Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Vitulka @ 2010 06 06, 22:29)
o kokia pagal jus būtų nebrangi?  smile.gif
aš dar pagalvojau, gal turit omeny makiažo pagrindą, ne bazę?  g.gif

aš nelabai išmanau apie makiažo bazes, na ir kainų nelabai žinau,o Jūs gal žinot nuo kiek prasideda kaina jų ir kiek kainuoja brangiausios? o kuom skiriasi makiažo pagrindas nuo bazės? 4u.gif
Atsakyti
makijazo pagrindas tai krem pudra, bent as taip suprantu, o baze emulsija kaip kremas islygionanti rauksleles, ne;lygumus ax.gif
Atsakyti
Bazių būna ir spalvotų, tarkim, žalia naikina veido raudonį, mėlyna pagyvina gelsvą odą ir tt. Bespalvė, kūno spalvos bazės išlygina odą. Ant viršaus dedam pudrą/kreminę pudrą - kas ką naudoja. Pilnas variantas "pagal taisykles" - bazė+krem pudra+sausa pudra
Makiažo pagrindu gali būti ir dieninis drėkinamas kremas biggrin.gif
Jei nėra didesnių problemų su oda, kam ta bazė? Ypač vasarai wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 08 birželio 2010 - 07:01
QUOTE(dontstop @ 2010 06 08, 08:00)
Bazių būna ir spalvotų, tarkim, žalia naikina veido raudonį, mėlyna pagyvina gelsvą odą ir tt. Bespalvė, kūno spalvos bazės išlygina odą. Ant viršaus dedam pudrą/kreminę pudrą - kas ką naudoja. Pilnas variantas "pagal taisykles" - bazė+krem pudra+sausa pudra
Makiažo pagrindu gali būti ir dieninis drėkinamas kremas  biggrin.gif
Jei nėra didesnių problemų su oda, kam ta bazė? Ypač vasarai  wacko.gif

Tam, kad ypac vasara oda daugiau prakaituoja, riebalauojasi,pudra daug greiciau nuplaukia, tad baze reikalinga norint ilgiau islaikyti nepriekaistinga makiaza. smile.gif
As progomis naudoju matine Oriflame baze, tikrai nebrangi ir nebloga.

Beje,kas cia sakre,kad essence turi baze tai nusisnekejot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 06 08, 08:25)

Beje,kas cia sakre,kad essence turi baze tai nusisnekejot  cool.gif

zinau blush2.gif tik kita diena darbe man i galva toptelejo, ka dgalvojau apie P2, o parasiau essence, sorry biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

gal kas turi atsiliepinų apie kaukę iš šitos serijos?
Atsakyti
Ik parduotuvėse pasirodė naujiena - MY kosmetika. Priemonės labai nebrangios, yra visko, ir veidui, ir kūnui, ir plaukams. Gal kas bandėt?
Atsakyti
user posted image

siandien as susigundziau isbandyti lietuviska preke ir nusipirkau sita krema..bandysiu, kolkas nusiskundimu nera, lengvai tepasi, gerai susigeria, malonaus zaliosios arbatos kvapo. wub.gif

Is pigesniu prekiu dar galiu pagirti sita kremuka, pirkau ji uz 5.60 drabuziu isparduotuveje. nezinau sitos kosmetikos, turkiska kazkokia. gal yra naudojusiu? kremas pasaka, lengvai susigeria, maloniai kvepia alyvuogem, puikiai drekina, o be to ir tutele didele wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 08, 23:02)
Ik parduotuvėse pasirodė naujiena - MY kosmetika. Priemonės labai nebrangios, yra visko, ir veidui, ir kūnui, ir plaukams. Gal kas bandėt?

Man irgi idomu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 08, 22:02)

nu kad ne naujiena g.gif jau anksciau budavo jos pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 06 09, 14:35)
nu kad ne naujiena  g.gif jau anksciau budavo jos pirkt  ax.gif

man ir atrodo, kad tik pakeite pakuote ax.gif

jei taip, tai patiko duso zele, duso aliejus - oda budavo svelni, kvapas ir malonus, o balzamas buvo labai skystas ir mazai drekino ax.gif
Atsakyti
Na, lankstinuke rašo naujiena biggrin.gif Man neteko anksčiau matyti 4u.gif
Atsakyti