Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Etama @ 2010 05 27, 16:50)
Tik siandien nusipirkau naturalaus jogurto Bios, 350g. Noriu deti ant plauku ir ant veido kauke. Dabar galvoju kuo ja galima butu pagerinti? Ar isimaisytu kokie aliejai, ar dar kas? ax.gif

Pora lasu eteriniu aleju (pvz. rozmarinu ar kedru) tikrai nepablogintu poveikio. Kita vertus, jau anksciau buvo rasyta apie vaisius - braskes, banana...
Kiek fantazijos bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 26, 13:34)
o matau iš DK esi, tai jei rasi normalių mielių, tai būčiau labai dėkinga jei parašytum kaip atrodo ir kur radai  4u.gif

yra mielių visose pardėse, šaldytuvuose reik ieškot, prie pieno, kiaušinių, mažytis kvadratinis pakiukas smile.gif
Atsakyti
norejau paklaust kokosu alieju koki naudojat?ir su kuo maisot ir panasiai,as turiu nerafinuota,bet jis toks kaip sviestas,aliejaus konsistencijos pasidaro kai susyla iki 25laipsniu,berods,jei gerai pamenu g.gif

QUOTE(bamba @ 2010 05 27, 16:21)
na nežinau, gal aš čia per daug "šviestis" bandžiau ir reikėjo tiesiog daryt kaukę ir bandyt ir nesukt galvos per daug, bet kai jau paskaičiau, tai atgal laiko neatsuksi lotuliukas.gif

bet ir sugalvojei lotuliukas.gif as tai cia ta kauke radau,kitur nejieskojau biggrin.gif dariau su pienu ir apelsino issispaudziau siek tiek,visai patiko,bet ypatingo poveikio nepastebejau,dar keliem kartam liko,reiks ziuret,gal neiskart rezultatas matosi,o jei tikrai skatina plauku augima tada super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 27, 15:49)
yra mielių visose pardėse, šaldytuvuose reik ieškot, prie pieno, kiaušinių, mažytis kvadratinis pakiukas  smile.gif

ačiū 4u.gif , jau radom biggrin.gif
QUOTE(luckyme @ 2010 05 27, 16:00)
norejau paklaust kokosu alieju koki naudojat?ir su kuo maisot ir panasiai,as turiu nerafinuota,bet jis toks kaip sviestas,aliejaus konsistencijos pasidaro kai susyla iki 25laipsniu,berods,jei gerai pamenu g.gif 
bet ir sugalvojei lotuliukas.gif  as tai cia ta kauke radau,kitur nejieskojau biggrin.gif  dariau su pienu ir apelsino issispaudziau siek tiek,visai patiko,bet ypatingo poveikio nepastebejau,dar keliem kartam liko,reiks ziuret,gal neiskart rezultatas matosi,o jei tikrai skatina plauku augima tada super thumbup.gif

aš kokosų naudoju nerafinuotą, tai įdedu į stiklinę kokią truputį, tada statau tą stiklinę į indelį su karštu vadeniu ir laukiu kol išsilydis aliejus. Tada tepliuojuos arba dedu į kaukes wub.gif Bet skaičiau, kad kitos merginos ir šiaip rankom ima ir tepa nešildant, bet man nepatinka taip...

dėl kaukes tai jo, iš didelio rašto išėjau iš krašto lotuliukas.gif tai net nežinau ką dabar darysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 27, 17:06)

dėl kaukes tai jo, iš didelio rašto išėjau iš krašto lotuliukas.gif tai net nežinau ką dabar darysiu doh.gif

issikepk bandeliu lotuliukas.gif man paciai tokia mintis kilo,visai gerai butu,mieliniu su idaru skaniu lotuliukas.gif o del aliejaus tai taip,nebent sildyt tada,as ji vonioj siltai kai laikau atsidejus truputi,tai galiukus plauku teplioju po galvos plovimo,salto nezinociau kaip panaudot ,juk kaip vaskas schmoll.gif nors ir raso,kad galima ji naudot norint isgaut slapiu plauku efekta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 27, 18:00)

nerafinuota. jis toks ir turi buti. jei nori, sildyk istaciusi i karsto vandens inda arba sildyk tarp ranku drinks_cheers.gif nesupratau del maisymo, klausi kokius dar aliejus kokosams i kompanija deti?
Atsakyti
o man labai patinka majonezo kauke thumbup.gif po jos plaukuciai buna tokie svelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laurushka* @ 2010 05 27, 18:21)
o man labai patinka majonezo kauke  thumbup.gif  po jos plaukuciai buna tokie svelnus  wub.gif

man tai geriau iš tų pačių majoneze esančių produktų pačiai pasidaryt kaukę (aliejus, kiaušinis..), Dar gerai, jei majonezas natūralesnis koks, bet šiaip daugumoj ten visokių papildomų medžiagų įdėta, kurios plaukams nieko gero tikrai neduoda schmoll.gif
O pati daraus, tai bent žinau, kad aliejus geras, nerafinuotas, alyvuogių ar dar koks, kiaušinis irgi tikras, one kažkokie kiaušinio milteliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 27 gegužės 2010 - 19:32
QUOTE(Etama @ 2010 05 27, 18:20)
, klausi kokius dar aliejus kokosams i kompanija deti?

butent 4u.gif ar aliejus,ar siaip produktus,kokie tiktu prie jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 27, 21:22)
butent 4u.gif ar aliejus,ar siaip produktus,kokie tiktu prie jo g.gif

net nezinau ar verta, as alieju dazniausia net nemaisau. pakaitomis geriau pasidarau skirtingu alieju kaukes. o kas tiktu mastau.gif klausimas. man jis toks 'pats sau', gal su kazkuo misinyje ir geriau veiktu. bandymu keliu nebent suzinosi, negirdejau niekad kazko pan.
Atsakyti
Nusipirkau alyvuogiu aliejaus ir galvoju pabandysiu pasidaryt kauke su juo bigsmile.gif , gal zinot kuo ja galma dar papildyt? g.gif
kaskur skaiciau kad galma kiausinio tryni arba baltyma tik nzn koki poveiki jie duoda? doh.gif blink.gif
Papildyta:
Nusipirkau alyvuogiu aliejaus ir galvoju pabandysiu pasidaryt kauke su juo , gal zinot kuo ja galma dar papildyt?
kaskur skaiciau kad galma kiausinio tryni arba baltyma tik nzn koki poveiki jie duoda?
Atsakyti
QUOTE(boruzeeee @ 2010 05 29, 20:27)
Nusipirkau alyvuogiu aliejaus ir galvoju pabandysiu pasidaryt kauke su juo bigsmile.gif  , gal zinot kuo ja galma dar papildyt? g.gif
kaskur skaiciau kad galma kiausinio tryni arba baltyma tik nzn koki poveiki jie duoda?  doh.gif blink.gif

su tryniu gali maisyt ir siaip jis i daugeli kaukiu tinka kaip sudetine dalis mirksiukas.gif na kaip aliejus tai jis maitina plauka,tinka sausiems pazeistiems plaukams 4u.gif
Atsakyti