Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 16:06)
Garnier rozini daug kas giria:) as irgi esu bandzius,tikrai puikus!

O man patiko žalias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 15:06)
Garnier rozini daug kas giria:) as irgi esu bandzius,tikrai puikus!

Bet sis turbut skirtas tik akiu makiazui nuvalyti? Man reikia visam veidukui, kad ir pudra nuvalytu:)
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 16, 11:38)
A.. zinosiu dabar jau  4u.gif esme tame, kad cekis sugadintas.. bet kita kart zinosiu kaip ten viskas vyksta ir prie progos uzklausiu kas kaip.. ok OT jau labai biggrin.gif i tema, tai nusipirkau Eveline kauke labai sausai odai su ozkos pienu, proelastinu ir kvieciu aliejum, tikiu, kad labai nebloga turetu but

gal galite ideti kaukes foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 06 16, 17:59)
gal galite ideti kaukes foto? smile.gif

Nerandu foto unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 16, 18:14)
Nerandu foto unsure.gif  4u.gif

tai gal galite mazdaug apibudinti ja? na pakuote, kur pirkote ir pan bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 06 16, 18:41)
tai gal galite mazdaug apibudinti ja? na pakuote, kur pirkote  ir pan bigsmile.gif

Pirkau Martinoj, bet manau yra ir Eurokose.. pakuote kaip ranku kremo tutele 4u.gif raso Eveline su ozkos pienu, proelastinu ir kvieciu aliejum, kauke labai sausai odai 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote,merginos,kokia nebrangia kaukia dehidratuotai veido odai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 16 birželio 2010 - 19:05
Galbūt Rasos drėkinamoji veido kaukė smile.gif
Atsakyti
O iš brangesnių tai bioderma Hydrabio kaukė, tik jinai jau apie 50lt be akcijos kainuoja, o dar tų vienkartinių pasižiūrėkit su jogurtu eurokose mačiau sausai odai, padrėkins wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 16 birželio 2010 - 19:22
Dehidratuotai odai reikia butent gilaus drekinimo.. tai tiesiog ziurek kad kaukes aprasyme butu parasyta, kad drekina giliai.. Eveline firmos kelios kaukes yra, viena su Q10, o kita mano aprasyta su ozkos pienu ir proelastinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 16, 19:12)
Pirkau Martinoj, bet manau yra ir Eurokose.. pakuote kaip ranku kremo tutele 4u.gif raso Eveline su ozkos pienu, proelastinu ir kvieciu aliejum, kauke labai sausai odai  4u.gif

o koks piesinukas ant tubeles ir kiek mokejot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 06 17, 09:39)
o koks piesinukas ant tubeles ir kiek mokejot? smile.gif

Mokejau apie 7lt o ant tubeles geltonas piesinys: pieno asotelis, kvieciai.. biggrin.gif tikrai pamatysit 4u.gif skamba tai graziai: praturtintas mineralais ir vitaminais, minkstina, tonizuojia, drekina oda. Proelastinas ir kvieciu aliejus intensyviai mazina rauksleles, stabdo nauju atsiradima. Maitina oda, uztikrina ilgalaiki, gilu drekinima
Atsakyti