Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(_sala_ @ 2010 06 15, 13:25)
manau reiktu kokiai tarnybai pranesti, gal susiimtu smile.gif

tenais tarnybos ir taip daznai uzsuka, kai gauna papeikima tai trumpam nuima nuo prekybos tas prekes ir vsio. o ir tarnyba yra linkusi imti dovaneles ir neraso baudu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2010 06 15, 17:15)
Šiaip tai per 14 dienų grąžinti galima  rolleyes.gif

A.. zinosiu dabar jau 4u.gif esme tame, kad cekis sugadintas.. bet kita kart zinosiu kaip ten viskas vyksta ir prie progos uzklausiu kas kaip.. ok OT jau labai biggrin.gif i tema, tai nusipirkau Eveline kauke labai sausai odai su ozkos pienu, proelastinu ir kvieciu aliejum, tikiu, kad labai nebloga turetu but
Atsakyti
Nu dabar ateinu reklamuot Kolastyna Glamour skin drekinanti krema su spf15 ir suteikianti spalva.. 4u.gif pradesiu nuo to, kad nusipirkau su pasibaigusiu galiojimu, tiksliau baiges geguzes men, BET galvoju pabandysiu.. ax.gif nu dar ne taip jau senai ir baigesi. Nezinau, ar man visai nuo karscio galva susisuko ar kas.. bet po 2k mano veidas toks graziai i ruduma blink.gif ypac kur prietema lotuliukas.gif esme tame, kad turiu Collistar magic drops, kur kainuoja netoli 100lt, bet efektas man tai nieko ne geriau blink.gif Kolastyna padaro veida toki vientiso atspalvio, tokio svelniai rudo, grazaus, naturalaus... ir dar, as kai tepu, tai pries tai dar patepu plonu sluoksniu paprasto drekinancio kremo, kad dar lygiau gautusi ir pries tai noriu papildomai odyte padrekint.. nezinau, gal cia kad pasibaiges galiojimas jis greiciau reaguoja, bet man ziauriai patinka efektas biggrin.gif bet.. aisku, kas tinka vienam, nebutinai tiks kitam.. vieniem gaunas ryza spalva, kitiem ruda, kitiem is vis nieko nesimato..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 birželio 2010 - 11:57
QUOTE(amber123 @ 2010 06 14, 21:17)
iki geguzes galioja, gal dar nieko kad panaudosiu..  g.gif

As manau,kad neeksperimentuok,nes tavo oda gi is jautresniu,tai po to kai gausi koki dermatita ar ka baisiau,tai bus pamoka. O geriau jau ju nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai pigus (1 lt su centais biggrin.gif ), bet labai geras kremas itin sausai, dehidratuotai odai - Kokosinis. Pirkau 2 žiemas iš eilės. Kvapas wub.gif Įsigeria greitai, nors ir riebus. Kokosas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 16 birželio 2010 - 12:49
QUOTE(dontstop @ 2010 06 16, 13:49)
Labai pigus (1 lt su centais biggrin.gif ), bet labai geras kremas itin sausai, dehidratuotai odai - Kokosinis. Pirkau 2 žiemas iš eilės. Kvapas  wub.gif  Įsigeria greitai, nors ir riebus. Kokosas

kur pirkot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 06 16, 13:59)
kur pirkot? biggrin.gif

Klaipėdos Kosmetikos bazėje 4u.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotumete makiazo valikli? (Margarita, teebaum, eveline, cistaja linija jau bandziau)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 13:26)
As manau,kad neeksperimentuok,nes tavo oda gi is jautresniu,tai po to kai gausi koki dermatita ar ka baisiau,tai bus pamoka. O geriau jau ju nereikia drinks_cheers.gif

g.gif nu bet dar tik pora sav kaip pasibaiges.. drauge sake, kad galiojima raso trumpesne nei yra, kad galetum dar poto naudot biski..nu zodziu nemoku paaiskint kaip ten yra.. biggrin.gif mano oda nera jau tokia dabar jautri.. kaip kam 4u.gif bet aisku, jau geraiu nerizikuot..
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 06 16, 14:17)
Klaipėdos Kosmetikos bazėje  4u.gif

g.gif o cia kunui ar veidui?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 16, 14:49)
Gal parekomenduotumete makiazo valikli? (Margarita, teebaum, eveline, cistaja linija jau bandziau)

Černyj žemčug
Rasa
Sto receptov krasoty
Nevskaja kosmetika, serija Rosa

QUOTE(amber123 @ 2010 06 16, 15:18)

g.gif o cia kunui ar veidui?

veidui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 16, 14:49)

Garnier rozini daug kas giria:) as irgi esu bandzius,tikrai puikus!
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 16, 15:25)

Ane? bigsmile.gif geras.. nemacius tokio, bet dabar planuoju Margarita pirkt, kai uzbaigsiu Doliva
Atsakyti