Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(bamba @ 2010 06 26, 17:47)
kaip pilveliukas jau rašė, tai kiaušinis išsiplauna tikrai lengvai ir be problemų, bet svogūnas tai doh.gif Aš tik kartą gyvenime dariau kaukę su svogūno sultim, tai smirdėjau turbūt gerą savaitę, vos sudrėksta plaukai ir vėl ta smarvė grižta doh.gif

o poveikis kazkoks buvo? ar nustojo slinkt ar kaip kitaip, labai jau man rekomendavo ja nuo plauku slinkimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 26, 19:12)
o poveikis kazkoks buvo? ar nustojo slinkt ar kaip kitaip, labai jau man rekomendavo ja nuo plauku slinkimo doh.gif

na tai kad aš tik vieną kartą dariau, nedariau daugiau, tas kvapas atbaidė. Kad būtų poveikis reik turbūt kokį mėnesį ir ilgiau daryt, nuo vieno karto stebuklų nebus.
Atsakyti
Pasiskaičiau apie naminių kaukių gerumus plaukams ir nutariau palepinti saviškius ax.gif Vat sėdžiu su šilta skarele apsivyniojus, o po ja medaus-trynio-brendžio-ricinos al.-citrinos sulčių kaukė. Žiūrėsim koks bus rezultatas
tongue.gif

QUOTE(winona @ 2010 06 22, 14:45)
kadangi esu tamsi dedu kavos kaukes thumbup.gif (kavos kaukes stiprina plauka,reikia ir ant saknut det)

Gal galima pačiau apie šią? ax.gif
QUOTE(GITALE @ 2010 06 26, 20:12)

Kažkada senai tepiau svogūnų sultimis, tai slinkimą TIKRAI sustabdė ir augti ėmė geriau, bet kvapas tai ilgai laikosi doh.gif Ir jei jau nuspręsit teptis, tai reiktų tikrai ne vieno karto. mirksiukas.gif Vasarą tai nerekomenduočiau, nes sušilus ar pavyzdžiui išsimaudžius ar po lietaus tuoj pasmirsit. fart.gif
Atsakyti
puiki priemone stiprinanti plaukus yra sutrintas cesnakas su saukstu aliejaus smile.gif istepi galvos oda, siltai palaikai per nakti ir isplauni. Issiplauna puikiai, jokio kvapo wink.gif Tikrai stiprina plaukus - panaudojus koki pusmeti, plaukai neatpazistami pasidaro..
Mazutis "BET" - net po 20 metu darant chemini sukavima visa kirpykla skaniai uzkvimpa rukyta namine desra biggrin.gif Sitas kvapas turbut amzinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 07 09, 16:48)
Tikrai stiprina plaukus - panaudojus koki pusmeti, plaukai neatpazistami pasidaro..

Kaip dažnai tokią kaukę daryti?
Atsakyti
Karta savaitej darydavau.. Pries daugiau nei 20 metu smile.gif
TAda jokios chemijos nebuvo, tik sampunas "Banga".. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 09 liepos 2010 - 18:46
QUOTE(baltagėlė @ 2010 07 09, 16:38)
Vat sėdžiu su šilta skarele apsivyniojus, o po ja medaus-trynio-brendžio-ricinos al.-citrinos sulčių kaukė. Žiūrėsim koks bus rezultatas

rezultatas thumbup.gif , darysiu dar tongue.gif

QUOTE(kice @ 2010 07 09, 18:45)
Karta savaitej darydavau.. Pries daugiau nei 20 metu smile.gif
TAda jokios chemijos nebuvo, tik sampunas "Banga".. biggrin.gif

Dėkui 4u.gif dar norėčiau pasitikslinti, neatpažįstami plaukai tai- vešlesni, storesni ? Kas pasikeitė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 09 liepos 2010 - 23:25
QUOTE(kice @ 2010 07 09, 16:48)
puiki priemone stiprinanti plaukus yra sutrintas cesnakas su saukstu aliejaus smile.gif istepi galvos oda, siltai palaikai per nakti ir isplauni. Issiplauna puikiai, jokio kvapo wink.gif Tikrai stiprina plaukus - panaudojus koki pusmeti, plaukai neatpazistami pasidaro..
  Mazutis "BET" - net po 20 metu darant chemini sukavima visa kirpykla skaniai uzkvimpa rukyta namine desra biggrin.gif Sitas kvapas turbut amzinas biggrin.gif

biggrin.gif bet jei nesidarysiu cheminio gal ir nieko biggrin.gif reiks pabandyti,nes svoguno varianto bijau del kvapo smile.gif

QUOTE(baltagėlė @ 2010 07 09, 23:22)
rezultatas thumbup.gif , darysiu dar tongue.gif
Dėkui  4u.gif dar norėčiau pasitikslinti, neatpažįstami plaukai tai- vešlesni, storesni ? Kas pasikeitė? ax.gif

o tavo plaukai siaip kokie,linke riebaluotis,sausi?gal ir man reikia...siaip as galvoju kodel butent kai kuriuose receptuose romas/brendis ir pan?ar tik sie stiprus gerimai turi ta geraji poveiki?ar tiktu ir kitas stiprus gerimas,pvz midus?
Atsakyti
Pasiskaičiau čia visokių kaukių receptų, tai nusprendžiau ir aš savo plaukučius palepinti, o tai jau visai apsileidau. blush2.gif pašildžiau mieles su pienu ir ištepiau plaukų šaknis, žiūrėsiu kas gausis. rolleyes.gif
Atsakyti
Ką tik užsimečiau kiaušinš,medaus,ricinos ir alyvuogiu aliejaus,sedziu. Tik man neiseina i vidaus saknis itrint,pesa plauka. doh.gif h
Atsakyti
va iskilo man klausimas ar naturaliu alieju kaukes sviesina plauka, isbandziau kokoso ,alyvuogiu, makadamiju tai pastebejimas drauges po nesimatymo kad nusviesinau plaukus, nors jie pas mane buvo dazyti sodria riesuto spalva o dabar ziuriu kad labai dauk geltono atspalvio tokieee nusvieseje
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 13, 15:28)

Tai gal ir savaime dazytu plauku spalva isblunka? g.gif
Atsakyti