Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Indra A. @ 2010 06 18, 08:41)
O aš šiandien darysiuos kaukę su ricinos aliejum, tryniu, citrina ir brendžiuku. Po to tokie atsigavę plaukučiai būna wub.gif

o ka brendis plaukams duoda? alkoholis,turetu dziovint,bet jei su ricina,tai ne taip turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 18, 10:22)
o ka brendis plaukams duoda? alkoholis,turetu dziovint,bet jei su ricina,tai ne taip turbut g.gif

Vieną kartą šitokią kaukę tepiausi, tai labai paaugo plaukai ir nenusausėjo. Bet jei bijote, galima tiktai aliejuką su tryniu sumaišyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 18, 09:22)

Alkoholis garuodamas syla, tai kauke geriau isiskverbia i plaukucius 4u.gif Bent jau man taip kirpeja aiskino. O nusausint, tikrai nenusausins jei pilsi aliejaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 18, 10:40)
Alkoholis garuodamas syla, tai kauke geriau isiskverbia i plaukucius  4u.gif Bent jau man taip kirpeja aiskino. O nusausint, tikrai nenusausins jei pilsi aliejaus  schmoll.gif

tai va kam jis reikalingas bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Radau kaukyte riebaluojantiems plaukams:
1desertinis šaukštas sausų garstyčių ir 3 desertiniai šaukštai virinto vandens. Visą tai išmaišykite. Pagal konsistenciją, kaukė turi priminti grietinę. Užtepkite ją ant plaukų, palaikykite 5 minutes, po to kruopščiai išplaukite su šampūnu. Šią kaukę būtina daryti vieną kartą per savaitę. Po kelių procedūrų pastebėsite rezultatą — plaukai palaipsniui ims mažiau riebaluotis ir Jums nereikės taio dažnai trinkti galvos.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif
Norėjau paklausti kada dedame majonezo kaukę? po plovimo? prieš plovimą?..

Atsakyti
na va sedziu su mieliu ir pieno kauke....be kaip nefaina viskas bega gal padauginau pieno g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 19, 21:53)
na va sedziu su mieliu ir pieno kauke....be kaip nefaina viskas bega gal padauginau pieno g.gif

Man taip buvo panasiai su kauke kur brendis,kiausinis....irgi bego per akis visur biggrin.gif tuom ir baiges viena kara pasidariau ta kauke ir psio,kazkaip ir ispudzio nepaliko.Reikes pabandyti kauke dabar mieliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kattte @ 2010 06 19, 19:27)
Sveikos. smile.gif
Norėjau paklausti kada dedame majonezo kaukę? po plovimo? prieš plovimą?..

Po plovimo majonezas nelabai graziai ziuretusi, pries biggrin.gif
Atsakyti
na ir uzkniso nespeju ranksluosciu valyt net nezinau kaip as su ja ismiegosiu g.gif jauciu ir bus pirmas ir paskutinis kartas blink.gif aliejai zymiai geriau visai nebega o cia tik nervus kelia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 18, 11:40)
Alkoholis garuodamas syla, tai kauke geriau isiskverbia i plaukucius  4u.gif Bent jau man taip kirpeja aiskino. O nusausint, tikrai nenusausins jei pilsi aliejaus  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nonsensas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 19, 22:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nonsensas biggrin.gif

Ka cia reiskia tas zodis ax.gif
O ka, ne teisybe parasiau, kad syla...juk ir kompresus daro su alkoholiu, kad sildytu tongue.gif O kauke ant galvos dedama panasiu kompreso principu...dedamas ant virsaus maisiukas, o paskui ranksluostis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 19, 20:55)
na ir uzkniso nespeju ranksluosciu valyt net nezinau kaip as su ja ismiegosiu g.gif jauciu ir bus pirmas ir paskutinis kartas blink.gif aliejai zymiai geriau visai nebega o cia tik nervus kelia unsure.gif

O kam tau miegot su tokia kauke....su aliejum gali miegot, o tokiai kaukei per akis pabut ant galvos pora valandu....gali net maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 20 birželio 2010 - 06:52