Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 10, 18:44)
galima kasdien smile.gif

o nebus kazkokio salutinio poveikio kaip sakoma? kad bus perdaug ar kaip
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 12 11, 01:13)
Aš vakar užsimaišiau tokią košę plaukams: 2 pakeliai bespalvės XNA, 10 lašų rozmarinų EA ir šaukštelį cinamono. Ištepiau šaknis, o kiek liko tos košės, tai paskirsčiau ant plaukų. Nu žinokit kaip išsigandau, nes visa galva pradėjo nei tai degti, nei tai šalti  doh.gif .

čia nuo cinamono. o ga ir rozmarinų EA, nes 10 lašų mano nuomone tikrai didelis kiekis. Jį reikia maišyti su ne EA rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(moryta @ 2010 12 11, 13:31)
o nebus kazkokio salutinio poveikio kaip sakoma? kad bus perdaug ar kaip

jei esi alergiška ricinos aliejui, pakenks iškart ax.gif čia, manau, priklauso ir nuo naudojimo. jei tepsi tiek, kad varvės ant skruostų ir į akis, tai...

aš tai tik vieną buvau pastebėjusi, kad jei naktį prieš miegą pasitepdavau, tai ryte patinusiais paakiais atsikeldavau.
Atsakyti
QUOTE(Ersa @ 2010 12 11, 01:03)
Medaus ir cinamono kaukę nuo plaukų slinkimo reikia tepti visus plaukus ir galvos odą ar tik galvos odą? Paprastai panašias kaukes tepu visus plaukus, išskyrus šaknis. Bet čia būtent nuo slinkimo, todėl, galvoju, kad gal būtent galvos odai skirta  g.gif

kiek as skaitinejau , tai pagal mano info sia kauke teikia butent deti ant saknu o lakyti bent pusvalandi, aisku ilgiau geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 13, 11:21)
čia nuo cinamono. o ga ir rozmarinų EA, nes 10 lašų mano nuomone tikrai didelis kiekis. Jį reikia maišyti su ne EA  rolleyes.gif
Papildyta:

jei esi alergiška ricinos aliejui, pakenks iškart  ax.gif čia, manau, priklauso ir nuo naudojimo. jei tepsi tiek, kad varvės ant skruostų ir į akis, tai...

aš tai tik vieną buvau pastebėjusi, kad jei naktį prieš miegą pasitepdavau, tai ryte patinusiais paakiais atsikeldavau.

o yra galimybe,kad jos paaugs?
Atsakyti
Tepu blakstienas ricinos aliejumi kas vakara puse metu - jos paaugo ir yra tamsesnes, tankesnes smile.gif
Atsakyti
[quote=Ronja, Plėšiko Duktė,2010 12 13, 11:21]
čia nuo cinamono. o ga ir rozmarinų EA, nes 10 lašų mano nuomone tikrai didelis kiekis. Jį reikia maišyti su ne EA rolleyes.gif
Papildyta:

Na gal ir persistengiau su tais lašais. lotuliukas.gif O tai kodėl negalima cinamono maišyti su rozmarino EA? Gal kokia netinkama reakcija gaunas? g.gif
Atsakyti
ne, neturėjau galvoje, kad negalima maišyti smile.gif
tiesiog cinamonas naudojamas kaip kraujo apykaitos greitintojas (kas sukelia deginimo pojutį) ir rozmarino 10 neskiestų paprastu aliejumi lašų yra tikrai daugoka. ir vienas ir kitas dalykas ir atskirai būdami gali deginti. o juos naudojai kartu ax.gif

gal kitą kartą pamėgink šaukštelyje aliejaus ištirpinti kokius 3-4 lašiukus rozmarino EA ir tik tada įmaišyti į masę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 12 13, 23:24)
Tepu blakstienas ricinos aliejumi kas vakara puse metu - jos paaugo ir yra tamsesnes, tankesnes smile.gif

oho,butu gerai jei suveiktu ir man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moryta @ 2010 12 14, 13:25)
oho,butu gerai jei suveiktu ir man  rolleyes.gif

man tai po kokių 3- savaičių laabai pasimatė rezultatas thumbup.gif paskui biškį apsileidau su tepliojimu ir vėl jos tokios nelabai ypatingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2010 05 26, 13:38)
is paprastu suspaustu(ne milteliais).puse pakelio mieliu siek tiek pieno.siek tiek pasildziau tada viska gerai ismaisiau kol nebeliko mieliu gumuleliu ir ilasinau keleta lasu rozmarino EA(man jis gerai neutralizavo mieliu kvapa) ir ant galvos smile.gif pabuvau kokias 3 h ir issiploviau su sampunu.
pirma karta kai dariau siek tiek per daug uzsitepiau tai truputy varvejo,bet sy karta nepadauginau ir viskas buvo  thumbup.gif

ar dar kas nors bandėt šią kaukę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 14, 10:56)
ne, neturėjau galvoje, kad negalima maišyti smile.gif
tiesiog cinamonas naudojamas kaip kraujo apykaitos greitintojas (kas sukelia deginimo pojutį) ir rozmarino 10 neskiestų paprastu aliejumi lašų yra tikrai daugoka. ir vienas ir kitas dalykas ir atskirai būdami gali deginti. o juos naudojai kartu  ax.gif

Kad gryno rozmarinų EA naudoti negalima, o jį reikia maišyti su kokiu kitu baziniu aliejum, tai žinojau. Tik galvojau, kad su xna sumaišius, jau jo nebereiks su aliejum kitu maišyt, jau bus praskiestas ir taip. doh.gif Bet Jūsų tiesa, reiks pabandyt dar kokio aliejaus įpilt, nes jau tokią pirtį plaukams buvau užkūrus su ta kauke..... doh.gif Pasisvilinau gerai makaulę. lotuliukas.gif Ačiū už patarimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, siand jau tingiu ryt pastudijuosiu jusu plepesius atidziau thumbup.gif Esu kazkada dejus majonezo kauke, bet su nk nemaisiau vien majoneza tepiau. Gal pries kokius 6-7 metus. Dar kokias dvi savaites smirdejo plaukai biggrin.gif
Vakar pasidariau bespalves chna. Tik ant pakelio nelbai supratau kada ja tepti ant jau isplautu plauku ar ant sausu pries plovima... Gal ka nenudirbau taciau ant isplautu dejausi...Man ta chna gal skau neistirpo gerai ar kaip, tokie guziukai kaip kavos tirsciu jautesi, na nemoku nupasakoti doh.gif sutepiau ir ant saknu ir per visa ilgi, palaikiau kol gulejau vonioj apie pusvalanduka, isploviau vandeniu (o gal dar syki sampunu reikejo) o plaukai siurkstus!!! Aliejuko teko dviguba doze deti...
Tai ka dariau ne taip ? reikejo kokio EA ilasint i ta chna?
Atsakyti