Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Ateinu padejuot apie Zaiai krema su alyvuogem.. mano sausai odai ir taip per riebus..is vis pabere tokiais spuogais niestinciais doh.gif alergija trb kazkokia.. nesiulau pirkt.. nors konsultante lb gyre doh.gif doh.gif
o i tema tai labai patiko Syoss sampuna ir kondiske su aliejais ten ta linija kur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 rugsėjo 2010 - 15:36
QUOTE(amber123 @ 2010 09 18, 16:35)

o i tema tai labai patiko Syoss sampuna ir kondiske su aliejais ten ta linija kur 4u.gif

Idomu,kaip bus ilgiau panaudojus,nes tokia nuomone susidariau is SM ir draugiu,kad pleiskanu labai daug kam atsirado nuo syoss, ne po pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 18, 16:45)
Idomu,kaip bus ilgiau panaudojus,nes tokia nuomone susidariau is SM ir draugiu,kad pleiskanu labai daug kam atsirado nuo syoss, ne po pirmo karto.

blink.gif nu jopsikmat dar to betruko blink.gif doh.gif nu ka as zn.. kazin po kurio laiko jom atsirado..
Atsakyti
Garnier kūno šveitiklis su cukrumi (geltona pakuotė) - superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 21, 15:01)
Garnier kūno šveitiklis su cukrumi (geltona pakuotė) - superinis  wub.gif

Sutinku - šitas smagus smile.gif
Atsakyti
Isigyjau UMA firmos pravedima skysta Fluid Eleliner.. buvo akcija, tai mokejau tik 7lt su ct.. labai geras man.. plunksnele tokia pokiete.. gerai, tiksliai brezia bigsmile.gif pries tai turejau Belaton, tai gan kietas buvo smile.gif
Atsakyti
smalsumo vedama išbandžiau šį:

user posted image

labai patiko. pienelis, bet toks netirštas, skystokas. jaučiasi lengvas ir gaivus agurkų kvapas. nepalieka jokio lipnumo ir sunkumo, man pasirodė labai labai lengvas. jeigu nebūčiau pripratus nusiprausti veido vandeniu po makiažo valymo, tai po šio pienelio nejausčiau visiškai jokio diskomforto dėl to ir tikrai nebūtų poreikio prausti odos dar papildomai vandeniu. valiau ir visą veidą, ir akis (esu rašiusi, kad vienas iš Ziajos pienelių man akių makiažo nenuvalydavo normaliai), tai negraužė akių visiškai, kas man yra itin svarbu. esu patenkinta labai šia dovana.

taip pat išbandžiau šį

user posted image

nežinau, džiaugiuos, kad gavau dovanų, nes pasitepus juo pradžioje nebuvo nieko neįprasto, bet po kelių minučių lyg pradėjo visą odą tempt, kaktą dabar raukiu, tai lyg ne kremas, o kaukė būtų unsure.gif šiaip mano oda linkus sausėti, tai vis stengiuosi palepint kokiu drėkinamuoju kremu ar kauke. tai šis iš pirmo karto toks nei šioks, nei toks... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 24 rugsėjo 2010 - 21:40
QUOTE(dontstop @ 2010 09 21, 14:01)
Garnier kūno šveitiklis su cukrumi (geltona pakuotė) - superinis  wub.gif

Šį ir aš myliu wub.gif
Atsakyti
Išbandžiau Černyj žemčug Osnovnoj uchod prausimosi putas, liuks thumbup.gif Labai gerai nuvalo net ir ryškų makiažą, po jų nereikia jokio kremo (oda sausa). Labai malonus kvapas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 27, 09:25)
Išbandžiau Černyj žemčug Osnovnoj uchod prausimosi putas, liuks  thumbup.gif  Labai gerai nuvalo net ir ryškų makiažą, po jų nereikia jokio kremo (oda sausa). Labai malonus kvapas  4u.gif
user posted image

Kad tiko, tai valio smile.gif Bet galvoju, kad visais atvejais "nereikia jokio kremo" anksčiau ar vėliau tampa "išsausino odą" g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 27, 11:10)
Kad tiko, tai valio smile.gif  Bet galvoju, kad visais atvejais "nereikia jokio kremo" anksčiau ar vėliau tampa "išsausino odą"  g.gif

Aš vis tiek naudosiu kremą, kaip gi be jo. Tik man tai svarbus kriterijus: ar traukia po prausimo odą ar ne ax.gif Po šio prausiklio netraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 27, 13:18)
Aš vis tiek naudosiu kremą, kaip gi be jo. Tik man tai svarbus kriterijus: ar traukia po prausimo odą ar ne  ax.gif  Po šio prausiklio netraukia  ax.gif

Tai reikėjo iškart taip ir sakyt, o tai kabinėjuosi prie žmonių be reikalo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti