na va as po kaukes tai tikraio rezultatas matosi po pirmo bandymo plaukai silkiniai net nesusitvarkau norisi sunkiu ju man o cia tokie svelnus
O gal kuri žinote ar kaukė su kiaušinio tryniu lengvai išsiplauna?
QUOTE(salutvera @ 2010 07 27, 11:25)
O gal kuri žinote ar kaukė su kiaušinio tryniu lengvai išsiplauna?
Lengvai.
Na va šiandien pirmą kartą dariausi naminę kaukę, deja, nesėkmingai. Dariausi kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus ir majonezo kaukę. Laikiau 20 min. Mano plaukai ir taip sausi ir skilinėjantys, o po kaukės jie dar labiau išsausėjo.
Gal kas nors taip pat darėtės tokią kaukę. Kokie jums rezultatai gavosi?

QUOTE(salutvera @ 2010 07 27, 22:24)
Na va šiandien pirmą kartą dariausi naminę kaukę, deja, nesėkmingai. Dariausi kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus ir majonezo kaukę. Laikiau 20 min. Mano plaukai ir taip sausi ir skilinėjantys, o po kaukės jie dar labiau išsausėjo.

Turbut nuo majonezo

QUOTE(salutvera @ 2010 07 27, 21:24)
Dariausi kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus ir majonezo kaukę.
Ar man atrodo ar čia majonezas majoneze ?

QUOTE(baltagėlė @ 2010 07 24, 17:25)
Išbandžiau dar vieną kaukę - juodos duonos. Poveikio praktiškai jokio nepastebėjau
O jau ją užtepti
, krenta, byra tie trupinukai, pusė suėjo ant galvos, pusė į vonią
Na gal dar kartelį pabandysiu su kitokia rugine duona 

QUOTE(Eveliina @ 2010 07 25, 10:04)
as norejau paklaust ar jums kaukes uztenka tik saknims ar ir plaukams? dariausi su vienu tryniu, saukstu gal daugiau ricinos aliejaus., saukstas medaus, saukstas c.sulciu ir 1 a.s. vodkytes, nes brendzio neturejau, tai man vos saknims uzteko 

tai dar reikia atsižvelgti kur labiau tos kaukės reikia,kai pvz mano plaukai greitai riebaluojasi tai tokios kaukės ant šaknų aš nededu.
QUOTE(Heineken @ 2010 07 26, 15:01)

Perskaiciau temas, radau kaukiu ivairove, bet neatsirenku kokia man geriau pasidaryt
Plaukai sviesus, ilgi, linke garbanotis (toks labiau pasisiauses tas garbanojimasis) ir veltis, o plauku galiukai nesmarkiai skilineja. Saknys riebaluojasi pakankamai greitai.
Tai reiktu det kokia kauke su aliejum (geriausia turbut kokosu) ir kazkuo maitinanciu, kaip medum? Ir netept saknu?
Is anksto aciu uz atsakyma

Plaukai sviesus, ilgi, linke garbanotis (toks labiau pasisiauses tas garbanojimasis) ir veltis, o plauku galiukai nesmarkiai skilineja. Saknys riebaluojasi pakankamai greitai.
Tai reiktu det kokia kauke su aliejum (geriausia turbut kokosu) ir kazkuo maitinanciu, kaip medum? Ir netept saknu?
Is anksto aciu uz atsakyma

QUOTE(tinute84 @ 2010 06 02, 21:43)
o as visa gyvenima kovoju su greitai velenciais plaukais..tik issisukuoju- ir is karto vel veliasi...Jau kai einu pas kirpeja- patikekit , kaip jos keikiasi 

man vaikysteje tokia beda budavo, vos mama susukuodavo, tuoj vel susiveldavo plaukai, tai kiek pamenu eme man kas karta plaunant galva alumi skalauti (aisku, tada ir alus ne toks, kaip db buvo), tikrai padejo

QUOTE(salutvera @ 2010 07 27, 22:24)

Na kazkaip keista, kad po kaukes pasidare sausesni. Be to, o kas per do receptelis is panasiu produktu?

Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 25, 11:04)
as norejau paklaust ar jums kaukes uztenka tik saknims ar ir plaukams? dariausi su vienu tryniu, saukstu gal daugiau ricinos aliejaus., saukstas medaus, saukstas c.sulciu ir 1 a.s. vodkytes, nes brendzio neturejau, tai man vos saknims uzteko 

Sausiems galams vodkos negalima

Papildyta:
QUOTE(Heineken @ 2010 07 26, 16:01)
Kauke-

ilgai smirdesite

Ir jokie skalavimai su etr. aliejais nepadeda