Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 02, 19:04)

Amelia ne ant juros kranto? unsure.gif ten aplink dar kas nors yra, ar tokie laukai?
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2010 06 02, 17:59)
tai va..tas kuklumas..as irgi tavo vardo nezinau, tai kazkaip nedrisau klaust apie nica  lotuliukas.gif  kad tavo vaikai buvo ramus, dar ir pagalvojau kad labai geri. kita karta jau busim pazystamos  tongue.gif

drinks_cheers.gif
na tuos žmogelius kur priekyje mūsų važiavo tai ryškiai daknisom, jau jie manlyg dairėsi kur persėsti blush2.gif blush2.gif pirmas toks skrydis mūsų neramus, visada toki geri buvo, tai va šiemet atsiskleidė doh.gif
dėl saldumynų, mes jau šiemet žinojom koks ten gėris viduje tos dėžės laukia. bet kai po 1 usd, tai lauktuvėms visai gerai blush2.gif o šiemet pirkau įvairesnių pas kelis pardavėjus, kiek buvau atidariusi tai visai nieko, su riešutais, tik krakmole gausiai pavoliota. kaip už 1usd ta dėželė, tai kaži ko ir nereikia tikėtis ax.gif
riešutai tie kus stiklainiuose tai man skanūs, tik jų vienas-du šaukštukai tesusivalgo. dar nuo pernai stiklainėlis šaldytuve vargsta nedabaigtas blush2.gif šiemet nebepirkau jų blush2.gif užtat prispirkau vėl tos tirpios obuolinės arbatos (7 kg blush2.gif nes lauktuvėms dar blush2.gif ), va čia tai gėris bigsmile.gif pernai-užpernai visą vasarą vaikai tik jas ir gėrė, nereikėjo limonadū nesąmoningų. man ji ir karšta, ir šalta skani, gaivi, nu fainumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 02, 18:20)
Amelia ne ant juros kranto?  unsure.gif  ten aplink dar kas nors yra, ar tokie laukai?

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 05 31, 22:11)
Per mazai dar laiko kazka vertint smile.gif bet siaip man patinka. Su Daima net nevertetu lyginti. Nors visur savi pliusai ir minusai. Grisim, papasakosiu. Kaip visad ojektyviai  cool.gif

vaizdas is balkono (kazkaip negerai panorama susideliojo  unsure.gif  )
user posted image

Kad atsidurti kitoj kelio pusej reikia toki tuneliuka pereit, kas visai nesijaucia
user posted image

Aplinkui ? unsure.gif Nera nieko schmoll.gif Net juodosios skyles. Net Laros nera aplinkui lotuliukas.gif Bet ypatingai ir netruksta. Tiesa pasiilgstu kalno, i kuri galeciau ziuret prie baseino akis vartydamas. Bet kadangi ano nera, tai ziuriu i kitokias aukstumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 02, 19:29)
Aplinkui ?  unsure.gif  Nera nieko  schmoll.gif  Net juodosios skyles. Net Laros nera aplinkui  lotuliukas.gif  Bet ypatingai ir netruksta. Tiesa pasiilgstu kalno, i kuri galeciau ziuret prie baseino akis vartydamas. Bet kadangi ano nera, tai ziuriu i kitokias aukstumas  biggrin.gif

Atsiprasau, zilvinai, paskutiniu metu ziuriu, kad man atveriant kai kurias uzfavoritintas temas atsidaro bet koks, bet tik ne paskutinis skaitytas postas doh.gif blush2.gif kartais matyt praleidziu kai ka.
kalnas gerai, taciau jei visa kita patinka, tai galima ir be kalniuko pakenteti smile.gif
O apie tunelius, tai jau ne pirma karta skaitau, kad tai nera labai jau didelis blogis ar nepatogumas. Tikiuosi pasirinkimas patinka ir lukescius pateisina mirksiukas.gif 4u.gif Labai lauksiu isamaus pasakojimo.
Einu tikrinti ka praleidau, kol prie kompo nebuvau blush2.gif
Nu siaubas, perziurejau senus postus, as klausiau, tu pasirodo ir atsakei, o as net nepastebejau doh.gif na koks chamiskumas is mano puses blush2.gif persiprasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 02 birželio 2010 - 17:44
QUOTE(innguta @ 2010 06 02, 17:59)
tai va..tas kuklumas..as irgi tavo vardo nezinau, tai kazkaip nedrisau klaust apie nica  lotuliukas.gif  kad tavo vaikai buvo ramus, dar ir pagalvojau kad labai geri. kita karta jau busim pazystamos  tongue.gif
Papildyta:

duty free neziurejau, bet kad Turkijoj pakelis kainuoja nuo 5 doleriu tai zinau.
Papildyta:
panos, nezinau ar kalbejo kas, nes temos neseku, bet neapsigaukit su tais ju turkis delikacate (saldainiais). Rinkausi rinkausi pagal dezutes, atsidarem o kokia butu dezute, kas ten ant jos nupiesta, visi saldainiia vienodi - zefyro tipo. ir dar kiekis...6 vnt gal kokie  doh.gif
taip pat stiklainiai su riesutais ir medumi. tai ten irgi padaryta neblogai, tk stiklainis aplink jais aplipdytas, o viduj jau kose kazkokia ikista. taip kad negalvokit kad jis bus pilnas riesutu  schmoll.gif

Joo, tais Lokumcu BABA saldainiais ( turkish delight) biggrin.gif ir mes likom nustebinti, bet kažko tokio ir tikėjomės. Beje, Simenoj sun club po 1 dol. uz dežutę mokejom, o duty free tokios pačios dežutės, mačiau po 6 eurus buvo blink.gif Kaip uz 1 dol. tai apsimokėjo pirkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita32: 02 birželio 2010 - 17:46
QUOTE(innguta @ 2010 06 02, 15:59)
panos, nezinau ar kalbejo kas, nes temos neseku, bet neapsigaukit su tais ju turkis delikacate (saldainiais). Rinkausi rinkausi pagal dezutes, atsidarem o kokia butu dezute, kas ten ant jos nupiesta, visi saldainiia vienodi - zefyro tipo. ir dar kiekis...6 vnt gal kokie  doh.gif
taip pat stiklainiai su riesutais ir medumi. tai ten irgi padaryta neblogai, tk stiklainis aplink jais aplipdytas, o viduj jau kose kazkokia ikista. taip kad negalvokit kad jis bus pilnas riesutu  schmoll.gif

as sveriamus pirkau ir saldainius ir prieskonius.Tiesa pakeliui i Kapadokija pirkome dezute saldainiu,bet ten toooks man skanumynas kaip cukraus vata,pukuciai wub.gif
Atsakyti
Sveiki-niu va pagaliau ir mes nusipirkom kelione i Turkija-tik labai gaila,kad pasirinkimas paskutiniu minuciu skurdokas buvo lotuliukas.gif
sako krize Lietuvoje-kokia cia krize jei i Turkija lektuvu bilietus sunku gauti doh.gif
uzsisakem GREEN PEACH3*kazi kaip ten viskas g.gif oo gal kas esa buve jame???
beje isskrendam birzelio 8 diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 06 02, 18:25)
riešutai tie kus stiklainiuose tai man skanūs, tik jų vienas-du šaukštukai tesusivalgo. dar nuo pernai stiklainėlis šaldytuve vargsta nedabaigtas  blush2.gif šiemet nebepirkau jų  blush2.gif užtat prispirkau vėl tos tirpios obuolinės arbatos (7 kg  blush2.gif nes lauktuvėms dar  blush2.gif ), va čia tai gėris  bigsmile.gif pernai-užpernai visą vasarą vaikai tik jas ir gėrė, nereikėjo limonadū nesąmoningų. man ji ir karšta, ir šalta skani, gaivi, nu fainumas  thumbup.gif

O pas mane ta obuolinė arbata 8 metai spintelėj vargsta, dabar tik prisiminiau, kad reikia išmest kai parašei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 02, 17:04)

Nu bet atkaklus Žilvinas, visomis vaizdinėmis priemonės teisybės ieško lotuliukas.gif Aš irgi pernai mačiau saulę į jūrą besileidžiančią biggrin.gif Jei tas krantas, kuriame yra Kemeras, arčiau būtų, tai gal ir matytųsi, kad sauliukas į kalnus miegot eina biggrin.gif Ir atostogavau visai netoli nuo šiųmečio Žilvino viešbučio (maniškis šitame Žilvino žemėlapyje irgi geltona adatėle pažymėtas bigsmile.gif Kažkodėl biggrin.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 02, 18:04)
Musu viesbutis Amelia beach resort yra pazymetas geltona "adata" po pavadinimu. Vakarai yra kaireje  cool.gif  Tep kad toj pusej tik Kemero pakrante uz juros. Nemanau, kad taip toli siekia horizontas  ax.gif

Zilvinai jei butumei ziema Amalia beach ir toje pacioje Sideje nereiketu nei zoomo fotoaparate, kad akys kalnus pamatytu smile.gif Atejo siluma i Vidurzemio Juros pakrante, net nuo Apolono sventyklos ziema arba diena po lietaus taip graziai Kemero puses Kalnai matosi, i kuriuos vakaru saulute leidzias smile.gif
Atsakyti
toks biski kvailas klausimas - ar tiketis 4* chalatu? (kretoj 3* buvo)
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 06 03, 11:57)
toks biski kvailas klausimas - ar tiketis 4* chalatu? (kretoj 3* buvo)

nesitikekit schmoll.gif

Idomu kur karsciau siendien cia ar turkijoj ? biggrin.gif
Atsakyti