nu nzn, kaip jums po tu kaukiu super plaukai lieka
, sian antra karta pasidariau, dabar pagal maya recepta, tai po plovimo (plaunu su naturaliu ekologisku sampunu ir i kauke pyliau naturalaus balzamo) nejo nagu ikist i plaukus + reikejo kiausini rankiot is ten
o plauku visvien tuntas islinko, uzsikiso vonia, pora kart su balzamu skalavau, bet nieko gero, kaip nieko nedarius, gal blogiau
as suprantu, kad nereikia tiketis kad nustos slinkt plaukaiis keliu kartu , bet kad svelnus ar blizgetu, tai ne pro kur
QUOTE(Eveliina @ 2010 08 08, 12:38)
reikejo kiausini rankiot is ten
Tai gal su visu baltymu kiausini imusei?
QUOTE(Etama @ 2010 08 08, 13:17)
Tai gal su visu baltymu kiausini imusei?
issiplauti tikrai turejo gerai, trynys apskritai budavo naudojamas galvos plovimui, vietoj sampuno. ir siaip, tas kaukes taip pat reikia atsirinkti pagal save, ne visoms viskas tinka 
ne, tik tryni naudojau
QUOTE(Eveliina @ 2010 08 08, 12:38)
nu nzn, kaip jums po tu kaukiu super plaukai lieka
, sian antra karta pasidariau, dabar pagal maya recepta, tai po plovimo (plaunu su naturaliu ekologisku sampunu ir i kauke pyliau naturalaus balzamo) nejo nagu ikist i plaukus + reikejo kiausini rankiot is ten
o plauku visvien tuntas islinko, uzsikiso vonia, pora kart su balzamu skalavau, bet nieko gero, kaip nieko nedarius, gal blogiau
as suprantu, kad nereikia tiketis kad nustos slinkt plaukaiis keliu kartu , bet kad svelnus ar blizgetu, tai ne pro kur 
Dar vienas teiginio patvirtinimas, kas tinka TAU, nebutinai tiks kitai.
QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 14:11)
tikrai taip
QUOTE(ommm @ 2010 08 01, 16:06)
o kokia kauke rekomenduotumet riebiems ir siplniems plaukams?
Skalauju ajeru ir dilgeliu nuoviru,bet noretusi dar kaukes kokios nors
Skalauju ajeru ir dilgeliu nuoviru,bet noretusi dar kaukes kokios nors
mano tokie plaukai, silpni ir saknys riebaluojasi, o galiukai trupa, tai labai padejo man kauke loreal expet force vector,bet dar kartu ir sampuna naudojau toki pat
QUOTE(noraeleo @ 2010 08 08, 14:39)
mano tokie plaukai, silpni ir saknys riebaluojasi, o galiukai trupa, tai labai padejo man kauke loreal expet force vector,bet dar kartu ir sampuna naudojau toki pat
O kaip loreal kauke namu salygomis pasigaminti?
QUOTE(Etama @ 2010 08 08, 15:20)
mane irgi domintu
sveikos merginos
man nuo plauku riebalavimosi labai padejo naminis plauku sampunas:
* vienas kiausinio trinys * saukstelis medaus * saukstas citrinu sulciu * jei plaukai sausi galima ipilti viena sauksteli alyvuogiu aliejaus.
viska gerai ismaisius uztepu ant plauku ir palaikau 5-10 min. nuplaunu drungnu vandeniu ir uzsitepu iprasta plauku kauke.
man sis sampunas labai patinka
svarbiausia, kad tai naturalus sampunas ir palildomai sampuno nereikia naudoti.
tik perspeju, nuo kiausinio gali atsirasti pleiskanu, tad toki sampuna geriau naudoti kasantra plovima keiciant su iprastu sampunu
* vienas kiausinio trinys * saukstelis medaus * saukstas citrinu sulciu * jei plaukai sausi galima ipilti viena sauksteli alyvuogiu aliejaus.
viska gerai ismaisius uztepu ant plauku ir palaikau 5-10 min. nuplaunu drungnu vandeniu ir uzsitepu iprasta plauku kauke.
tik perspeju, nuo kiausinio gali atsirasti pleiskanu, tad toki sampuna geriau naudoti kasantra plovima keiciant su iprastu sampunu
pleiskanos tikriausiai atsiranda nuo ciežtrinos sulciu.. Jos pakankamai sausina oda, galnet sudirgina - ir ji pleiskanoja.. Trynys labai nekaltas daiktas
QUOTE(boružėlė26 @ 2010 08 08, 16:03)
sveikos merginos
svarbiausia, kad tai naturalus sampunas ir palildomai sampuno nereikia naudoti.
Ir nereikia perplauti sampunu? Keista...........
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 08 08, 15:20)
QUOTE(kice @ 2010 08 08, 16:15)
pleiskanos tikriausiai atsiranda nuo ciežtrinos sulciu.. Jos pakankamai sausina oda, galnet sudirgina - ir ji pleiskanoja.. Trynys labai nekaltas daiktas