Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Gal kas galėtų rekomenduoti veido kremą, su kuriuo oda atrodytų gaivi/skaisti/švytinti/drėgno efekto, nes visokie "matiškumai" man netinka. Turėjau Eucerin su 5% šlapalu, buvo neblogas (sako dabar pasikeitė jų konsistencija), bet norėtųsi kažko kito. Buvo šnekėta apie Miglės kremus, jau beveik susigundžiau, bet šioj temoj viena mamytė paminėjo, kad veidas po jo matinis lieka. Gal rusiškų tokių "šlapių" yra? smile.gif
P.S. O jei žinot kokį nebrangų kremą su spalva, tai išvis gerai būtų thumbup.gif (Turėjau Avon su spalva, patiko konsistencija, oda gražiai atrodė, bet mane truputį bėrė nuo jo, jis man toks "dusinantis").
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2010 12 31, 23:59)
3. Buphasse kauke ir sveitiklis:

Kur kaukes šios firmos perkat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 04, 23:52)
Kur kaukes šios firmos perkat?  smile.gif

Maximoje.
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2011 01 04, 22:54)

Gal iš tos firmos naudojot pienelį/toniką?
Kažkada iš smalsumo nusipirkau, labai nebrangiai ten jie ir po pusę litro, tai poto atsibodo ir išmečiau lauk. Rusiškuose forumuose radau nemažai gerų atsiliepimų apie šitos firmos produkciją, tai ir pačiai maga išbandyti buvo. Kaip už tokią kainą ( jei neklystu iki 10lt kainavo pusės litro bonkė pienelio ar toniko) tai geras daiktas. Gerai labai man valė makiažą, netraukė odos, nebėrė ir nedirgino mano mega jautrios odos. Tonikas irgi liuks. Žodžiu buvau maloniai nustebinta pigiais produktais, nors galvojau, kad nelabai kas gero bus. Poto atsibodo, kad vis nesibaigia ir mečiau lauk ax.gif neturint daug pinigėlių visai apsimoka pirkti,nes tikrai visai nieko pasirodė abu produktai. Mano buvo viduriniai tie, pienelis veidui baltam buteliuke, o su rožiniu skysčiu tonikas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 05, 02:27)
Gal iš tos firmos naudojot pienelį/toniką?

Neesu bandzius, bet sudominai. Gal kada ir ismeginsiu, nes dabar man nepakeiciams rasos akiu valiklis, juo visa veida nuvalau thumbup.gif aisku, jo uztenka mazesniam laikui nei uztektu tokio butelio, bet man labai kokybiskas valiklis. Meginau ir nivea, ir garnier, ir dar kazkokius, jau nebepamenu, bet nei vienas man sitaip neitiko.
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2011 01 05, 10:28)
Neesu bandzius, bet sudominai. Gal kada ir ismeginsiu, nes dabar man nepakeiciams rasos akiu valiklis, juo visa veida nuvalau  thumbup.gif aisku, jo uztenka mazesniam laikui nei uztektu tokio butelio, bet man labai kokybiskas valiklis. Meginau ir nivea, ir garnier, ir dar kazkokius, jau nebepamenu, bet nei vienas man sitaip neitiko.

Nu išbandykit kadanors ir brūkštelkit nuomonę, kaip patiko, o gal atvirkščiai visai nepatiko ax.gif bus įdomu sužinot. Rasos nenaudoju akių valiklio, bet naudoju prausiklį su ramunėlėm, pigus ir visai neprastas prausiklis, patinka. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 05, 12:37)
Nu išbandykit kadanors ir brūkštelkit nuomonę, kaip patiko, o gal atvirkščiai visai nepatiko ax.gif bus įdomu sužinot. Rasos nenaudoju akių valiklio, bet naudoju prausiklį su ramunėlėm, pigus ir visai neprastas prausiklis, patinka. cool.gif

Jei isbandysiu butinai parasysiu kas, kaip. O rasos valikli tikrai verta ismegint, mano oda yra sausa ir jautri, tai jis ne kiek jos nesudirgina, o savo paskirti atlieka 100 proc.
Atsakyti
Dar kartelį kreipiuosi - pasiūlykit nebrangų "drėgno efekto" kremą veidui... Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2011 01 05, 14:44)
Dar kartelį kreipiuosi - pasiūlykit nebrangų "drėgno efekto" kremą veidui... Labai reikia  4u.gif


man is pigesniu labai patinka Ciornij Zemciug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2011 01 05, 15:51)
man is pigesniu labai patinka Ciornij Zemciug  mirksiukas.gif

O, prašom plačiau mirksiukas.gif Koks tiksliai jo pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2011 01 05, 14:56)
O, prašom plačiau  mirksiukas.gif Koks tiksliai jo pavadinimas?


reikia pasirinkti paciai pagal poreiki mirksiukas.gif
didziausias pasirinkimas yra Droge ax.gif


Ciornij Zemciug
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2011 01 05, 16:03)
reikia pasirinkti paciai pagal poreiki  mirksiukas.gif
didziausias pasirinkimas yra Droge  ax.gif

Suprantu, bet klausiu kuris tiksliai suteikia tokį efektą kurio noriu? Ar jie visi tokie? unsure.gif
Atsakyti