rimtai, Jus tikrai tokia kvaila, ar tik apsimetate?

O tu rimtai toks kvailas ir nepasitikintis savimi, kad kazkam suabejojus tamstos issilavinimu (forume, i kuri ka tik uzsukai), puoli irodinet, siulai pademonstruot diploma? wink.gif Tai jei kas nors suabejos ar mylejaisi su moterim, kaip tada irodinesi? Gal vaizdine medziaga pademonstruosi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 16, 12:47)
O tu rimtai toks kvailas ir nepasitikintis savimi, kad kazkam suabejojus tamstos issilavinimu (forume, i kuri ka tik uzsukai), puoli irodinet, siulai pademonstruot diploma? wink.gif Tai jei kas nors suabejos ar mylejaisi su moterim, kaip tada irodinesi? Gal vaizdine medziaga pademonstruosi?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal nereikia b.... su pirstu maisyti? Asmeniniai santykiai viena, asmenybes verifikacija - kita. Nera problemu pateikti irodimus, jei oponentas diskusijoje yra patikimas.
Atsakyti
QUOTE(Virvyte @ 2013 12 15, 17:34)
Ar ne tu rasei, kad vienas buvusysis nori pas tave sugrizti? Tokiu atveju tas bendravimas ne toks jau ir nekaltas,

nea, cia ne tas.
antrasis , kuris nori sugrizti, - yra isitempes, todel ir santykiai dar kibirksciuoja, pazvengti pazvengiam, bet kai jau susikimbam, tai...
o su pirmuoju kaip su broliu. jei butu nepatogumu, nebendrauciau tiek daug. o kam? as egoiste kazkiek.reik apsaugot savo komforto zonas.
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2013 12 16, 13:55)
Gal nereikia b.... su pirstu maisyti? Asmeniniai santykiai viena, asmenybes verifikacija - kita. Nera problemu pateikti irodimus, jei oponentas diskusijoje yra patikimas.

Na ok, irodinek, jei tau nuo to pageres, bet drisciau labai abejot, net ir tuo atveju, jei matyciau pries savo akis ta diploma, ar jis igytas uz zinias, ar visdelto nupirktas, nes matau jog nesugebi suvokt elementariu savo psichologiniu problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2013 12 15, 19:00)
Turiu draugus, kurie išsiskyrė prieš kelis metus, santykiai tiesiog nesusikloste, jausmai kaip ir niekur nedingo, bet jie transformavosi i broliškus, kaip jie pasisako: mums gera kartu leist laiką, mes vienas kitą palaikom, vienas kita mylim, bet ne kaip pora, o kaip brolis ir sesuo, nėra jokio seksualinio potraukio ir pan. Žodžiu bendrai per 3 draugystės ir 3 santuokos metus sugyveno 2 vaikus (pametinukus, netyčiukus), dar pabandė išsaugot šeimą, bet abu traukė kiti asmenys. Pykčių nebuvo, buvo tik abipusės ašaros, kad nepavyko, kad traukia kiti... Gražiuoju išsiskyrė ir sutarė, kad ir kas bebūtų vaikai turės abu tėvus, nebus priekaištu dėl naujų antrų pusių ir t.t. Dabar abuturi naujas šeimas, net po dar vieną vaikelį ir bendrauja tikrai labai daug, šventės ir atostogos dažniausiai kartu. Net ir jų tėvai vis dar bendrauja. Dabar gyvendami užsienyje planuoja kartu nuomotis dvibutį namą, jei kur eina vieni pas kitus palieka vaikus ir t.t.
Pradžioj žiūrėjau nerimtai ir netikėjau, kad taip gali būti, dabar man tai gražu, bet pati taip nenorėčiau...

tobulas man modelis kaip turi bendrauti exai 4u.gif zinoma, NEPRIVALOMAS...bet kraupiau ner klausyis, kaip nueiti i kt temas ir moteris giriasi vos ne kaip neduosiu vaiko, nustatineja pries teva/mama.... dar yra modelis, kur "tu man nerupi", tik per laidotuves pasirodysiu.... na, irgi, manau ne kas...vaiko tevas visgi yra vaiko tevas. ne koks boyfriendas.
Atsakyti