Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Svogūnus užsimečiau ant plaukų doh.gif
Atsakyti
na va as po kaukes tai tikraio rezultatas matosi po pirmo bandymo plaukai silkiniai net nesusitvarkau norisi sunkiu ju man o cia tokie svelnus
Atsakyti
O gal kuri žinote ar kaukė su kiaušinio tryniu lengvai išsiplauna?
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 07 27, 11:25)
O gal kuri žinote ar kaukė su kiaušinio tryniu lengvai išsiplauna?

Lengvai.
Atsakyti
Na va šiandien pirmą kartą dariausi naminę kaukę, deja, nesėkmingai. Dariausi kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus ir majonezo kaukę. Laikiau 20 min. Mano plaukai ir taip sausi ir skilinėjantys, o po kaukės jie dar labiau išsausėjo.
Gal kas nors taip pat darėtės tokią kaukę. Kokie jums rezultatai gavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 07 27, 22:24)
Na va šiandien pirmą kartą dariausi naminę kaukę, deja, nesėkmingai. Dariausi kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus ir majonezo kaukę. Laikiau 20 min. Mano plaukai ir taip sausi ir skilinėjantys, o po kaukės jie dar labiau išsausėjo.
Gal kas nors taip pat darėtės tokią kaukę. Kokie jums rezultatai gavosi?  g.gif

Turbut nuo majonezo g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 07 27, 21:24)
Dariausi kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus ir majonezo kaukę.

Ar man atrodo ar čia majonezas majoneze ?g.gif Juk majonezą daro iš aliejaus ir kiaušinių. Jei bandyčiau majonezo kaukę, tai jo vieno mastau.gif , o su tryniu maišyčiau įvairius aliejus, medų, dar kokių eterinių aliejų. Esu darius panašią kaukę tai pyliau dar brendžio ir citrinos sulčių, bet jos (cit.s.) sausina plaukus, tai jums gal nereikėtų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 07 24, 17:25)
Išbandžiau dar vieną kaukę - juodos duonos. Poveikio praktiškai jokio nepastebėjau unsure.gif O jau ją užtepti  doh.gif , krenta, byra tie trupinukai, pusė suėjo ant galvos, pusė į vonią hihihi.gif Na gal dar  kartelį pabandysiu su kitokia rugine duona hihihi.gif

biggrin.gif po to mirkaliuką reikėtų nukošti ir kai trupinių nelieka labai lengvai viskas darosi ir išdžiūvusius plaukus šukuojant trupiniai nebyra.Aš kaip tik vakar dariausi šią kaukę smile.gif

QUOTE(Eveliina @ 2010 07 25, 10:04)
as norejau paklaust ar jums kaukes uztenka tik saknims ar ir plaukams? dariausi su vienu tryniu, saukstu gal daugiau ricinos aliejaus.,  saukstas medaus,  saukstas c.sulciu ir 1 a.s. vodkytes, nes brendzio neturejau, tai man vos saknims uzteko  g.gif

tai dar reikia atsižvelgti kur labiau tos kaukės reikia,kai pvz mano plaukai greitai riebaluojasi tai tokios kaukės ant šaknų aš nededu.

QUOTE(Heineken @ 2010 07 26, 15:01)
Svogūnus užsimečiau ant plaukų  doh.gif

bigsmile.gif o va šitam reikalui aš nepasiryžtu thumbup.gif nors dėjausi kelis kartus česnako kaukę ant šaknų nakčiai kaip viena narė patarė.Turėčiau [asakyt,kad jaučiasi česnako kvapelis...biggrin.gif
Atsakyti
Perskaiciau temas, radau kaukiu ivairove, bet neatsirenku kokia man geriau pasidaryt g.gif

Plaukai sviesus, ilgi, linke garbanotis (toks labiau pasisiauses tas garbanojimasis) ir veltis, o plauku galiukai nesmarkiai skilineja. Saknys riebaluojasi pakankamai greitai.

Tai reiktu det kokia kauke su aliejum (geriausia turbut kokosu) ir kazkuo maitinanciu, kaip medum? Ir netept saknu?

Is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
aš tai visai norėčiau kaukės kuri pamikštintų plaukus. Su aliejais bandžiau ir kokoso ir kitus, bet vistiek negavau to minkštumo efekto... Deja medui esu elergiška tai negaliu naudot..
gal kas parekomenduosit kokią kaukę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 06 02, 21:43)
o as visa gyvenima kovoju su greitai velenciais plaukais..tik issisukuoju- ir is karto vel veliasi...Jau kai einu pas kirpeja- patikekit , kaip jos keikiasi doh.gif

man vaikysteje tokia beda budavo, vos mama susukuodavo, tuoj vel susiveldavo plaukai, tai kiek pamenu eme man kas karta plaunant galva alumi skalauti (aisku, tada ir alus ne toks, kaip db buvo), tikrai padejo thumbup.gif tiesa, man ant galvos dazniausiai visa buteliuka ir supildavo (skiesdavo biski su siltu vandenuku)
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 07 27, 22:24)
Gal kas nors taip pat darėtės tokią kaukę. Kokie jums rezultatai gavosi?  g.gif

Na kazkaip keista, kad po kaukes pasidare sausesni. Be to, o kas per do receptelis is panasiu produktu? schmoll.gif aliejus ir majonezas ir plius dar kiausinis.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 25, 11:04)
as norejau paklaust ar jums kaukes uztenka tik saknims ar ir plaukams? dariausi su vienu tryniu, saukstu gal daugiau ricinos aliejaus.,  saukstas medaus,  saukstas c.sulciu ir 1 a.s. vodkytes, nes brendzio neturejau, tai man vos saknims uzteko  g.gif

Sausiems galams vodkos negalima schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Heineken @ 2010 07 26, 16:01)
Svogūnus užsimečiau ant plaukų  doh.gif

Kauke- thumbup.gif , bet............
ilgai smirdesite blink.gif net rudenop petekus po lietumi irgi jausite savo kaukes kvapa.
Ir jokie skalavimai su etr. aliejais nepadeda

Atsakyti