Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Rutele_S @ 2010 12 15, 00:51)

Vakar pasidariau bespalves chna. Tik ant pakelio nelbai supratau kada ja tepti ant jau isplautu plauku ar ant sausu pries plovima... Gal ka nenudirbau taciau ant isplautu dejausi...Man ta chna gal skau neistirpo gerai ar kaip, tokie guziukai kaip kavos tirsciu jautesi, na nemoku nupasakoti doh.gif 

Reikia po plovimo ant dar drėgnų plaukų dėti, o po pusvalandžio išskalauti šiltu vandeniu. Ir man ji sunkokai išsiplovė, tie gumuliukai tikrai neištirpsta pilnai. Reikia gerai pramakaluoti, kad masė būtų kuo vientisesnė. Vienu žodžiu, terlionės prie tos kaukės tikrai nemažai. doh.gif O kad plaukai nebūtų šiurkštūs, tai dėl to ir lašinau EA. Kol šlapi, tai ir būna šiurkštūs. Kai išdžiūvo, tai kažkaip ir nebeliko to šiurkštumo. O aliejuką ant švarių sausų plaukų visada tepu. Tai net ir nežinau, kaip be jo būtų. Gal tada ir jaustųsi tas šiurkštumas. ax.gif
Atsakyti
o bespalve chna galima deti ant dazytu plauku? o po tokios kaukes galima dazyti plaukus dazais?
Atsakyti
aš tai nežinau... kažkaip kritiškai vertinu bespalvę chna. juk tikroji chna dažo, o bespalvė yra nenatūrali, kažkaip apdirbta, kad nedažytų. nerandu internete, kaip ji padaryta, kad nedažytų. bet mano nuomone, naudoti bespalvę chna yra tas pats, kaip naudoti dirbtinio kiaušinio miltelius. arba gerti ne pupelių kavą, o tuos miltukus. rolleyes.gif
bet čia tik mano asmeninė nuomonė smile.gif
Atsakyti
Vakar užsitepiau kaukę medus+cinamonas+jojobos aliejus. Plaukai labai švelnūs, glotnūs, spindintys liko smile.gif reiks kartoti smile.gif
Atsakyti
Su bespalve chna man tas pats buvo, plaukai kaip stagarai, kažkokie šiaudiniai, šiurkštūs, o išplaut galutinai taip ir nepavyko... doh.gif
Atsakyti
bet uztat reciau susiriebaluoja nuo bespalves chna...na bent jau man, nes ji sausina...uztat "stagarai" ir lieka...man lygiai taip pat buna...+dar kad saknys purios, pakilusios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 12 15, 13:31)
bet uztat reciau susiriebaluoja nuo bespalves chna...na bent jau man, nes ji sausina...uztat "stagarai" ir lieka...man lygiai taip pat buna...+dar kad saknys purios, pakilusios  rolleyes.gif

Pritariu,saknims ji man irgi dar tinka,bet tik kokius 3 cm maximum reikia tepti,nes jei daugiau,tai veliasi,kazkokie nemalonus buna.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Man ir pakelia nuo šaknų plaukus xna, nes taip tai labai prisiploję būna. doh.gif O visokių modeliavimo priemonių naudoti norisi kuo mažiau. Kaukę su xna aš kaip tik teplioju per visą ilgį. Man tinka. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 15, 09:55)
o bespalve chna galima deti ant dazytu plauku? o po tokios kaukes galima dazyti plaukus dazais?

Galima, manau. Nors pas mane dabar nedažyti plaukai, bet dėdavau ir kai būdavo dažyti, tai nieko jiems nenutiko. smile.gif Mano plaukai tamsūs. O dėl dažymo po tokios kaukės tai nieko negaliu pasakyti, bet pati, kai dažysiu plaukus, manau, nedėsiu tokios kaukės prieš dažymą. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 15, 12:51)
Vakar užsitepiau kaukę medus+cinamonas+jojobos aliejus. Plaukai labai švelnūs, glotnūs, spindintys liko smile.gif reiks kartoti smile.gif

kokiom proporcijom viską naudojot? visai skaniai atrodo, norėčiau pabandyti, nes kaip tik medaus užsilikusio turiu essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kintu @ 2010 12 16, 02:18)
kokiom proporcijom viską naudojot? visai skaniai atrodo, norėčiau pabandyti, nes kaip tik medaus užsilikusio turiu essen.gif  biggrin.gif

visada iš akies dedu ax.gif dėjau gal 2-3 šaukštus medaus, cinamono kokį šaukštą ir aliejaus tiek, kad gautųsi tepama tiršta masė
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 16, 13:58)
visada iš akies dedu  ax.gif  dėjau gal 2-3 šaukštus medaus, cinamono kokį šaukštą ir aliejaus tiek, kad gautųsi tepama tiršta masė

o šildėt viską?
Atsakyti
reiktų patarimo - pastaruoju metu vien sėmenų aliejų tenaudojau, reikia pakaitaliot turbūt; gal Vilniuje/Kaune kur prekiaujama kokybiškais argano ar kanapių aliejais? g.gif

Atsakyti