Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Camea @ 2010 09 04, 14:06)
Prestige koju kremas tikrai labai geras  thumbup.gif

O kaip atrodo tas kojų kremas? Ieškau ko nors gero, nes mano kulnai labai šerpetoja, galiu šveist kiek noriu - nieko doh.gif
Gal dar ką gero galite parekomenduoti kojoms? g.gif

Dėl Rasos kremo - gelio: nereikėtų nei vienareikšmiškai sakyti, kad jis super geras, nei kad šlamštas. Kiekvienos oda skirtinga, todėl ir skirtingos priemonės tinka. Aš jį dar tikrai kartosiu, man super thumbup.gif Bet nereiškia, kad ir kitiems toks pats poveikis turi būti...
Atsakyti
Gal kas žino, koki Live clean šampūno sudėtis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 04, 13:33)
Live Clean turėjau šampūną drėkinantį tai išplauna gerai.. bet kad  drėkintų nepastebėjau.. na man kaip parastas šampūnas ir tiek buvo..  biggrin.gif  4u.gif

turėjau ir aš drėkinantį, tai tikrai nedrėkina, bet gerai plauna ir nedirgina odos. turiu problemų su jautria galvos oda, tai Live Clean, palyginus su kitais, buvo žymiai mažiau dirginantis.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 05, 08:30)
Gal kas žino, koki Live clean šampūno sudėtis? 4u.gif

Green earth invigorating (zalias buteliukas)
aqua
camellia sinensis (white tea) extract
lavander extract
chamomilla recutita extract
rosemary extract
eucalyptus leaf extract
sodium methyl 2-sulfolaurate/sodium lauryl sulfoacetate (coconut and palm derived)
cocamidopropyl betaine
glycol distearate
coco glucoside
glyceryl oleate
glycerin
vit A acetate
vit b5
parfum
sodium hydroxymethylglycinate
polyquartenium 10
sodium benzoate
citric acid
cl 42090

Pink fire dazytiem plaukam (rozinis buteliukas)
vienintelis skirtumas, kad siame is galo 5 ir 6 dalys yra medektu ekstraktas ir saulegrazu aliejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 05 rugsėjo 2010 - 09:04
[quote=Varu,2010 09 04, 21:18]
O kaip atrodo tas kojų kremas? Ieškau ko nors gero, nes mano kulnai labai šerpetoja, galiu šveist kiek noriu - nieko doh.gif
Gal dar ką gero galite parekomenduoti kojoms? g.gif

Balta tūtelė 75ml,su kokosais pavaizduotais,eurokose būna. mirksiukas.gif
Na,o nebandei gehwol linijos?tikrai nebloga,bent man labai patiko thumbup.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 04, 12:02)
Jūs čia taip drasiai rekomenduojat tą Rasos kremą-gelį probleminei odai.. nu man tai jis asmeniškai jau toooks prastas.. g.gif atrodo kad man nuo jo net pablogėjo veido odos būklė..nežinau gal kam jis ir labai geras.. bet man naudojant šitą Rasos probleminės odos linijos produktus veido oda labai suprastėjo.. visa kakta ...spuogas prie spuogo atsirado.. doh.gif aš niekam jo nerekomenduoju kai kas paklausia iš pažįstamų smile.gif

Drąsiai rekomenduoju, nes jei netiks veidui, kitkam puikiai sueina, jis labai universalus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 05, 15:34)
Drąsiai rekomenduoju, nes jei netiks veidui, kitkam puikiai sueina, jis labai universalus wink.gif

aš tai tikrai nenaudoju kremų nuo kurių man spuogų atsirado kitoms kūno vietoms schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 05, 14:58)
aš tai tikrai nenaudoju kremų nuo kurių man spuogų atsirado kitoms kūno vietoms schmoll.gif

Jūsų valia, bet kai taip rašot, toks jausmas, kad daugiau nieko apie tą kremą-gelį ir nežinot, tik kad jis "nuo spuogų" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 05, 16:05)
Jūsų valia, bet kai taip rašot, toks jausmas, kad daugiau nieko apie tą kremą-gelį ir nežinot, tik kad jis "nuo spuogų"  ax.gif

hmm.. jei man produktas netiko , kodėl aš turiu apie jį domėtis? doh.gif susiradau ,kas tinka ir man gerai , nesuprantu , pasakiau ,kad netinka .. ir iškart kabinasi,kad nieko nežinau:oh doh.gif ar čia dabar kažkam nepatiko.. kad prie jo patikančio kremo pasakiau savo nuomonę ,kad man jis netinka???
Atsakyti
Nu netinka, tai netinka, kam ginčytis?
Jūs pati paklausėt priemonės nuo spuogų, jums pasiūlė ir pasakė, kad jei netiks, galėsite sunaudoti kulnams, alkūnėms ar pan.
Nu tai kam toliau ginčytis?? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 09 05, 19:06)
Nu netinka, tai netinka, kam ginčytis?
Jūs pati paklausėt priemonės nuo spuogų, jums pasiūlė ir pasakė, kad jei netiks, galėsite sunaudoti kulnams, alkūnėms ar pan.
Nu tai kam toliau ginčytis??  umn.gif

Kad aš nieko neklausiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 05, 19:53)
Kad aš nieko neklausiau doh.gif  lotuliukas.gif

Na gerai, tada atsiprašau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti