Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(amber123 @ 2010 06 12, 15:01)
O kokios kainos LT sios firmos? 4u.gif

valikliais visokiais nesidomėjau, žinau, kad kainos 10-20lt, buteliukai pienelio, toniko berods apie 15lt (kai tuo metu Lenkijoj mama sakė 6-8zl)

QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 12, 15:24)
gerai nenuvalo reik pavargti mano bonkute tokia balta su oranzinem lyk gelytem

ar tokį turite minty?
user posted image

jeigu šis, tai jis su medetkom yra, pienelis. rašo, kad tinka demakiažui (valymui makiažo), bet jeigu odai netinka medetkos, tai nenuostabu, kad pabėrė...

QUOTE(Ai neskauda @ 2010 06 12, 17:13)
Man nepatiko nei sitas, nei tas melynas. Prastai vale, grauze akis, nors atrodo labai jau as atsargiai valiau, bet ismest teko.

user posted image

atsiliepimą apie konkrečiai šitą produktą rašiau. nežinau, kaip čia lietuviškai šifruotųsi, nes nėra ten universalaus, yra švelnus, dvifazis (tą dar turiu) ir drėkinamasis. šitas man tikrai negraužė akių, kaip kad margaritos labai graužia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 12 birželio 2010 - 21:50
labas vakaras. smile.gif as paskutiniu metu pirkau vaikiskus gaminius, krema ir kuno pieneli ir norfos, na galvoju kad vaikiski tai jau tikrai nebus prideti visokiu kenksmingu medziagu. o kaip jums atrodo, ar buna ir taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAURITA;) @ 2010 06 13, 00:53)
labas vakaras. smile.gif  as paskutiniu metu pirkau vaikiskus gaminius, krema ir kuno pieneli ir norfos, na galvoju kad vaikiski tai jau tikrai nebus prideti visokiu kenksmingu medziagu. o kaip jums atrodo, ar buna ir taip4u.gif

Manau būna. Paskaitykit sudėtį, vaikiški dar nereiškia, kad geri smile.gif
Atsakyti
man labai patinka ELFA Dekakijaz dlia lica i vek. Kaina tik apie 4lt,o man geriau nei Garnier su rozemis. Pirkau Norfoj,bet turetu buti ir Martinoj.
Makizako valiklis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 13 birželio 2010 - 07:46
QUOTE(Eve-line @ 2010 06 13, 08:43)
man labai patinka ELFA Dekakijaz dlia lica i vek. Kaina tik apie 4lt,o man geriau nei Garnier su rozemis. Pirkau Norfoj,bet turetu buti ir Martinoj.
Makizako valiklis
user posted image

naudojau,man nepatiko,prastai valydavo blakstienu tusa,misriai odai per sunkus,per riebus.Antra karta nepirkciau,nors ir pigus.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 06 13, 11:04)
naudojau,man nepatiko,prastai valydavo blakstienu tusa,misriai odai per sunkus,per riebus.Antra karta nepirkciau,nors ir pigus.

keistai,as valau tik akis, tusa nuvalo superiniai. veido nebandziau.
Atsakyti
user posted image

Sitas geras misriai odai. Nors neisskiria, kad butent akiu jis, bet gerai nuvalo tusa, negrauzia akiu. Miceliu pagrindu pagamintas, is pradziu kaip vandenukas, o paskui tokia kaip nedidele balta puta pasidaro. Nemoku paaiskint ax.gif
Ketinu sita pirkini ateityje pakartot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 12, 15:01)
O kokios kainos LT sios firmos? 4u.gif kas liecia Margarita, tai tikrai.. as valiau visa veida tik, akiu nelieciau, nes tikrai griauzia siek tiek.. tai db nivea naudoju jau  3 buteliuka

o man nivea grauzia akis, o margaritas superinis valiklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 06 13, 11:22)
Ketinu sita pirkini ateityje pakartot  smile.gif

isbandysiu ateityje 4u.gif
Dabar naudoju similitude skysti akiu makiazo nuvalymui is iki,siaip sau,kazkiek grauzia akis.Patikdavo meliade skystis is iki,bet nebesimato jo prekyboje verysad.gif
----
Pries keleta dienu maciau,kad siaures miestelyje ,vietoj buvusios "assorti",priesais norfa,atsidarys "Aistruole"-sarmos isparduotuve thumbup.gif Gal jau ir atsidare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 13 birželio 2010 - 10:47
o gal zinot kokia pigia gera kauke sveiciamaja kuri nuvalytu senas lasteles ir isvalytu poras g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 13, 12:54)
o gal zinot kokia pigia gera kauke sveiciamaja kuri nuvalytu senas lasteles ir isvalytu poras g.gif

Tai jums šveitiklio ar kaukės reikia? g.gif Šiaip pigiausias variantas būtų molis.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 06 13, 11:28)
o man nivea grauzia akis, o margaritas superinis valiklis  thumbup.gif

g.gif kuri butent turit, nes as turiu Nivea visada akiu valikli, nes dar yra kitoks kazkoks ir lupom ir akim, ar dar ten kazkoks
Atsakyti